[rom][jb][4.2.2][jdq39e] Cyanogenmod 10.1 Beta (Build 2) İON

Sponsorlu Bağlantılar

-Emre

-Emre

Üye
Galaxy W memnunum güncelleme yüzünden cihaz değiştirmem değiştirsemde bir daha samsung asla almam general mobil discovery diye telefon çıkardı 598 liraya samsungun (!) kırık s4 ayakta neyse demiyorum anladınız siz orayı yani bir telefona fazla para vermeye gerek yok yaptıkları tema ve uygulama siz bunlara para veriyorsunuz ve bir sözüm var bu cihaza bir rom yapacam :D

Mesajınzi duzenleyin uyarı alabilirsiniz

spazmol

spazmol

Üye
8 cekirdek de temanin icindemi :D

wondermu

Üye
Valla arkadaşlar benim gözüm s2 de oda olmazsa s3 yeterli :-)

- - - Eklendi - - -

Spazmol ve blackcat67 size son kullandığımı paylaşayimmi s3 ve note 2 ile bile kapisiyor yemin ederim :-)

- - - Eklendi - - -

Spazmol ve blackcat67 size son kullandığımı Romu paylaşayimmi s3 ve note 2 ile bile kapisiyor yemin ederim :-)
Tam 1 haftadır ayar çekiyorum performans harikaaa oldu antutu 7000 çekti cpu identifer 12.800 aldı nette çok hızlı arka planda dandik hiç bir şey çalışmıyor sisteme baya busefer ayar çektim ayrıca cm10 beta 1 e döndüm çünkü chipseti değişmiş arco final sürümde performans baya düşmüş o yüzden

spazmol

spazmol

Üye
sınavlarım bitsin hayırlısıyla paylaştığınız romlari deneyeceğim :)

matador191

matador191

Üye
dostum kurulum sihirbazı durdu diyordu sonra cm10 alpha 6 yükledim. sonra tekrar cm10.1 i denedim açıldı on numara rom bazı ilginçlikler olsa da güzel. tel çağ üstüne çağ atladı :)

• Beğen
Tepkiler: ilcarnefice
blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
Konu güncellendi anasayfaya tanıtım videosu eklendi video xda forumdan alıntıdır :)

wondermu

Üye
Eyvallah eline sağlık

matador191

matador191

Üye
dostum ben kurulum sihirbazının neden durduğunu çözdüm. rom u yüklüyorum gaaps yani google playı yüklemeden rom u yüklediğimde tel açılıyor. sonra tekrar recorvy modda açıp gaaps ı yüklüuorum tel açılınca tekrar kurulum sihirbazı durdu diyor. sonra fark ettim meğer benim gaap cm9 içinmiş sizin linkten indirmemişim. tekrar eline sağlık paylaşım ve yardımlar için..

wondermu

Üye
dostum ben kurulum sihirbazının neden durduğunu çözdüm. rom u yüklüyorum gaaps yani google playı yüklemeden rom u yüklediğimde tel açılıyor. sonra tekrar recorvy modda açıp gaaps ı yüklüuorum tel açılınca tekrar kurulum sihirbazı durdu diyor. s4onra fark ettim meğer benim gaap cm9 içinmiş sizin linkten indirmemişim. tekrar eline sağlık paylaşım ve yardımlar için..

Bu işler böyle öğrenilir bende ilk zamanlar rom kurarken hard brick yani tamaman çökerttim 35 tl verip zorla yaptırdım :-)

Dejavuex

Dejavuex

Üye
Bu işler böyle öğrenilir bende ilk zamanlar rom kurarken hard brick yani tamaman çökerttim 35 tl verip zorla yaptırdım :-)

senin şu romun yedeğini paylaş artık bekliyoruz :>

wondermu

Üye
senin şu romun yedeğini paylaş artık bekliyoruz :>

Dostum busefer gerçekten harika oldu kıyaslama falan yaptım diğer romlar hatta orjinal rom kurulu telefonlarla çok hızlı stabil oldu ama yedek sizde sorunsuz çalışacak mı yardımcı olabilecek yada önerisi olan var mı cwm yedeğimi paylaşmak için?

nicked

nicked

Üye
Dostum busefer gerçekten harika oldu kıyaslama falan yaptım diğer romlar hatta orjinal rom kurulu telefonlarla çok hızlı stabil oldu ama yedek sizde sorunsuz çalışacak mı yardımcı olabilecek yada önerisi olan var mı cwm yedeğimi paylaşmak için?

iyice meraklandik artikk :)

Dejavuex

Dejavuex

Üye

paylaş bakalım deneyelim eğer olmazsa öldürürüm seni :p :D :D

wondermu

Üye
paylaş bakalım deneyelim eğer olmazsa öldürürüm seni :p :D :D

Tamam arkadaşlar en kısa sürede paylaşmak istiyorum sizlerle ilk fırsatta upload edecem bildiğiniz hızlı bir upload sitesi varmi limiti 500 megabayt olsun en aZ

tuna0

Üye
Tamam arkadaşlar en kısa sürede paylaşmak istiyorum sizlerle ilk fırsatta upload edecem bildiğiniz hızlı bir upload sitesi varmi limiti 500 megabayt olsun en aZ

şu şekilde yapabilirsin dropbox'tan bi üyelik al tek parça halinde yükleyemezsen 2ye böl dosyayı dropbox'a at deme sebebim aynı anda dosya indirebilmesi. 2gb alan veriyor. bu arada skype kullanıyorsan özel mesaj at yardımcı olabilirim

-Emre

-Emre

Üye
Arkadaşlar ben de cm9 Final üzerine bir çalışma yapacağım çok farklı olacak beklemede kalın =)

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
büyük bir ihtimal ile söylenenler doğru ise android 5.0 güncellemesi alacağız :)

şimdi romdaki şarj sorunu bu kernel ile çözülmüş öyle söyleniyor :

Romdaki Ses sorunu ise bu dosya ile çözülmüş :

Berk E.

Üye
Kernel acaba cidden çözüm olucakmı :hmmm CM9 dayım romuda denemek için bozmak istemiyorum :naughty:

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
şu miui rom çok hoşuma gitmeye başladı bir zamanlar ttnete çok söverdim şimdi turkcellin vınn mahkum kaldım bu yaz ttnet tekrar açtırabilirsem ilk işim bu rom bu cihaza portlamak ardından aosp rom ile uğraşmayı düşünüyorum
[video=youtube;QXM7QmgM7yc]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QXM7QmgM7yc#![/video]

Dejavuex

Dejavuex

Üye
büyük bir ihtimal ile söylenenler doğru ise android 5.0 güncellemesi alacağız :)

şimdi romdaki şarj sorunu bu kernel ile çözülmüş öyle söyleniyor :

Romdaki Ses sorunu ise bu dosya ile çözülmüş :

deneyen var mı ?

Üst Alt