[rom][jb][4.2.2][jdq39e] Cyanogenmod 10.1 Beta (Build 2) İON

Sponsorlu Bağlantılar

tarık_07

Üye
Ayarları doğru yapılınca çalışıyor ama sorunlu arada çöküyor tam kapanmıyor telefon takılıyor filan..
Anladım, eyvallah görüsleriniz ve değerlendirmeleriniz için.

EnverYigit

EnverYigit

Üye
Kamera da resim çekerken flaş patladığında telefon kendini resetledi sanırım bug var. Şarj %45-50 idi

sir mordred

sir mordred

Üye
Kamera da resim çekerken flaş patladığında telefon kendini resetledi sanırım bug var. Şarj %45-50 idi

aynen bende bu romu kullanıyorum ama dediğin sorunla karşılaşmadım hatta denedim pil %3 iken flaşla fotoğraf çektim herhangi bi sorun olmadı

excitir06_84

Üye
Merhaba arkadaşlar bende wonder kullanıyorum ama yurtdışı,imeisi klon imei ile kayıtlı bu romu yüklesem bir sorunla karşılaşırmıyım acaba

samsungkullanıcısı

samsungkullanıcısı

Üye
beyler bana yardım edin lütfen ya yedek alma nasıl yapılıyor sonra bu yedeğe nasıl geri dönebilirim ?

sir mordred

sir mordred

Üye
Nasıl yedekleyeceğim peki bilgi verirmisin kardeşim

İlk önce telefonu rootla daha sonra root browser indir daha sonra root browserdan efs isimli klasörü kopyala ve sd karta yapıştır(yani yedeğini al) rom yükledikten sonra imei de bi değişiklik görürsen root browseri kullanarak sd kartında yedeğini aldığın efs klasörünü tekrar yapıştırırsın
beyler bana yardım edin lütfen ya yedek alma nasıl yapılıyor sonra bu yedeğe nasıl geri dönebilirim ?

Cwmden backup and restore seçeneğinden backup to external sd ye tıkla tabii sd kartını takmış olman lazım

EnverYigit

EnverYigit

Üye
Sürekli kapanıyor reset atıyor kamera ile çektiğimde resimde boş siyah resim sorun nerede acaba pristine install yaparak kurdum başka sorunu yok..

sir mordred

sir mordred

Üye
Sürekli kapanıyor reset atıyor kamera ile çektiğimde resimde boş siyah resim sorun nerede acaba pristine install yaparak kurdum başka sorunu yok..

valla rom süper şuana kadar bi hatasını bulamadım dediğin sorunlarlada hiç karşılaşmadım tekrar yüklemeyi dene istersen

aJHier

aJHier

Üye
valla rom süper şuana kadar bi hatasını bulamadım dediğin sorunlarlada hiç karşılaşmadım tekrar yüklemeyi dene istersen

Bende Bu rom Bazlı Monster 16 kullanıyorm .hiçbir sorunu yok fakat Haritada Yerimi bulamıyor.GPS Aranıyorda kalıyor.
Sence neden olabilir?
Sendene Bu sorun var mı?

sir mordred

sir mordred

Üye
Bende Bu rom Bazlı Monster 16 kullanıyorm .hiçbir sorunu yok fakat Haritada Yerimi bulamıyor.GPS Aranıyorda kalıyor.
Sence neden olabilir?
Sendene Bu sorun var mı?

Gps çalışıyor sorun yok ama eğer mobil veri ile kullanıyorsan yavaş olabilir bide wifi ile dene bide gps çalışıyor ama maalesef konum bulması yavaş

aJHier

aJHier

Üye
Gps çalışıyor sorun yok ama eğer mobil veri ile kullanıyorsan yavaş olabilir bide wifi ile dene bide gps çalışıyor ama maalesef konum bulması yavaş

wifi ile denedim gps çalışıyor dediğin gibi Konumu bulamıyor.

samsungkullanıcısı

samsungkullanıcısı

Üye
beyler sd kartı görüyor telefon fakat 'File Manager' uygulamasında sd kartın içine girmek istiyorum ama olmuyo telefonun hafızası gözüküyo nasıl hallederiz bunu yardımcı olun lütfen ?

sir mordred

sir mordred

Üye
beyler sd kartı görüyor telefon fakat 'File Manager' uygulamasında sd kartın içine girmek istiyorum ama olmuyo telefonun hafızası gözüküyo nasıl hallederiz bunu yardımcı olun lütfen ?

file managera girdikten sonra telefonun seçenekler tuşuna bas (home tuşunun solunda) sonra ordan settingse gir sonra generale gir ordan advanced sekmesi altında access mode göreceksin onu root access mode olarak değiştir

samsungkullanıcısı

samsungkullanıcısı

Üye
Teşekkür ettim reis. Bi sorum daha var ekran otomatikman otomatik parlaklık modunda kaldı bi türlü ayarlayamıyorum büyük bi sorun benim için bunun için ne yapayım ?

smileh

Üye
Sa.. arkadaşlar ben bu 10.1 -20130527 EXPERİMENTAL ancora alpha6 yı yükledim. yalnız ilk gördüğüm eksiklikler NOt defteri, Google Maps, Navigasyon, Radyo vs. ayrıca şarj da öyle ahım şahım gitmiyor.. ben mi bi yerde yanlışlık yaptım yanlış sürümü yükledim.. Bi bilgilendirirseniz sevinirim.. Ayrıca ne gibi performans ayarları yapmam lazım..
Kamera sorunu benim sürümümde hala yeşil çekiyo ama galeride normal..
Birde bu Apollo felan çalışmıyor.. İstemediğim gereksiz programları sistemden silip yerine yenilerini yükleyebilmem için önereceğiniz FileManager programı hangisi. Kendi içinde FileManager yeterli mi..

Not: Herkes bir şey yazıyor konu bazen çok sapıyor.. Ana mesajdaki yazılar sürekli güncellenmeli ve Resim sürekli eklenmeli kanaatimce.. Selametle..

aJHier

aJHier

Üye
Yanlis yuklemissin beta 2 yi yukle . kamera sorunu ve bircok sorunu cizdu arco beta 2 de. Suan bn kullaniyorum gereksiz uygulamalari link2sd ile sildim. 70 uygulama var toplam. Sarj bazi ozel ayarlar ile 2 gune yakin gdio .Google mapps google playde var . bn ordan kurdum.

• Beğen
Tepkiler: yarenefe

Üst Alt