[rom][jb][4.2.2][jdq39e] Cyanogenmod 10.1 Beta (Build 2) İON

Sponsorlu Bağlantılar

haser4774

Üye
Bak kardeş şimdi cwm ye giriyorsun mount and stroge bölümünden backup external sd seçip orta tuşâ basıp işlemin bitmesini bekle daha sonra benim yukarıda paylaştığım yedek dosyasını indir bilgisayara winrardan çıkartıp hafıza kartına telefonun kendi hafızası değil harici hafıza kartına girip oradaki clockworkmod klasöre olacak onun içinde backup klasöre var oraya kopyala telefonu cwm modunda tekrar aç yeniden wipe data factory reset sonra wipe cache mounth and stroge bölümnde format cache format data format system format sdcard (externalsd)ye karışmâ daha sonra wipe dalvik cache son olarak backup and restore restore from externl sd deyip benim yedek dosyayı yükle bitince yükleme restart at işlem tamam

Wondermu teşekkur ederim backup i aldim olayi daha yeni çaktim şimdiye kadar boşa ugraşmişim.

haser4774

Üye
ben dealextreme'den aşağdaki bataryayı aldım. 2450 mah. bu hafta elime ulaşır aksilik olmazsa. gelsin bakalım nasıl sonuç veriyor yazarım.

Hocam orjinali 1500mah bu nasil batarya daha mi uzun gidecek yokşa bi dene e bizi bilgilendir hocam. İyiyse bizde alalim :)

- - - Eklendi - - -

yarin yeni link aticam demiştin ya yarin yükleym dedim bidaha ugraşmayayim

wondermu

Üye
İstersen deneme amaçlı öğrenmek için yükle yüjlemekten zarar olmaz ben 1000 kereden fazla geri yükleme yapmışımdır

spazmol

spazmol

Üye
Sorun backup alınmadan değildi benim google playin bazı ayarlarını devre dışı bırakmamdan kaynaklanmiş ben yarın yeni bir upload yapacam sorunlar düzeltilmiş ve daha iyi performansı olan yedeği bekleyin

- - - Eklendi - - -

Bence yarını bekle yenisini atıyorum ama yinede test etmek istiyorsan veriyorum?

- - - Eklendi - - -

Son yedeğim hakketen uçuyor çok hızlı açılıyor programlar

- - - Eklendi - - -

Hatalar sorunlar muhakkak olur onuda sabrederseniz hep birlikte çözeriz arkadaşlar

- - - Eklendi - - -

buyrun link

ben en iyisi yarın yeni linki deneyeyim :D sağol şimdiden :)

ismetx

Üye
Hocam orjinali 1500mah bu nasil batarya daha mi uzun gidecek yokşa bi dene e bizi bilgilendir hocam. İyiyse bizde alalim :)

- - - Eklendi - - -

yarin yeni link aticam demiştin ya yarin yükleym dedim bidaha ugraşmayayim

tabiki daha güçlü bir batarya. yani umarım öyledir. eğer iyi kalitede ise kendi bataryasına göre %60-65 daha uzun ömürlü olması gerekiyor. 2 yorum var sitede. ikisi de olumlu

siepls13

siepls13

Üye
arkadaşlar baya bi acemiyim ve nerden başlicağımı bilmiyorum ve bu rom u yüklemek istiyorum telefon rootlu bu arada

ilcarnefice

Üye
arkadaşlar baya bi acemiyim ve nerden başlicağımı bilmiyorum ve bu rom u yüklemek istiyorum telefon rootlu bu arada

Forumda galaxy w için cwm kurulumu var önce onu yap onu yaptıktan sonra özel mesaj gönder bana yardımcı olurum ben..

siepls13

siepls13

Üye
Tmm kuruyorum simdi

bensukru

Üye
nerden aldınız acaba orjinal bataryayı

Kardes ben telefoncuya gittim istedim bataryayi orjinal dedi 75tl ye. Ambalajli bi batarya uzatti almadim adama dedim sifir wonder varmi var dedi getir kutusunu dedim getirdi actim kutuyu icindeki posetli bataryayi aldim dedim bunu verirsen alirim anca :)))) adam seve seve kabul etti benimde icim rahat etti. Yalniz herkeze kseinlikle oneririm sifir batarya valla sarj diye bisey varmis da bizim haberimiz yokmus 11 saat kullandim sirf bitsin diye hic dusurmedim elimden anca 11 saatte bitti...

rtaymus07

rtaymus07

Üye
İstersen deneme amaçlı öğrenmek için yükle yüjlemekten zarar olmaz ben 1000 kereden fazla geri yükleme yapmışımdır

Yenisini ne zaman koyarsın ??:what:
Ayrıca bunda kamera olsa daha iyi olur Dışardan yüklediklerim sorun çıkarıyor

safo95

safo95

Üye
İNDİRME LİNKLERİ :
ROM :
GAPPS :

rtaymus07

rtaymus07

Üye
Sorun benim telefonumdamı bilmiyorum ama hiçbişey indiremiyorum ne blackmarttan ne internetten nede google playden indirme tuşuna basıyorum hazırlanıyorda kalıyor
Yardım etseniz süper olur

Telefon iyice sapıttı hafıza boş ama dolu gösteriyo , tuşlar çok geç basıyo bi acayip oldu

esokmen

esokmen

Üye
Sevgili arkadaslar. Sarj performansi cok onemli benim icin. Bir yanit verebilir misiniz?

tarık_07

Üye
Şarj su gibi gidiyo, cm9 final öneririrm.

siepls13

siepls13

Üye
Şarj su gibi gidiyo, cm9 final öneririrm.

su gibi gidiyor derken ben yoğun bi şekilde kullandım ama öyle deil dünden beri sürekli özellikleri kurcalıyorum gayet iyi ancak kurulduktan sonra gps açık geliyor onu açık unuttuysan ondan olabilir bu arada ilcarnefice teşekürler sayesinde hemen sorunsuz kurdum

• Beğen
Tepkiler: ilcarnefice

wondermu

Üye
Kamera ve google play sorunu halledildi iyice test etmemi bekleyin arkadaşlar ondan sonra yükleyecem yedeği

tarık_07

Üye
su gibi gidiyor derken ben yoğun bi şekilde kullandım ama öyle deil dünden beri sürekli özellikleri kurcalıyorum gayet iyi ancak kurulduktan sonra gps açık geliyor onu açık unuttuysan ondan olabilir bu arada ilcarnefice teşekürler sayesinde hemen sorunsuz kurdum

Yok gps kapatiorum.Surekli 3g acik, facebook ve whatshap acik yaninda tapatalk.4 5 saatta bitio.Suan en iyisi cm9 final bnm icin.Ayrica sdn forumda dunku haber bandinda dun gece cm 10.1 in finali cikacagi soyleniodu.

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Yok gps kapatiorum.Surekli 3g acik, facebook ve whatshap acik yaninda tapatalk.4 5 saatta bitio.Suan en iyisi cm9 final bnm icin.Ayrica sdn forumda dunku haber bandinda dun gece cm 10.1 in finali cikacagi soyleniodu.

daha alpa sürümü ne finali ? demekki arco bunuda erken final yapıp bırakıcak :)

Üst Alt