[rom][jellybean]galaxy Mini Ii ( Gt-s6500d ) Cyanogenmod 10.1 Rom Yükleme [ Android 4.2.2 ]

Sponsorlu Bağlantılar

semsi90

Üye
hayırlısı bklm birde 4.3 deneyelim aynı sorun yoktur umarım :)

semsi90

Üye
denedim dostum sorun bulmadım kilitte sırf kilit için yükledim zaten kamera ve radio sıkıntı giderildiğinde bir daha yüklemeyi düşünüyorum :)

respection123

Üye
denedim dostum sorun bulmadım kilitte sırf kilit için yükledim zaten kamera ve radio sıkıntı giderildiğinde bir daha yüklemeyi düşünüyorum :)
Kamerayı da yapsınlar yükleriz :) Seninde mi Kilit ekranına basınca beyaz ekran geliyordu?

semsi90

Üye
evt dostum su an 4.1.2 kullanıyorum birde s4 luncher yapdım harika eğer denersen tavsiye ederim kamera sıkıntı dedğil internetten camera zoom apk kurduktan sonra sıkıntı kalmıyor

• Beğen
Tepkiler: Mhmmd Ali
slemwork53

slemwork53

Üye
Arkadaşlar romlarda beyaz ekran sorununu çözmüş bulunmaktayım çok basit bir yöntem simdi nasıl yapılacak 1:Uygulama yöneticisine girerek tüm programları açın hepsine bakarak "Cm Güncellemeleri" yazan programımızı devre dışı bırakın bıraktıktan sonra işimiz bitmistir telefonu yeniden baslatın ve 24 saat şarjda bırakın dokunmayın telefona çünkü cm güncellemeleriyle bagnatıyı tamamen kesmesi için telefonun kullanılmaması gerek yarın açın beyaz ekran yok vuvv :D Ben bu şekilde çözdüm şuan hicbir problem yok. Bu konu hakkında bir konu açabilen arkadaşlar açarsa cok daha faydalı olur.

• Beğen
Tepkiler: Mhmmd Ali

Quaresmaaa06

Üye
sağol kanka :disko:

• Beğen
Tepkiler: slemwork53 ve Mhmmd Ali
slemwork53

slemwork53

Üye
ise yaradıysa problem yok :D

brsgltkn

brsgltkn

Üye
Wifi sorunu nasıl çözülecek buna bir çözüm bulan yazabilir mi bazı wifi ağlarına bağlandığında şifre doğru oldugu halde kaydedildi diyor ve öyle kalıyor

slemwork53

slemwork53

Üye
Wifi sorunu nasıl çözülecek buna bir çözüm bulan yazabilir mi bazı wifi ağlarına bağlandığında şifre doğru oldugu halde kaydedildi diyor ve öyle kalıyor
Oncelikle telaslanmana gerek yok bu telefondan kaynaklanan bir problem degil bundan emin olabilirsin bunun nedeni wifi baglantısı cok iyi cekmiyor olabailir sürekli bir kopukluk olabilir uzaklıktan kaynaklı ve en önemliside o baglantının kötü baglantı olma olasılıgı var bunyuzden baglanmıyor.kötü baglantılardan telefonun kaçmamasını istiyorsan bu rom icin söylüyorum durum cubugundan wifi ye basılı tut gelen ekranda wifi yi aç daha sonra seçenekler tusuna bas glişmiş yazacak ona basarak ayarlarına girş yapmıs olacaksın son olarak kötü baglantılardan kaçın yazan yerin klik isaretini kaldırın tamamdır :D

• Beğen
Tepkiler: brsgltkn
Mhmmd Ali

Mhmmd Ali

Üye
    Konu Sahibi
güncel rom eklenmiştir.

NoKiMoN

Üye
arkadaşlar bana acil yardım lazım rom yukledim ama 1-2 gun sonra orjinal roma dönmem gerekti ama şimdi yenden
Cyanogenmod 10.1 yüklemek istiyorum ama olmuyor lütfen yardım edin. ne yaptıysam olmuyor orjinol romuda buradan indirip yükledim .arkadaşlar flash player calışmıyor :(

ozdemirozgr

ozdemirozgr

Üye
hocam bu romu en son kurduğumda kulaklık çalışmıyordu yani kulaklığı taktığımda da hoparlörden geliyordu ses, son versiyonda hala öyle bir sorun var mı?

slemwork53

slemwork53

Üye
Bu romda yok kardesim ben suan bu romu kullanıyorum hiç bir sıkıntım yok beyaz ekran sorunu var onunda cözümünü onceki yorumlara yazdım :D

ozdemirozgr

ozdemirozgr

Üye
Gördüğüm tek sıkıntı Wifi, sürekli bağlantı kesilip tekrar bağlanıyor. yaklaşık 5 saatlik bir sürede 224 kez bağlandı. :blink:

edit:231 oldu

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: avast
slemwork53

slemwork53

Üye
Gördüğüm tek sıkıntı Wifi, sürekli bağlantı kesilip tekrar bağlanıyor. yaklaşık 5 saatlik bir sürede 224 kez bağlandı. :blink:

edit:231 oldu

o bence karsı internetten kaynaklanıyor karsı intenet kopmasa o neden kopsun vede bu problem herkezde olurdu ama bende yok baskasında yok bu durum sadece karsı internetin problemi olabilir dusuk sinyal gelir seni atabilir, kablosunda problem olup gidip gelir internet sadece romda hata var gozuyle bakma olaya bence internetede bir suc bul bak ne var ne yok... romda hic bir sıkıntı yok %100 garantili

ozdemirozgr

ozdemirozgr

Üye
yok laptopun dibindeyim yine de aynı sorun.

slemwork53

slemwork53

Üye
Wipe data factory yap o zaman bide wipe data cache yap o zaman dene birde baska care yok yani

ozdemirozgr

ozdemirozgr

Üye
ikinciye kurdm romu yinr olmadı.. neyse idare edicez demek ki.

slemwork53

slemwork53

Üye
yok kardesim böyle bir sey olmaması lazım herkez kullanıyor bende dahil ama hic kimse boyle bir problemle karsılasmadı :D yani nasıl sadece senin telefonuna has bir problem olabilirki olsa herkezdede olur yani

Üst Alt