[rom][jb][4.2.2][jdq39e] Cyanogenmod 10.1 Beta (Build 2) İON

Sponsorlu Bağlantılar

loley00

Üye
Arkadaslar cm 10 kullaniyorum bu romu kullanan arkadaşlar memnunmu şarz nasıl bir arkadaş bir iki ayarla düzeliyo demiş biraz açabilirmi acaba?

sir mordred

sir mordred

Üye
Arkadaslar cm 10 kullaniyorum bu romu kullanan arkadaşlar memnunmu şarz nasıl bir arkadaş bir iki ayarla düzeliyo demiş biraz açabilirmi acaba?

ben 2-3 haftadır bu romu kullanıyorum tek kelimeyle müthiş diyebilirim gerek oyunlardaki performansı gerek şarj performansı gerçekten çok iyi ayrıca telefonu o kadar kurcalamama rağmen henüz bir bug bulamadım bu sebepten hatasız diyebiliriz

stackbyte

stackbyte

Üye
ben 2-3 haftadır bu romu kullanıyorum tek kelimeyle müthiş diyebilirim gerek oyunlardaki performansı gerek şarj performansı gerçekten çok iyi ayrıca telefonu o kadar kurcalamama rağmen henüz bir bug bulamadım bu sebepten hatasız diyebiliriz

şarjı ne kadar gidiyor paşam sende

aJHier

aJHier

Üye
az Önce Subvey Suf oynadım kasma yok.

sir mordred

sir mordred

Üye
şarjı ne kadar gidiyor paşam sende

bugün taş çatlasa 1 saat oyun oynadım internette gezdim(mobil veriyle) ve bu şekilde eve dönerken hala daha %11 şarj vardıbu arada hatasız diyodum bugün 2 hatayla(bug) karşılaştım(ama çok da önemli değil)

bunlar
1-eğer biri sizi cevapsız çaldırırsa ve sonra telefonu açın ve bildirim çubuğunu aşağı çekin orda sizi arayan numara gözüküyo ayrıca geri ara seçeneği var geri araya tıkladığınızda hiçbirşey olmuyor

2-bildirim çubuğundan telefonu sessize veya titreşime alırken ikon değişiyor ama altındaki yazı("ses") hiç değişmiyor

@aJHier galiba bu romdasın sende bu hataları onaylayabilirmisin eğer sende onaylarsan arsraduya xda üzerinden ileticem

aJHier

aJHier

Üye
bugün taş çatlasa 1 saat oyun oynadım internette gezdim(mobil veriyle) ve bu şekilde eve dönerken hala daha %11 şarj vardıbu arada hatasız diyodum bugün 2 hatayla(bug) karşılaştım(ama çok da önemli değil)

bunlar
1-eğer biri sizi cevapsız çaldırırsa ve sonra telefonu açın ve bildirim çubuğunu aşağı çekin orda sizi arayan numara gözüküyo ayrıca geri ara seçeneği var geri araya tıkladığınızda hiçbirşey olmuyor

2-bildirim çubuğundan telefonu sessize veya titreşime alırken ikon değişiyor ama altındaki yazı("ses") hiç değişmiyor

@aJHier galiba bu romdasın sende bu hataları onaylayabilirmisin eğer sende onaylarsan arsraduya xda üzerinden ileticem

İki hatayıda deneyip sana geri dönüş yaparım.

burak_909

burak_909

Üye
Yanlis yuklemissin beta 2 yi yukle . kamera sorunu ve bircok sorunu cizdu arco beta 2 de. Suan bn kullaniyorum gereksiz uygulamalari link2sd ile sildim. 70 uygulama var toplam. Sarj bazi ozel ayarlar ile 2 gune yakin gdio .Google mapps google playde var . bn ordan kurdum.

özel ayarlar dediğin, şu performans ve geliştirici seçeneklerinde ayarladığın şeyler mi yoksa başka bi şeyi mi kast ediyorsun?

aJHier

aJHier

Üye
özel ayarlar dediğin, şu performans ve geliştirici seçeneklerinde ayarladığın şeyler mi yoksa başka bi şeyi mi kast ediyorsun?

tel uykudayken wifi kapatıyorum ( daha dogrusu teli acılınca otomatik baglanıyor) ayrıca greenify ike facebook,Line vs uygulamarı uyutuyorum.
Nova launcher kullanıyorum ( daha hızlı )

performans bölümündende işlemciyi lucactive( sanırım böyleydi adı) ve 1.8 e getiriyorum.
ı/o yuda sio ya .
Şuan öyle . tabi bn elime teli alıp günde en fazla 5 saat işlem yapıyorm.
oyun, facebook,whatsapp,net, line vs.

