Sorun cıktımı? Kilit ekranındahayırlısı bklm birde 4.3 deneyelim aynı sorun yoktur umarım![]()
Kamerayı da yapsınlar yüklerizdenedim dostum sorun bulmadım kilitte sırf kilit için yükledim zaten kamera ve radio sıkıntı giderildiğinde bir daha yüklemeyi düşünüyorum![]()
Seninde mi Kilit ekranına basınca beyaz ekran geliyordu?
Ben bu şekilde çözdüm şuan hicbir problem yok. Bu konu hakkında bir konu açabilen arkadaşlar açarsa cok daha faydalı olur.Oncelikle telaslanmana gerek yok bu telefondan kaynaklanan bir problem degil bundan emin olabilirsin bunun nedeni wifi baglantısı cok iyi cekmiyor olabailir sürekli bir kopukluk olabilir uzaklıktan kaynaklı ve en önemliside o baglantının kötü baglantı olma olasılıgı var bunyuzden baglanmıyor.kötü baglantılardan telefonun kaçmamasını istiyorsan bu rom icin söylüyorum durum cubugundan wifi ye basılı tut gelen ekranda wifi yi aç daha sonra seçenekler tusuna bas glişmiş yazacak ona basarak ayarlarına girş yapmıs olacaksın son olarak kötü baglantılardan kaçın yazan yerin klik isaretini kaldırın tamamdırWifi sorunu nasıl çözülecek buna bir çözüm bulan yazabilir mi bazı wifi ağlarına bağlandığında şifre doğru oldugu halde kaydedildi diyor ve öyle kalıyor

Gördüğüm tek sıkıntı Wifi, sürekli bağlantı kesilip tekrar bağlanıyor. yaklaşık 5 saatlik bir sürede 224 kez bağlandı.
edit:231 oldu