Öncelikle NeW-MaN kardeşim konu süper yaptığın rom süper şuanda indiriyorum acaba kamera ve bluetooth hataları düzeltildi mi?Detaylarda düzeltmişe benziyorsun ama diğer üyelerin yorumlarından etkilendim.Ayrıca skype varsa bana ulaş bende kendi çapımda roomlar yapıyorum.Mesaj at yada skype ekle skype:assasin.creed11 bu arada TEŞEKKÜRLER!!!
Kardes romlar thewisp adli developperin portlari vluetooth ve kamera calisiyo cm10.1 de video kaydi bozuk ama onunda duzeltmenun yolu var ve bir iki tweakla gayet akici oluyo konda yoksa bi ara konu acarim
Kardes romlar thewisp adli developperin portlari vluetooth ve kamera calisiyo cm10.1 de video kaydi bozuk ama onunda duzeltmenun yolu var ve bir iki tweakla gayet akici oluyo konda yoksa bi ara konu acarim
Bu sene gys ye hazirlaniyorum o yuzden skype kurmadim telefona tablette yeni garantoye gitti burdan konusalim sorun olmazzsa ozel mesaj atin pm le konusalim
kardeş Clocwork Recovery Mod çalışmıyor yani işlemleri yaptım ama çalışmıyor ses açma home güç tuşuna basıyorum bir üçgen çıkıyor tel normal şekilde açılıyor bi yardım...ha tmmdır avast kardeş çözdüm yükledim deneyelim bi şu sürümü video kayıt hatası felan dedin onun çözümünüde konu açar mısın acil
hayır işte olmuyor oluyorsada bu sefer nasıl tekrar görünür yapcaz anlatır mısın ayarlardan gizli dosyaları felan göster diye bi seçenek göremedim dosyalar gizli kaldı öyle...
merhaba kardesim upload ettim root explorer ile system app a gir odaki gallery 2 yi sil bunu at install de sonra telefonu kapat ac video cek yine yesil olursa izlerken bir iki defa daha dene aynı sekilde ustune yapıstır duzelecektir