brsgltkn Üye bende de aynı sorun var yoksa rom çok güzel wifi şifremi girdiğimde kaydedildi diyor öylece kalıyor sizde de öyle di mi ?
bende de aynı sorun var yoksa rom çok güzel wifi şifremi girdiğimde kaydedildi diyor öylece kalıyor sizde de öyle di mi ?
avast Üye bedne baglanıyor sorunsuz modemin sinyaliyle stockta 1 2 cizgide cekiyor bunda 1 cizgi ceken yerde tek nokta cekiyor ondan baglantı kesiliyor arada
bedne baglanıyor sorunsuz modemin sinyaliyle stockta 1 2 cizgide cekiyor bunda 1 cizgi ceken yerde tek nokta cekiyor ondan baglantı kesiliyor arada
avast Üye CM10.1 final romunu verene kadar bekliycem ben simdi stock romda 1 gb ram swapladim squadzone kernelle 1.1 ghz de. Kullaniyorum
CM10.1 final romunu verene kadar bekliycem ben simdi stock romda 1 gb ram swapladim squadzone kernelle 1.1 ghz de. Kullaniyorum
ozdemirozgr Üye avast' Alıntı: arkadasın dedigi dogruda 230 biraz abartı xda da hala calısıyolar wifi performansı icin Genişletmek için tıkla ... neden abartayım canım sayaçta gördüğümü yazdım..
avast' Alıntı: arkadasın dedigi dogruda 230 biraz abartı xda da hala calısıyolar wifi performansı icin Genişletmek için tıkla ... neden abartayım canım sayaçta gördüğümü yazdım..
hevale_egit Üye Arkadaşlar Bu Rom çok aşırı şarz tüketiyor 5 saatte hiçbir işlem yapmadan %40 civarı şarz tüketti... orjinal 2.3.6 da telefon hiçbir işlem yapmasaydı bu saate ancak %3-4 filan yerdi. şarz tüketimi minimuma indirmek için bildiğiniz bir yol var mı?
Arkadaşlar Bu Rom çok aşırı şarz tüketiyor 5 saatte hiçbir işlem yapmadan %40 civarı şarz tüketti... orjinal 2.3.6 da telefon hiçbir işlem yapmasaydı bu saate ancak %3-4 filan yerdi. şarz tüketimi minimuma indirmek için bildiğiniz bir yol var mı?
deadhmachine Üye avast' Alıntı: Anfroid 4.4 cikti mini 2 ye Genişletmek için tıkla ... Orjinal rom degil herhalde ???
avast Üye Varvar bilgisayara gecersem paylasicam ama gecemedim bi turlu artik cm10.1 e bakmazlar artik direk ona yogunlasirlar 4.3.1 de yarim kaldi zaten
Varvar bilgisayara gecersem paylasicam ama gecemedim bi turlu artik cm10.1 e bakmazlar artik direk ona yogunlasirlar 4.3.1 de yarim kaldi zaten
hevale_egit Üye avast' Alıntı: Hocam 3g yi kapat. Ocelikle sonra tweak yapmayi dene Genişletmek için tıkla ... hocam tweak nedir? 3G'yi kapatiyorum fazla etkili olmuyoor.
avast' Alıntı: Hocam 3g yi kapat. Ocelikle sonra tweak yapmayi dene Genişletmek için tıkla ... hocam tweak nedir? 3G'yi kapatiyorum fazla etkili olmuyoor.
deadhmachine Üye avast' Alıntı: Ram optimizasyonu falan ygs ye hazirlaniyorum da bir iki gune bi konu acarim anlatiminida Genişletmek için tıkla ... Konuyu acinca mesaj atarmisin kardesim
avast' Alıntı: Ram optimizasyonu falan ygs ye hazirlaniyorum da bir iki gune bi konu acarim anlatiminida Genişletmek için tıkla ... Konuyu acinca mesaj atarmisin kardesim