Ne aldın peki? :-)evet değiştirdim
Hayırlı olsun, güle güle kullan.Galaxy S3
Kullanıp test edenler, kullanım anelizi yaparsa sevinirim. Birde arkadaşlar beta yerine, neden final olmadı hiçbirsorun yok yazıyor rom bilgilerinde?
Movie editörü kimsenin kullanacağını düşünmüyorum, peki başka sorunlar varmıdır acaba?bu bizim için iyi haber demektir ayrıca hala daha sorunlar var örneğin movie editör telefonu donduruyor ve reset attırıyor
ayrıca beta 2 olması şunu gösteriyor bundan sonra belki beta 3 olur veya release candidate 1 olur ondan sonrada final çıkabilir(yani en azından 2 yeni rom daha göreceğiz) arco herhalde yeni güncellemeler yapmayı planlıyo
şununda müjdesini vereyim arco yakında cm11 yapacak(ama xda'da hadidjapri şuan zaten romu geliştiriyor bu demektirki romu arkaplandan desteklicek fikrimce)
Hocam spirit fm unlocked indiriyorum band kısmına geliyorum ama türkiye yok North america ve 2-3 tane degısık kısımlar var hepsini denedım ama radyo calısmıyor cızırtılıyo geliyor neden ?
ben kurdum kasma yaptı ne iş anlamadım android 4.1.2 daha iyi geliyor bana ya :Saslında 4.0.4 daha iyi ama uygulamaları değiştiriyorlar kaldırmaya başlamışlar 4.0.4 desteklemediği uygulamalar çıkmış güncelleniyorlar sonra kaldırmıyor![]()