[rom][jb][4.2.2][jdq39e] Cyanogenmod 10.1 Beta (Build 2) İON

Sponsorlu Bağlantılar

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Eğer doğruysa bu kodlar gerçekten her türlü rom bizim cihazımızada nightly romlar ve ardından stabil romlar çıkar. Sevindim inşallah umduğumuz yani beklediğimiz kodlardır bu kodlar. Hadi hayırlı olsun blackcat hocam zaten açıklar ne olup olmadığını

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
bunlar gingerbread kodları jelly bean ve ics için paylaşılmış bir kod yok arco zaten bu kodlarla buralara geldi

sir mordred

sir mordred

Üye
hadi bee bende kernel kodları falandır zannettim ne yalan söyleyeyim gördüğümde çok heyecanlanmıştım :agla2:

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Belli oluyor hocam xda da konu bile açmışın :D

• Beğen
Tepkiler: sir mordred
sir mordred

sir mordred

Üye
Belli oluyor hocam xda da konu bile açmışın :D

doğrusun nova hocam şerefsiz samsung galaxy yound denen ucube tel 4.1.2 ile çalışıyo hatta güncelleme gelcek diyte konuşuluyo

galaxy w (yine young'a nispeten iyi 1.4 ghz scorpion falan.) 'lerimiz 2.3.6'da sürünüyo,

şerefsiz samsung işte yapcak bişey yok

NovaTR14

NovaTR14

Üye
doğrusun nova hocam şerefsiz samsung galaxy yound denen ucube tel 4.1.2 ile çalışıyo hatta güncelleme gelcek diyte konuşuluyo

galaxy w (yine young'a nispeten iyi 1.4 ghz scorpion falan.) 'lerimiz 2.3.6'da sürünüyo,

şerefsiz samsung işte yapcak bişey yok
Sorma hocam bir daha samsung alasım yok bu telefonu bırakırsam inat iphone alıcam.
Hocam touchwiz pakedinin konusuna bakabilir misiniz? Bir sorum vardi size.
tamam hocam bakıyorum

• Beğen
Tepkiler: Neagf
NovaTR14

NovaTR14

Üye
hocam ben mi göremedim bu forumda değil mi :D 5. sayfa yokta

Aalparslan

Üye
Telefonuma CM 4.2.2 karnel sürüm 3.4.66 kurdum. Sadece arama ve mesajlaşma yapıldığı zaman şarj çok iyi 2 gun hatta 3 gun bile gidiyor ama oyun oynayınca 3-4 saatte bitiyor (oyun performansı çok iyi). Cm9 finalde de aynı durum söz konusu mu? Birde ben klavyede msj yazamıyorum önerdiğiniz eski usul (4x3) bir klavye önerebilir misiniz

burak_909

burak_909

Üye
Telefonuma CM 4.2.2 karnel sürüm 3.4.66 kurdum. Sadece arama ve mesajlaşma yapıldığı zaman şarj çok iyi 2 gun hatta 3 gun bile gidiyor ama oyun oynayınca 3-4 saatte bitiyor (oyun performansı çok iyi). Cm9 finalde de aynı durum söz konusu mu? Birde ben klavyede msj yazamıyorum önerdiğiniz eski usul (4x3) bir klavye önerebilir misiniz

Swiftkey ;)

EnverYigit

EnverYigit

Üye
Alpha 9da da Beta1 de de telefonumda kamera sorun veriyor. Kamera açılıyor çek diyorum çat kapanıp yeniden başlıyor. Wipe işlemlerini yaptım gapps ve beta1 romunu tekrar kurdum sorun devam ediyor..

Yardımcı olacak veya fikir verecek olan var mı acaba? Xda da yazamadım yabancı dil olmadığı için..

Son düzenleme:
gss_adnan

gss_adnan

Üye
Aşırı oyun oynamam ama yarım saat oynadığım zamanlarda falan %8–10 gibi gidiyo :-)

EnverYigit

EnverYigit

Üye
kamerada sıkıntı yaşayan var mı benim gibi acaba?

HeroMR

HeroMR

Üye
Hocam galaxy w acikcasi cok satilmis bir telefon degil ayni fiyatta daha iyi rakipleri var bu yuzden pek kullanicisi yok ancak young ucuzluguyla meydana cikti ve cok alindi bu sebeple samsung ona daha cok onem veriyor ama beni asil sinir eden samsungun avrupaya verdigi guncellemeyi bize vermemesi.

DDPROG

Üye
Arkadaşlar bu young 260 mb ramı olan cihazmı?

Üst Alt