[rom][jb][4.2.2][jdq39e] Cyanogenmod 10.1 Beta (Build 2) İON

Sponsorlu Bağlantılar

bensukru

Üye
Yaaa arkdaslar.az. once hepsiburada da galaxy wondere baktim fiyati 999tl yaziyor niye o kadar yukselmis acaba ????

ugurtayfur

ugurtayfur

Üye
ayen fiyat yükselmiş s3 miniden bile pahalı :)

Mücteba

Mücteba

Üye
kardesim ben tele cwmyi flashlayarak yukledim oldu ama tel rootu gormuyor cwmyi odinle stock rom yükleyerek kaldira bilirmiyim acil yardim

ozakin70

ozakin70

Üye
Ya bu hesap makinesini nasip duzeltcez sonuclari fhg gibi cevaplar veriyor 3x6=12 diyor

matador191

matador191

Üye
dostum bişey soracam. bende bu rom da wifi problemi oluyor. wifi uzun süre bağlı kalamıyor. bağlı görünüyor ama internette girdiğimde bağlantı hatası veriyor. bu bitek bende mi oluyor yoksa rom da bi wifi bug ı var mı

ozakin70

ozakin70

Üye
dostum bişey soracam. bende bu rom da wifi problemi oluyor. wifi uzun süre bağlı kalamıyor. bağlı görünüyor ama internette girdiğimde bağlantı hatası veriyor. bu bitek bende mi oluyor yoksa rom da bi wifi bug ı var mı

Bende bu sıkıntı yok muhtemelen cache leri iyi yapmadiginizdan kaynaklaniyor

serkansekerci

Üye
arkadaşlar selam.
spirit UL'de qdsp5v2 Altern yapınca telefon kitleniyor ve cevap vermeyi kesiyor...
hani belki kasar kasar da birazdan gelir diye çok bekledim ama telefon geri gelmiyor...
mecburen hard reset atıyorum telefona, tekrar başlatıyorum

spirit fm'i çalıştırmayı başarabilen var mı?
ya da başka bir alternatif program var mı bildiğiniz?

(alpha7 için konuşuyorum)

- - - Eklendi - - -

Ya bu hesap makinesini nasip duzeltcez sonuclari fhg gibi cevaplar veriyor 3x6=12 diyor

dostum, hexadecimal veya binary moduna getirmişsin hesap makinesini...
onu normal, günlük hayatta kullandığımız sayı sistemi moduna, yani decimal moda geri getir...

bunun için hesap makinesinin ana ekranını sola kaydır, oradaki "Dec" yazan butona bas...

ozakin70

ozakin70

Üye
arkadaşlar selam.
spirit UL'de qdsp5v2 Altern yapınca telefon kitleniyor ve cevap vermeyi kesiyor...
hani belki kasar kasar da birazdan gelir diye çok bekledim ama telefon geri gelmiyor...
mecburen hard reset atıyorum telefona, tekrar başlatıyorum

spirit fm'i çalıştırmayı başarabilen var mı?
ya da başka bir alternatif program var mı bildiğiniz?

(alpha7 için konuşuyorum)

- - - Eklendi - - -

dostum, hexadecimal veya binary moduna getirmişsin hesap makinesini...
onu normal, günlük hayatta kullandığımız sayı sistemi moduna, yani decimal moda geri getir...

bunun için hesap makinesinin ana ekranını sola kaydır, oradaki "Dec" yazan butona bas...

Ewylh teşekkür ederim

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Bu Rom' da hangi Kernel daha iyi uzun şarj süresi sağlıyor ? ve CM9 la karşılaştırılabilir mi ? Hangisi daha iyidir Performans açısından teşekkürler :)

tarık_07

Üye
Bu Rom' da hangi Kernel daha iyi uzun şarj süresi sağlıyor ? ve CM9 la karşılaştırılabilir mi ? Hangisi daha iyidir Performans açısından teşekkürler :)

Yaklasik romlarin hepsini kullandim. Cm 10 ve 10.1 in performanslari birbirleri ile neredeyse ayni gibi.Cm 10.1 daha iyi cm 10 dan.Ama cm9 da 0 hata.Ve dun cm9 finalin yeni yani son guncellemesi cikti relase surumu.Kernel guncel performans iyi ozellikle sarj performansi iyi.Ben cm 10.1 den cm 9 son final i kullandim suanlik iyi.

gomla1

Üye
benim sorunum şu ...benim eski romda hafıza kartı 8 gb iken 2 gb sini telefona eklemiştim. ext 4 olarak şimdi bu romda bnm hafıza kartımdan cıkan 2 gb gözkümüyor birde bllek hemen doluyor toplam 160 mb gözüküyor . bunu nasıl eski romdaki gibi hafıza kartından eklerim gigabayt ?

cehesto

Üye
romu kurdum süper fakat cihaz ara ara kendini yeniden baslatıo sebebi ne olabilr ? çözümü bilen varmı ? stock romda böyle b,ir sorun yoktu.

ertu55

ertu55

Üye
s.a arkadaşlar telefonu aldığım ilk gün cyanogenmod 9 yükledim biraz kullandım hatalarından dolayı silip custom rom a geçtim şu anda kullanılabilir en iyi rom hangisi acaba sayfaları biraz okudum ama 15 sayfa falan pek anlamadım yardımcı olursanız sevinirim.problemsiz olanı anladığım kadarıyla cm9 onumu yüklesem acaba

gss_adnan

gss_adnan

Üye
s.a arkadaşlar telefonu aldığım ilk gün cyanogenmod 9 yükledim biraz kullandım hatalarından dolayı silip custom rom a geçtim şu anda kullanılabilir en iyi rom hangisi acaba sayfaları biraz okudum ama 15 sayfa falan pek anlamadım yardımcı olursanız sevinirim.problemsiz olanı anladığım kadarıyla cm9 onumu yüklesem acaba

Bu kardeşim cm9 kullan honeyx@7up karneli kur kafan rahat

gss_adnan

gss_adnan

Üye
benim sorunum şu ...benim eski romda hafıza kartı 8 gb iken 2 gb sini telefona eklemiştim. ext 4 olarak şimdi bu romda bnm hafıza kartımdan cıkan 2 gb gözkümüyor birde bllek hemen doluyor toplam 160 mb gözüküyor . bunu nasıl eski romdaki gibi hafıza kartından eklerim gigabayt ?

Ayarlar bölümünden depolama ya gel oradan seçeneklerden depolama yapılandırması olcakk gir oraya dehili hafızayı kullan die bişey çıkacak tik koy tamamdır

cehesto

Üye
romu kurdum süper fakat cihaz ara ara kendini yeniden baslatıo ve bazen kapanıo sebebi ne olabilr ? çözümü bilen varmı ? stock romda böyle bir sorun yoktu.

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
iyi haberlerim var ariesve con team işe al attı yakında yeni sürümler gelicek :)

bbboguz

Üye
arkadaşlar mesajlardaki titreşim sorununu çözemedim. en kıl olduğum şey titreşim olması ve bir türlü kapatamadım. yardım edebilecek olan var mı? geri kalan her yeri harika çok hoşuma gitti

Üst Alt