ozakin70
Üye
Hayır bi tane daha varArkadaşlar bu young 260 mb ramı olan cihazmı?
Hayır bi tane daha varArkadaşlar bu young 260 mb ramı olan cihazmı?
Bencede hocam boşa çıkmış telefon bir işe yaramaz. Galaxy W dır candır. Ama bu gişile satıp iPhone 4-4s filan alıcam böyle olmuyor.galaxy young için sonradan bir sürüm daha sürdü piyasaya samsung onda var jelly bean ama telefon beş para etmez ekranı falan küçük yani boşa çıkmış bir telefon
Hocam galaxy w acikcasi cok satilmis bir telefon degil ayni fiyatta daha iyi rakipleri var bu yuzden pek kullanicisi yok ancak young ucuzluguyla meydana cikti ve cok alindi bu sebeple samsung ona daha cok onem veriyor ama beni asil sinir eden samsungun avrupaya verdigi guncellemeyi bize vermemesi.
Wonder en cok satan telefonlardan biri bence. Cunku butun forumlarda konulari surekli aktif olan telefonlardan biri. Ama iste samsung tırt oldugu icin bize guncelleme vermiyo. Verse bu telefon cok seyi kaldirir ama iste SAMSUNG!
Arkadaşlar açıkcası fazla konudan anlamıyorum. Telefonuma cm9 yükledim fakat rehber kısmını hiç beğenmedim. Yukarıdan kaydırdığımızda gelen bildirim ekranında Wifi,bluetooth,gps ve diğerleri çok küçük çıkıyor orjinalindeki gibi büyük değil. bunları nasıl değiştirebilirim. Ayrıca kernel ne demek ben telefonu cm9 yüklerken oda yüklendimi?
Aha reklamlara başladik...Evet daha iyi performans sarj grafik ve arayuz icin wonderest romu yuklemenizi oneririm.
Aha reklamlara başladik...
Yükletilir hocam niye yüklenmesin ben ilk rom kurduğumda cm9 stabil bile değildi. Kendi kendime rom yapabilme seviyesine geldim. Herkez başarı kazanabilir. İsterse CM9 yükler isterse CM 10.2 yükler saçma sapan konuşmayın kendi kafasının bileceği iş ben telefona her çıkan CM romunu yükledim beğenmediysem değiştirdim. Eğer adama cm9 u kakalayıp diğer sürümleri yükletmezseniz belki cm9 dan daha stabil bir rom çıktığında bile o romdan mahrum kalacak. Herkez rom konusunda bildiğini yapsın ben veya biz her zaman yardım ederiz bu rom konusunda sadece istek olsun.Buna reklam diyorsan o senin bencilligin. Daha yeni baslamis kisiye cm10.1 gibi bir rom yukletilir mi? Adam arayuz eklemeyi bilmiyor o haliyle kullanilmaz cm. Sirf o da degil gereksiz uygulamalari vs silmeyi de bilmiyor. Benim romum olmasa one of a kind yukletirdim ama oda pek iyi degil benimkinin yaninda ipromeh pek umursamiyor. İcine az yer kaplasin diye arayuz vs. Koymuyor guzel. Koyduklarini da gunzellemiyor sirf o da degil hurtsky kernelin yanina seeder v7 eklemis. Hurtskyda frandom oldugundan seeder v7 calismaz. Zaten o da gidince ekledigi scrpit kalmiyor...
Allah Allah... yükletilir tabi... 2 dakikada ipromeh den daha iyi bur geliştirici oldun. Nesi kotuymus bakayim o romun? En stabil romlardan. Yok arayüz koymuyormuş... ipromeh'in ics baz alinmiş iki romu var. Ooak ve touchwi3. Sen direk eleştirini ooak uzerinden yapiyorsun.görsellik mi istiyorsun? o zaman touchwi3 yüklersin. Performans mi istiyorsun ooak yuklersin. Aynisi cm10.1 icin de gecerli. Monster ve touchwi5 romlarina sahip. Ama siz bir rom yapip hemen kendinizi ustun goruyorsunuz.Buna reklam diyorsan o senin bencilligin. Daha yeni baslamis kisiye cm10.1 gibi bir rom yukletilir mi? Adam arayuz eklemeyi bilmiyor o haliyle kullanilmaz cm. Sirf o da degil gereksiz uygulamalari vs silmeyi de bilmiyor. Benim romum olmasa one of a kind yukletirdim ama oda pek iyi degil benimkinin yaninda ipromeh pek umursamiyor. İcine az yer kaplasin diye arayuz vs. Koymuyor guzel. Koyduklarini da gunzellemiyor sirf o da degil hurtsky kernelin yanina seeder v7 eklemis. Hurtskyda frandom oldugundan seeder v7 calismaz. Zaten o da gidince ekledigi scrpit kalmiyor...
