[ROM][GT-S6500D] Galaxy Mini 2 Omni ROM Yükleme [Android 4.4.2]

Sponsorlu Bağlantılar

Mhmmd Ali

Mhmmd Ali

Üye
    Konu Sahibi
[ROM][GT-S6500D] Galaxy Mini 2 Omni ROM Yükleme [Android 4.4.2]
Galaxy Mini II ( GT-s6500D ) Omni Rom Yükleme

Merhaba arkadaşlar,
Sizlere Galaxy Mini II 'ye Omni Rom u Tanıtacağım ve Nasıl Yükleneceğini Göstereceğim.

Android : 4.4.2

↓↓ GEREKLİ DOSYA ↓↓

Galaxy Mini II ( GT-s6500D ) OmniROM :

GOOGLE APPS :

Çalışmayan:

• FM Radio
Sorunlar:

• Menü ve Geri tuşların ışıkları yanmıyor.

KURULUM:

Not: Açma ve Tıklama İşlevini Power Tuşu İle Yapılır

1. Öncelikle Telefonumuzda Yüklü Olması Lazım. (yazıya tıklayarak ulaşabilirsiniz)

2. İndirdiğimiz dosyaları hafıza kartımıza atalım.

3. Vol- , Vol+ , Home , Power Tuşlarına Basarak C.Recovery Mod 6'yı Açalım.

4. Sonra "wipe data/factory reset"(Telefon Formatı)(Bu işlemi yapmak zorundasınız. Yoksa Telefon Açılmaz) Tıklayın, Ardından "Yes -...." Kısmına Tıklayın Aynı Şekilde "wipe cache partition" u da yapın.

5. "install zip from sdcard " Açın ve "choose zip from sdcard" tıklayın. Oradan Rom olan zip Dosyanızı Seçin. Ve "Yes -...." kısmına tıklayın.

6. Yaklaşın 1 dk. süren yüklemeden sonra. " +++Go Back+++" Yazısına Tıklayarak Geri Gidelim.

7. Aynı şekilde Gappas 'ı yükleyelim.

8. Son Olarak "reboot system now" Tıklayarak Telefonumuzu Açalım.
(Size Soru Sorar ise "No" ya tıklayın ve Öyle Açın.)

deadhmachine

deadhmachine

Üye
Baska bi yerden omni rom kurmusdum ve sd card okumuyordu bu hata varmi acaba denendimi

Mhmmd Ali

Mhmmd Ali

Üye
    Konu Sahibi
Denemedim. Omni romun hangi surumunu kurmuştunuz?
Size tavsiyem es Dosya yoneticisini kullanın

deadhmachine

deadhmachine

Üye
Kullandigim yine 4.4.2 surumuydu ve es fatk etmiyodu sd card okumadigindan rootta atamadim garip birseydi

Mhmmd Ali

Mhmmd Ali

Üye
    Konu Sahibi
Kullandigim yine 4.4.2 surumuydu ve es fatk etmiyodu sd card okumadigindan rootta atamadim garip birseydi
rom dosyasının adında tarihler var. sizinkinde hangi tarih yazıyor. eski sürüm olabilir. bu rom da "
omni-4.4.2-20140401-jenad-NIGHTLY.zip"
isminde yazıyor 01.04.2014 tarihli

deadhmachine

deadhmachine

Üye
2 3 ay onceydi tam tarihi hatirlamiyorum ama denerim tesekkurler

brsgltkn

brsgltkn

Üye
Kamera falan calisiyo mu ? 4.2.2 de video cekince yesil ekran sorunu ortaya cikiyrdu deneyen varsa arti yonlerini eksi yonlerini yazabilir mi sarj nasil gidiyo ?kamera çalışmıyor romu denemeden atıyorsunuz !!!

deadhmachine

deadhmachine

Üye
4.4.2 de calisiyordu ama cekdikden sonra yesil olsada duzgun kaydediyordu bildigim kadariyla bugun deniyecegim romu

brsgltkn

brsgltkn

Üye
ayrıca dosya yöneticisi falan yok dökümanlar diye bir uygulama var hafızaya erişiyor apk dosyalarını açmıyor çook saçmaa

deadhmachine

deadhmachine

Üye
Netten es file manager yukle

brsgltkn

brsgltkn

Üye
google playden uygulamalar yüklenmiyor zip olarak yükleyebilir miyim bana zip olarak gönderirsenizrom stabil çalımıyor şimdi telefonu kapattım tekrardan açtım cyanogenmod ekranında kalıyor yönetici olsam konuyu kilitlerdim

deadhmachine

deadhmachine

Üye
Cyanogen yazisindami kaliyor rom omni rom ?????

brsgltkn

brsgltkn

Üye
Cyanogen yazisindami kaliyor rom omni rom ?????
evet kalıyor rom omni rom şimdi power tuşuna basılı tuttum tekrardan başlattım açıldı müzik çaları açtım ses çıkmıyor şuana kadar denediğim en berbat rom denemeyin derim..

deadhmachine

deadhmachine

Üye
şimdi yüklemek üzereyim yükledikden sonra tekrar yazarım

deadhmachine

deadhmachine

Üye
tekrardan yükledim romu yüklerken metadata recursive some changes failed diye bir hata veriyor.Gapps dosyasında bu neden kaynaklanıyor bilmiyorum ama sorun bundan kaynaklı
ee yazmadınız hala ne oldu ?
kurdum fakat dediğin gibi kamera çalışmıyor :/

• Beğen
Tepkiler: brsgltkn
brsgltkn

brsgltkn

Üye
kurdum fakat dediğin gibi kamera çalışmıyor :/

saçmalık ya kamera çalışmıyor müzik çalar çalışmıyo bir önceki sürümü indirip -20140202 öyle bişeydi- yükledim kamera çalışıyor sd kart takın diye bir sorun var onda da fotograf çekemiyorsun onun haricinden tüm sistemleri çalışıyor az anlasam yaparım düzeltirim o hatayı ama elden gelmiyor işte..

deadhmachine

deadhmachine

Üye
Beklicez...

deadhmachine

deadhmachine

Üye
Guncelleme falan yokmuv??

Silinen Üye 484994

Silinen Üye 484994

Kapalı Hesap
Şu andaki son omnirom 4.4.2 sürümünde yalnızca radyo çalışmıyor. Ekran ışıkları dahil her şey çalışıyor ama ben nedense playstore uygulamasını açmaya kalktığımda direk uygulama kapanıyor. v5'i denedim ama onu da açamadım. Haliyle playstore açılmayan bir rom niye yapılır, anlamış da değilim. Öte yandan 4.2.2'ye oranla daha az sistem gücü yediği için kullanmak istiyorum. Belki sonra yine denerim.

Üst Alt