[rom][jb][4.2.2][jdq39e] Cyanogenmod 10.1 Beta (Build 2) İON

Sponsorlu Bağlantılar

ismetx

Üye
arkadaşlar şu patch kurma işinin nasıl yapıyoruz. mesela aşağıdaki dosya kullandığım romun sd kartı için. cwm'den mi kuracağım

oparlayan

oparlayan

Üye
tabiki daha güçlü bir batarya. yani umarım öyledir. eğer iyi kalitede ise kendi bataryasına göre %60-65 daha uzun ömürlü olması gerekiyor. 2 yorum var sitede. ikisi de olumlu

Batarya eline ulaşmışsa ve kullanıyorsan bilgi verir misin memnunmusun?

tarık_07

Üye
tabiki daha güçlü bir batarya. yani umarım öyledir. eğer iyi kalitede ise kendi bataryasına göre %60-65 daha uzun ömürlü olması gerekiyor. 2 yorum var sitede. ikisi de olumlu

Bataryayi o siteden nasil aldin.Guvenilir bir sitemi.

ismetx

Üye
Henüz gelmedi. takipli almamakla hata yaptım. ama site güvenilir 1-2 ay içinde ulaşmadığını söylediyince yeniden gönderiyorlar. Gelirse mutlaka yazarım sonuçları.
Çin'den alışveriş için bu iki site iyidir.

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
şimdi beni dinleyin gençler yada kendini genç hissedenler uzun bir aradan sonra tekrar forumdayım yeni bir kernel yayınlandı forumda arsadu denilen kişi kerneli kapamış ve batarya süresinin uzadığını söylemiş kernel kurmayı bilenler denesin ben stok romda olduğum için deneyemedim buyrunuz :
3.4x kerneldir

tarık_07

Üye
Henüz gelmedi. takipli almamakla hata yaptım. ama site güvenilir 1-2 ay içinde ulaşmadığını söylediyince yeniden gönderiyorlar. Gelirse mutlaka yazarım sonuçları.
Çin'den alışveriş için bu iki site iyidir.

Bi gelsin kullan bakalim pil performansi nasil.Ona gore bende alicam bi tane.Sar sorunu basa bela.10 saat sarjim gidiyor.

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
şarj sorunu yeni bir orjinal batarya alınarak çözülebilir çoğumuzun telefonunda batarya çin malı ve sorun %100 bundan kaynaklı :D

- - - Eklendi - - -

bu arada paylaştığım kernel ile 2 kat daha hızlanıyor telefon

fayn88

fayn88

Üye
Bence cm10.1 de genel olarak batarya problemi var s3 e kurdum bataryayı sömürüyor

wondermu

Üye
Ben o yüzden cm10 kullayorum hem hızlı hem batarya çabuk bitmiyor

tarık_07

Üye
şarj sorunu yeni bir orjinal batarya alınarak çözülebilir çoğumuzun telefonunda batarya çin malı ve sorun %100 bundan kaynaklı :D

- - - Eklendi - - -

bu arada paylaştığım kernel ile 2 kat daha hızlanıyor telefon

Telefonum daha dort aylik :) Romun sarj sorunu var.

siepls13

siepls13

Üye
Cin mali diyosunda orjinal oldugunu nasil anlicaz vede artik hersey cinde uretiliyor

oparlayan

oparlayan

Üye
2450 Mah batarya dün elime ulaştı gece şarja taktım sabah çıkardım ilk izlenim güzel, eskiden telefonu kurcalarken 1 dakka da %1 giderken yeni batarya ile 3 dakkada %1 gidiyor.. 3g açık kullanıyorum..

• Beğen
Tepkiler: fatihseyfi

hamit5757

Üye
arkadaslar galaxy w'de ben cm9 final release kullaniyorm 10.1 alpha7'ye gecmek icin cwm den yukleme yapmam yeterli mi gaaps dosyalari ile birlikte. tesekkurler simdiden.

HoLyCooL

HoLyCooL

Üye
arkadaslar galaxy w'de ben cm9 final release kullaniyorm 10.1 alpha7'ye gecmek icin cwm den yukleme yapmam yeterli mi gaaps dosyalari ile birlikte. tesekkurler simdiden.
Tabiiki gapps dosyasıyla kurucaksın wipe işlemlerini yap rom ve gappsı kur.

hamit5757

Üye
Tabiiki gapps dosyasıyla kurucaksın wipe işlemlerini yap rom ve gappsı kur.
dediklerini aynen yaptm tel acildi fakat setup ve server hatasi veriyo ve tel kullanilamiyo. ayrica videodaki gibi acilmadi tel.

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
şuana kadar kullandığım en güzel rom miui konuyu açtım onaylancak birde kendim portlayama çalışıyorum eğer olursa süper olacak :D

- - - Eklendi - - -

vatana millete şimdiden hayırlı olsun rom portlama operasyonu başarıyla tamamlanmıştır :)

tarık_07

Üye
şuana kadar kullandığım en güzel rom miui konuyu açtım onaylancak birde kendim portlayama çalışıyorum eğer olursa süper olacak :D

- - - Eklendi - - -

vatana millete şimdiden hayırlı olsun rom portlama operasyonu başarıyla tamamlanmıştır :)

Pil ve diger performanlar nasil.Kamera kalitesi nasil bilgi verirmisin?

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

Pil ve diger performanlar nasil.Kamera kalitesi nasil bilgi verirmisin?

herşey gayet güzel ufak tefek hatalar var onları düzeltiyorum alpha 1 yayınladım xda da

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Doğukan abi şu ana kadar kullandığım şarjı iyi seviyede olan en iyi rom denemek isteyen herkeze tavsiye ederim. Ufak tefek hatalar var onlarıda onarır diye düşünüyorum. Forumdaki diğer Miui Romdan daha iyi ikisinide denedim ilk önce forumda ilk yayınlanankini kurdum gerçekten çok hatası var tavisye etmem 2 kere sms gönderdi yurtdışına Doğukan abinin yaptığını kurdum şu an hem hata yok hemde şarjı iyi durumda

ismetx

Üye
2450 Mah batarya dün elime ulaştı gece şarja taktım sabah çıkardım ilk izlenim güzel, eskiden telefonu kurcalarken 1 dakka da %1 giderken yeni batarya ile 3 dakkada %1 gidiyor.. 3g açık kullanıyorum..

hocam ne zaman sipariş verdin. bir de kullandığın sürüm ve kernel nedir.

Üst Alt