Belli oluyor hocam xda da konu bile açmışın![]()
Hocam touchwiz pakedinin konusuna bakabilir misiniz? Bir sorum vardi size.Belli oluyor hocam xda da konu bile açmışın![]()
Sorma hocam bir daha samsung alasım yok bu telefonu bırakırsam inat iphone alıcam.doğrusun nova hocam şerefsiz samsung galaxy yound denen ucube tel 4.1.2 ile çalışıyo hatta güncelleme gelcek diyte konuşuluyo
galaxy w (yine young'a nispeten iyi 1.4 ghz scorpion falan.) 'lerimiz 2.3.6'da sürünüyo,
şerefsiz samsung işte yapcak bişey yok
tamam hocam bakıyorumHocam touchwiz pakedinin konusuna bakabilir misiniz? Bir sorum vardi size.
5.sayfada hocam.Sorma hocam bir daha samsung alasım yok bu telefonu bırakırsam inat iphone alıcam.
tamam hocam bakıyorum
Mesaj kutunuzu kontrol eder misiniz?hocam ben mi göremedim bu forumda değil mi5. sayfa yokta
Tamam hocam yanıt verdimMesaj kutunuzu kontrol eder misiniz?
Telefonuma CM 4.2.2 karnel sürüm 3.4.66 kurdum. Sadece arama ve mesajlaşma yapıldığı zaman şarj çok iyi 2 gun hatta 3 gun bile gidiyor ama oyun oynayınca 3-4 saatte bitiyor (oyun performansı çok iyi). Cm9 finalde de aynı durum söz konusu mu? Birde ben klavyede msj yazamıyorum önerdiğiniz eski usul (4x3) bir klavye önerebilir misiniz
Teşekkürler.Swiftkey![]()
Düşük pil olduğunda bu sıkıntıyı yaşamiştim.kamerada sıkıntı yaşayan var mı benim gibi acaba?