Sizin yaptığınız romu HeroMR kardeşime zip düzenlemesini göstersem kardeşim bile yapabilir. CM10.1 e kötü demişsiniz çıkın siz yapın o zaman CM10.1 i bizde kullanalım lafımızı alalım. ipromeh telefonunu değiştirdi adam şu an bile ROM ları güncel tutmaya çalışıyor. Wonderlight romunada laf ettiniz. ROM portlamayı bende biliyorum. Ubuntu kursam kendi kernelimi bile derlerim. Sizi ne kıskanıcam arco nun yaptığı romları portlayıp arco nun yaptığı romları kernelleri düzenliyeceksiniz. Asıl iş kendiniz baştan yapabilmekte. Sizin yaptığınız romun çoğu benzeri xda da var.
Seeder'in calismamasi bildiğin gibi hurtsky kernelinden dolayi. Ben frandom kullanmayan başka bir kernel kurarsam çalişacaktir. Bu yuzden kuruyor. Ve evet ekli tweak var. Kaldi ki her her tweak telefonu olumlu etkilemiyor. Ya da stabil kalmiyor.Siz bana dusman olmusunuz. İstediginiz kadar kiskanabilirsiniz serbest. Hazir stabil bir rom onerirken ben ban karsi cikiyor daha stabil olmayan bir rom yuklettiriyorsunuz. Ayrica ben ipromeh bilmiyor gibi birsey demedim umursamadigi icin mesela touchwi5 daha alpha6da sanirim. Bakmadan seeder v7 ekliyor bu calisir mi denemiyor ayrica onun disinda ekli tweak var mi? 2 buils prop tweaki var o kadar. Bazi romlarina tamam sozum yok ama... Hem o da okadar bilgili biri degil.
Ben sana yapamazsin demedim ki. Niye hemen savaş açiyorsun? Kimse bir şeyi yapamayacak diye bişey yok. Sonuçta tüm bilgiler internette. Gereken tek şey biraz zaman, istek ve cesaret. Mesela ben kendi temami yapabiliyorum. Bundan bir ay oncesine kadar hic birsey bilmiyordum. Zamanim vardi arastirdim okudum ve suan istediğim herşeyi apk üzerinde degistirebiliyorum. Fakat ben bunda ne havalanacak bir şey goruyorum ne de baska birsey.Madem benim yaptiklarimi sende yapabilirsin hodri meydan
Hem benim kernel yapamayacagimi rom portlayamayacagimi nerden biliyorsun? Su sinavlar bitsin sirf senin inadina kernelimide cikarcam tum uygulamalalarida editliyicem kendi temamida yayinliyocam gorucez.
Seeder'in calismamasi bildiğin gibi hurtsky kernelinden dolayi. Ben frandom kullanmayan başka bir kernel kurarsam çalişacaktir. Bu yuzden kuruyor. Ve evet ekli tweak var. Kaldi ki her her tweak telefonu olumlu etkilemiyor. Ya da stabil kalmiyor.
Adim kadar eminim ki senden daha bilgiliipromeh 14-15 yasinda ve ogrenci. Dolayisiyla zamani olmuyor. Bu durumda da romlariyla fazla ilgilenemiyor. Malum bir sürü romu var.
Ben sana yapamazsin demedim ki. Niye hemen savaş açiyorsun? Kimse bir şeyi yapamayacak diye bişey yok. Sonuçta tüm bilgiler internette. Gereken tek şey biraz zaman, istek ve cesaret. Mesela ben kendi temami yapabiliyorum. Bundan bir ay oncesine kadar hic birsey bilmiyordum. Zamanim vardi arastirdim okudum ve suan istediğim herşeyi apk üzerinde degistirebiliyorum. Fakat ben bunda ne havalanacak bir şey goruyorum ne de baska birsey.
----------------------------------
Bir de bu yanim var tabi. Senin gibi insanlardan nefret ediyorum. Gorunen koy kilavuz istemez. Senin romunda şuan başka romlardan farkli ne var? Script kurmuşsun, bir iki sey bulup kurmussun. Bundan dogal ne var? Rom yapiyorsun sonuçta. Telefon, uçak olacak değil ya. Ama bunlari yapip artistlenmek, havalara girmek, başkasinin projesine hakaret etmek nedir? Sen bir rom ile bu hale gelmişsin, bir de kernel compile etsen ne olur acaba... :confused:
birde savasi benim actigimi idda ediyor senin gibilerde beni delirtiyor direk icinizde bir fesatlik var yardim edersek reklam elestirirsek kiskanma...