Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bir kaç saat önce bunu yükledim şimdilik güzel görünüyor ancak temel özellikleri harici ingilizce kullandıkça hoşuma gitmeye başladı. Artık birinde dikiş tutturmak istiyorum. 3 gün önce güncellendi 2 günde bir güncellemisler bakalım hayırlısı.
Aslında arco adteam bırakmadı s4 mini ye rom yaptı bizi bıraktı ama baktı s4 mini ye fazla bişi çıkmadı galaxy w ya devam etmeye başladı. Arco sattı ama şimdi tekrar döndü anlayacağın. Ama ne kadar satsada arco nun romundan başkasını kullanmıyorumindirin kullanmaya değer yüksek ihtimal sonraki sürüm beta olur zaten xdada bişeyler yazıyodu arco finale götürcekmiş felan ama blackcat ayrıntılı açıklar arco ne yapsın adam baktı adteam fossgüncelledi ama kullanmaya değer olmuştur ve son cm güncellemesi sayesinde ingilizce kısım kalmamıştır

henüz deneme şansım olmadı indirdim fakat malum üniversite olunca zaman kalmadı hafta sonu test ederim sonuçları buraya yazarım ben en başından dedim arco hata yapıyor s4 mini ile ilgi görmeyecek diye 

Yeni versiyonda cm10.1.3 ile senkronize edildi demiş. Bu performans artışı sağlar mi? Benim bildirim ekrani lagim gider mi acaba? :rolleyes:
Skull kerneli dene. O hatayi çözdü diyorlar.Hocam bana biri kernel önersin.
beyaz ekran hatasi veriyor yine alpha 8 de olduğu gibi.
3,0,XX de beyaz hatayı vermiyor. Ama 3,50 lerde veriyor anlamadım gitti arkadaş ya.