[rom][jb][4.2.2][jdq39e] Cyanogenmod 10.1 Beta (Build 2) İON

Sponsorlu Bağlantılar

WarLox

WarLox

Üye
Hocam ben elimden gedigince size yardimci olmaya calisirim :) bir de cm10 ve cm10.1 de bildirim cubugunu indirirken akici inmiyor takıla takila iniyor bunu akici hale getirebilir misiniz?

pencere ve geçiş animasyonlarını, animatör süre ölçeqini de kapatırsan sorun çözülecektir.

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar benim telefonun bataryası çeyrek gün gitmiyordu. cm9 ve 10.1 kurdum iyice az gitmeye başladı. stock roma dönüp garantiye yolladım batarya değişti yazılım atıldı. geldiğinde root layıp samsung bileşenlerini sildim gereksiz gördüğüm her uygulamayı sildim. şu an aktif kllanımda 30 saat sonra bile bataryam bitmiyor. batarya sorunu yaşayanlar garantiye (stock rom kurup) yollasın.(stock rom kurup)

deep sleep batery kullanın ve play store de işiniz yoksa gapps yüklemeyin..daha uzun kullanım.
farkı göreceksiniz.

• Beğen
Tepkiler: Neagf

Ali58_58

Ali58_58

Üye
seeder apk şeklinde kurun laglar epey azalır

Neagf

Üye
pencere ve geçiş animasyonlarını kapatırsan sorun çözülecektir.

- - - Eklendi - - -

deep sleep batery kullanın ve play store de işiniz yoksa gapps yüklemeyin..daha uzun kullanım.
farkı göreceksiniz.

4.2.2 ye gectigimde denerim. Sağolasin.

WarLox

WarLox

Üye
Siz SªqºLun..Cm hakkında Her tü®lü Sorunu, Proßlemi Paylaşaßilirsiñiz.

- - - Eklendi - - -

Özellikle Animatör süre öLçeqinide kapatırsanız Sorun çözülecektir.

ufkraider

ufkraider

Üye
Su ana kurdugum en iyi rom bu tesekkur emegine saglık :)

aryscat

aryscat

Üye
57. sayfada verilen kernel çok iyi. Batarya kullanım süresinde bariz artış gördüm.

Ali58_58

Ali58_58

Üye
bu rom güncellencekmi arco tarafından veya adc team tarafından böylece kalacaksa bklemeyip kurucam

serif-23

serif-23

Üye
bu rom güncellencekmi arco tarafından veya adc team tarafından böylece kalacaksa bklemeyip kurucam

bilmiyorum ki hocm bilgim olsa cevap verirdim ama yok . Hocam bjr de ben bu romu kurdum zaten ama daha sonra Emre nin romuna (ismi wonderlight) gectim forumda var ona gecmenizi tavsiye ederim bence bu romdan daha basarili

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
beyler kusura bakmayın şifremi unutmuştum konuyu güncelleyemedim :D yeni kernel geldi
yakında ion rom çıkacaktır bizim cihazlarda en iyi performansı ion kernelli romlarda alıcağız beklemede kalın lanet olsun üniversite başlıyorrrr :D

Ali58_58

Ali58_58

Üye
arco aslında wonder için mille servetti be geliştiricilerde devconnection team felan ah lan dicen arco varken şu işi yapıp yardım etselerdi ne arco bırakıcaktı ve bizde şu an 4.2.2 nin kayganlığında sörf yapıyor olacaktık arco düşünmüyor sanırım dönmeyibu arada no eta dedi ıhyy dah alpha 2 nin süersi bile belli değil arco tek başına kahranmış haberimiz yokmuş dediğim gibi ya şu samsung kernel kodlarını açsa ama çok zor

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
ion kernel için geliştirici bulmuşlar sözde tabi geliştiriyorlarmış dev deam yok ya bu cihaz işi artık bitti samsung işi bitti artık alırsam telefon ya general mobile yada casper yerli birşey alıcam inşallah uğraşamam bunlarla samsungmuş neyse bişe demiyorum plastik s4 leri satsın dursun hızını alamıyor sonu nokiadan beter olacak.android 4.4 bizim cihazlar için bayağı optimize falan içeriyormuş android 5 de aynı şekilde bakalım o zaman ne bahane bulcak samsung keşke dava açma gibi bir şansımız olsa mahkemelerde süründürürüm samsungu !!!!!Yeni Kernel Geldi 3.0.95

• Beğen
Tepkiler: -Emre
ertu55

ertu55

Üye
google play yoktu netten indirip kurdum ama çalışmadı yardım

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Google play hizmetlerinide indirip kur

eMReSK26

Üye
Bu romdaki File Manager ile MicroSD'nin içine nasıl giricez yahu :bilmmBunun yerine önerebileceğiniz ücretli veya ücretsiz Dosya Yöneticisi var mı ?

Neagf

Üye
Bu romdaki File Manager ile MicroSD'nin içine nasıl giricez yahu :bilmmBunun yerine önerebileceğiniz ücretli veya ücretsiz Dosya Yöneticisi var mı ?
X-plore file manager. 2 yildir kullaniyorum harika.

• Beğen
Tepkiler: ilcarnefice ve eMReSK26

eMReSK26

Üye
çok teşekkür ederim, deniyorum.

• Beğen
Tepkiler: Neagf
bilen19

bilen19

Üye
Yok arkadaş bu telefon adam olmaz arcoda çekti gitti. xda da deli gibi kernel guncelleniyo rom lara güncelleme yok.
Hangisini yükleyeceğimi şaşırdım

cadde19

cadde19

Üye
He ya valla hergun giriyorum xda ya fakat hep kernel hep kernel hic yeni birsey yok arca varken en kotu gunde 2 rom cikiyordu valla boyle giderse once stock roma gecip garanti icine alacagim daha sonra stock kullanacagim bu gidisle

bilen19

bilen19

Üye

Bir kaç saat önce bunu yükledim şimdilik güzel görünüyor ancak temel özellikleri harici ingilizce kullandıkça hoşuma gitmeye başladı. Artık birinde dikiş tutturmak istiyorum. 3 gün önce güncellendi 2 günde bir güncellemisler bakalım hayırlısı.

Üst Alt