• Beğen
Tepkiler: burak_909
NovaTR14

NovaTR14

Üye
Ben sadece whatsapp kullanıyorum. Wifi açık kalıyor. Ekran sürekli açık değil. Şu an 1 gün 13 saattir pilde şarj %54

• Beğen
Tepkiler: aJHier
aJHier

aJHier

Üye
eyvallah kardeşim

İki hatayıda denedim Dediğin gibi Geri araya basında bişi olmuyor.
ama mesaj geldiğinde Read yapınca oluyor. sanırım sadece cevabsız aramayla ilgili bi sorun.
ikinci olarak Ses kısılınca yada titresime alınca ses yazıyor sadece

• Beğen
Tepkiler: sir mordred
sir mordred

sir mordred

Üye
İki hatayıda denedim Dediğin gibi Geri araya basında bişi olmuyor.
ama mesaj geldiğinde Read yapınca oluyor. sanırım sadece cevabsız aramayla ilgili bi sorun.
ikinci olarak Ses kısılınca yada titresime alınca ses yazıyor sadece

aynen kardeşim hatalar bendede oluyor bu yüzden onaylandı loglarıda topladım xdaya bildirecem rom daha beta 2'de finale kadarki diğer sürümlerde bu sorunlarda çözülür

aJHier

aJHier

Üye
aynen kardeşim hatalar bendede oluyor bu yüzden onaylandı loglarıda topladım xdaya bildirecem rom daha beta 2'de finale kadarki diğer sürümlerde bu sorunlarda çözülür
suanki hali bile iyi bnce

• Beğen
Tepkiler: sir mordred
NovaTR14

NovaTR14

Üye
İyi hocam ama daha çok ufak hatası var. 0 hata olunca görün hocam :)

aJHier

aJHier

Üye
İyi hocam ama daha çok ufak hatası var. 0 hata olunca görün hocam :)

Haklısın ama Finalinde belki cm11 den bile iyi olabilir.
Cm11 kurdum ama çok kasma var.
bazı durumlarda telefon donuyor.

sir mordred

sir mordred

Üye
Haklısın ama Finalinde belki cm11 den bile iyi olabilir.
Cm11 kurdum ama çok kasma var.
bazı durumlarda telefon donuyor.

doğrudur xda'da gördüm birçok kullanıcı son sürümün çok fazla lag içerdiğini söylüyorlar ve bunun zRAM 'den kaynaklandığını sanıyorum çünkü ilk sürüm daha az laglı ilk sürümden sonra arco zRAM i ekledi bu zRAM denilen şeyde ramdaki bazı işlemleri sıkıştırıyormuş ve bu sebepten 35-50 mb daha fazla ram sağladığını söylüyorlar ama telefonu laglı hale getirdi

• Beğen
Tepkiler: aJHier
aJHier

aJHier

Üye
doğrudur xda'da gördüm birçok kullanıcı son sürümün çok fazla lag içerdiğini söylüyorlar ve bunun zRAM 'den kaynaklandığını sanıyorum çünkü ilk sürüm daha az laglı ilk sürümden sonra arco zRAM i ekledi bu zRAM denilen şeyde ramdaki bazı işlemleri sıkıştırıyormuş ve bu sebepten 35-50 mb daha fazla ram sağladığını söylüyorlar ama telefonu laglı hale getirdi

Evet ilk versiyonuda denemiştim Bu kadar kasmadı sanırım cm11 için daha beklememiz gerekiyor.

loley00

Üye
Romu yükledim bu hafıza kartı olayını nasıl yapabilirim yardımcı olurmusunuz

samsungkullanıcısı

samsungkullanıcısı

Üye
Ben sadece whatsapp kullanıyorum. Wifi açık kalıyor. Ekran sürekli açık değil. Şu an 1 gün 13 saattir pilde şarj %54

ben kesinlkle onun imkansız olacağını düşünüyorum bende kullandım bu rom u abartılacak kadar güzel bişeyi yok şarj aşırı derecede gidiyor. sen farklı bişey mi uyguladın acaba ? ne olmuş olabilir aklım almıyor

• Beğen
Tepkiler: hasaneness
hasaneness

hasaneness

Üye
Bende imkansiz gibi goruyorum :D

Üst Alt