tabiki daha güçlü bir batarya. yani umarım öyledir. eğer iyi kalitede ise kendi bataryasına göre %60-65 daha uzun ömürlü olması gerekiyor. 2 yorum var sitede. ikisi de olumlu
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
tabiki daha güçlü bir batarya. yani umarım öyledir. eğer iyi kalitede ise kendi bataryasına göre %60-65 daha uzun ömürlü olması gerekiyor. 2 yorum var sitede. ikisi de olumlu
Henüz gelmedi. takipli almamakla hata yaptım. ama site güvenilir 1-2 ay içinde ulaşmadığını söylediyince yeniden gönderiyorlar. Gelirse mutlaka yazarım sonuçları.
Çin'den alışveriş için bu iki site iyidir.
şarj sorunu yeni bir orjinal batarya alınarak çözülebilir çoğumuzun telefonunda batarya çin malı ve sorun %100 bundan kaynaklı
- - - Eklendi - - -
bu arada paylaştığım kernel ile 2 kat daha hızlanıyor telefon
Romun sarj sorunu var.Tabiiki gapps dosyasıyla kurucaksın wipe işlemlerini yap rom ve gappsı kur.arkadaslar galaxy w'de ben cm9 final release kullaniyorm 10.1 alpha7'ye gecmek icin cwm den yukleme yapmam yeterli mi gaaps dosyalari ile birlikte. tesekkurler simdiden.
dediklerini aynen yaptm tel acildi fakat setup ve server hatasi veriyo ve tel kullanilamiyo. ayrica videodaki gibi acilmadi tel.Tabiiki gapps dosyasıyla kurucaksın wipe işlemlerini yap rom ve gappsı kur.
şuana kadar kullandığım en güzel rom miui konuyu açtım onaylancak birde kendim portlayama çalışıyorum eğer olursa süper olacak
- - - Eklendi - - -
vatana millete şimdiden hayırlı olsun rom portlama operasyonu başarıyla tamamlanmıştır
Pil ve diger performanlar nasil.Kamera kalitesi nasil bilgi verirmisin?
şuana kadar kullandığım en güzel rom miui konuyu açtım onaylancak birde kendim portlayama çalışıyorum eğer olursa süper olacak
- - - Eklendi - - -
vatana millete şimdiden hayırlı olsun rom portlama operasyonu başarıyla tamamlanmıştır
Pil ve diger performanlar nasil.Kamera kalitesi nasil bilgi verirmisin?
herşey gayet güzel ufak tefek hatalar var onları düzeltiyorum alpha 1 yayınladım xda da
2450 Mah batarya dün elime ulaştı gece şarja taktım sabah çıkardım ilk izlenim güzel, eskiden telefonu kurcalarken 1 dakka da %1 giderken yeni batarya ile 3 dakkada %1 gidiyor.. 3g açık kullanıyorum..