tarık_07
Üye
Anladım, eyvallah görüsleriniz ve değerlendirmeleriniz için.Ayarları doğru yapılınca çalışıyor ama sorunlu arada çöküyor tam kapanmıyor telefon takılıyor filan..
Anladım, eyvallah görüsleriniz ve değerlendirmeleriniz için.Ayarları doğru yapılınca çalışıyor ama sorunlu arada çöküyor tam kapanmıyor telefon takılıyor filan..
Kamera da resim çekerken flaş patladığında telefon kendini resetledi sanırım bug var. Şarj %45-50 idi
Kamera da resim çekerken flaş patladığında telefon kendini resetledi sanırım bug var. Şarj %45-50 idi
İmeini yedekle ne olur ne olmazMerhaba arkadaşlar bende wonder kullanıyorum ama yurtdışı,imeisi klon imei ile kayıtlı bu romu yüklesem bir sorunla karşılaşırmıyım acaba
Nasıl yedekleyeceğim peki bilgi verirmisin kardeşimİmeini yedekle ne olur ne olmaz
kağıda not alarak;DNasıl yedekleyeceğim peki bilgi verirmisin kardeşim
Nasıl yedekleyeceğim peki bilgi verirmisin kardeşim
beyler bana yardım edin lütfen ya yedek alma nasıl yapılıyor sonra bu yedeğe nasıl geri dönebilirim ?
Sürekli kapanıyor reset atıyor kamera ile çektiğimde resimde boş siyah resim sorun nerede acaba pristine install yaparak kurdum başka sorunu yok..
valla rom süper şuana kadar bi hatasını bulamadım dediğin sorunlarlada hiç karşılaşmadım tekrar yüklemeyi dene istersen
Bende Bu rom Bazlı Monster 16 kullanıyorm .hiçbir sorunu yok fakat Haritada Yerimi bulamıyor.GPS Aranıyorda kalıyor.
Sence neden olabilir?
Sendene Bu sorun var mı?
Gps çalışıyor sorun yok ama eğer mobil veri ile kullanıyorsan yavaş olabilir bide wifi ile dene bide gps çalışıyor ama maalesef konum bulması yavaş
beyler sd kartı görüyor telefon fakat 'File Manager' uygulamasında sd kartın içine girmek istiyorum ama olmuyo telefonun hafızası gözüküyo nasıl hallederiz bunu yardımcı olun lütfen ?