[rom][jb][4.2.2][jdq39e] Cyanogenmod 10.1 Beta (Build 2) İON

Sponsorlu Bağlantılar

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
konuyla başkası ilgilensin artık uğraşamam xda'da yeterincede küfür yedik adam küfür edince sorun yok mesajı silinmiyor ben küfür edince benimki siliniyor neden acaba artık bu cihaz için hiç bir şey yapmam boşuna zaman harcadım zaten

Ali58_58

Ali58_58

Üye
swapfile nedir ne işe yararanladım anladım hiç gerek yok :Dblackcat aynen hocam başka telefon alınca felan felan devam edersin ama s3 s4 felan bu telefonlarında konu sayfaları var hepsi gayet iyi ama bu galaxy w xda sayfasını masonlar lobisi doldurmuş

Neagf

Üye
Dostum yanlis anlama fakat kufur konusu haric o adamlar hakli. Başkalarinin cihazlari senin yuzunden brick olabilir. Ayrica yanlis yere attin mesaji. Ve kufur ettin adama.... Onlar seni uyarmak zorunda. Bu kadar uye kafasina gore her yere mesaj atarsa ne olur? Bence forum kurallarini bir daha okumalisin. Yok masonmuş geçin bunlari. Adamlarin romunu kernelini kullaniyorsunuz. Sonra mason....

• Beğen
Tepkiler: AlperTunga87 ve efe kavas
blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
bu link dün facebookda paylaşıldı grubun adınıda söyleyebilirim çalıştığına dair resimde var .

Neagf

Üye
bu link dün facebookda paylaşıldı grubun adınıda söyleyebilirim çalıştığına dair resimde var .
Bu resmi gördüm. Bu sana küfür etme yetkisi vermiyor maalesef. Ayrica kimse sana rom calismiyor demedi ki. Bunun kurulum adimlari gapps i var. Tecrubesiz birisi için kotu sonuclar dogurabilir. Ayrica forumun kurallarini ihlal ettin.
1- Konu dışı post attın
2- Türkçe konuştun. XDA da ingilizce zorunlu. Herkes kendi dilinde konuşursa forumun ne anlami kalir?
3- Küfür ettin. Bana göre bunlar yeterli sebebler. Ayrica şu siralar XDA da konular ile alakasiz bir çok mesajini gordum. LeroViten hep uyariyordu zaten seni. Mesajlarina dikkat edersen daha iyi olur senin açından.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: AlperTunga87
NovaTR14

NovaTR14

Üye
Hocam grubu atarmısın takip etmek istiyorum gelişmeleri :D

AlperTunga87

AlperTunga87

Üye
genemi yeni sürüm la benzin verin bana

ozakin70

ozakin70

Üye
Finale kadar kendi yaptigim 4.2.5 yeter bana suanki alpha 9dan daha guncel ve akıcı en iyisi finali beklemek

tarık_07

Üye
Cm9 finali gibi 0 hatasız çıkana kadar, cm9 final devamm :)

• Beğen
Tepkiler: erdi_s
cadde19

cadde19

Üye
Arkadaslar hangi kernel o batarya perfotmansi sagliyormu

cadde19

cadde19

Üye
Tam olarak ne diye geciyor

Ali58_58

Ali58_58

Üye
şu resmi paylaşan arkadaşların sitesinin linkini atsanız :Dbeyler 4.2.2 tamamda 4.3e kim el atıcak arco başkanmı

Neagf

Üye
Ali58_58

Ali58_58

Üye
kim aca neaf sen biliyormusun ?yeni geliştirici kim

tarık_07

Üye
Aynen kardeş. Ben de oyle dusunuyorum. Hele de arconun son kernelini yukledin mi dadından yenmiyo :D
Sanırım o en son 3.95 yada 3.96 kernelleri arco yapmamış, başka birisi yapmış.Ben 3.88 finalle kurulan gömülü kerneli kullanıyorum, pil ve performansı 3.96 dan daha iyi geldi bana göre.

• Beğen
Tepkiler: -Emre

Üst Alt