[rom][jellybean]galaxy Mini Ii ( Gt-s6500d ) Cyanogenmod 10.1 Rom Yükleme [ Android 4.2.2 ]

Sponsorlu Bağlantılar

avast

avast

Üye
Sevineim adina :)

• Beğen
Tepkiler: AlexsandroZ

radresxxx

Üye
Usta acil yardım edin lütfen telefonu açıyorum hep cwm ekranı geliyor normal acmama ragmen telefon acılmıyor.Her zaman cwm ekranı geliyor lütfen yarrdım edin
odinle telefona cwmiyi baştan at sorun çözülürAvast benim sorunda tarımı olurmusun hafiZa kartı ile Telefon hafızasıni değiştiremiyorum o okadar denedim vold. Galaxy wonderf buldum o da benim telefonda sorun yyarattı.. Yardımcı olursanız sevinirim

• Beğen
Tepkiler: AlexsandroZ
avast

avast

Üye
Vold galaxy wonder olmaz kardes bende var mini 2 nin vold u ama suanda atamiyorum ygsye haİdlandigim icin

radresxxx

Üye
mini 2 nin voldunu okadar aradım bulamadım indirdğin sitenin linkini falan hatırlıyorsan gönderebilirmisin....

avast

avast

Üye
Gmailini verirsen atabilirim

avast

avast

Üye
Direk dosyayi

erkan2034

Üye
Bunun şarj kullanımı nasıl kullananlar söylermi ram ortalama kaçlarda geziyor :)

avast

avast

Üye
Ram bir iki yamayla bosta 180 falan oluyo buna bide xperia launcher + xperia temasi boylr kullaniyorum ben

avast

avast

Üye
Sarji cok iyi sayilmaz cok kotude degil ama gunu cikartiyo bende

erkan2034

Üye
şarjı iyi giden bir tane varmı ?
iyi derken fazla kurcalamam telefonu zaten 1 gün rahat yetsin yeterli

erkan2034

Üye
Rom güncel ve çalışıyor beyaz ekranla karşılaşırsan söyle sana özel mesajla beyaz ekransızını vereyim :)
brick olmaz düzgün kurarsan sağolsun avast kardeş yardımcı oldu hiçbir sorun çıkmadı şuan cpu managerle uğraşıyorum biraz bir gecede en fazla 12 saatte yani en fazla yüzde 2-3 şarj iniyor :) Herşeyi çalışıyor kamera felan foto çekiyor videoda denedim çalıştı :D

soruvar

Üye
beyaz ekran ile karşılaştım :)

avast

avast

Üye
Calismayan tek sey sanirim radioda sesin kisilip acilamamasi simdi fafkertim:D

brsgltkn

brsgltkn

Üye

Arkadaşlar ekran kapanıken beyaz oluyor ya ona çözüm buldum hiç uğraşmaya gerek yok ekran ayarlarına girin Screen off animation seçeneğini kaldırın resimdeki gibi ekran kapanırken flaş gibi patlamadan kapanır :)

avast

avast

Üye
tesekkurler kardesim

• Beğen
Tepkiler: brsgltkn

Üst Alt