[rom][jb][4.2.2][jdq39e] Cyanogenmod 10.1 Beta (Build 2) İON

Sponsorlu Bağlantılar

Enrichment Chamber

Enrichment Chamber

Üye
Yükleyip bir bakayım.

Meatat

Üye
arkadaslar bi soru sorucam flash player yuklemek istiyorum ama nasil yapacagimi bilmiyorum yardim ederseniz sevinirim tesekkurler

birde ben yeniyim bu iste alpha 5 in uzerine 6 yi nasil kurucam bilmiyorum tesekkurler

blackcat67

blackcat67

Üye
    Konu Sahibi
beyler rom gayet stabil hale gelmiş

eren2934

eren2934

Üye
alternatif link

legolag

Üye
Google Play bende yüklü gelmedi başka yüklü gelmeyen var mı yoksa bu sadece bende mi oldu eğer olan varsa nasıl yüklediğini söyleyebilir mi ?

secan325

Üye
eren hızır gibi yetiştin valla kardeş, diğer link çok yavaş indiriyodu teşekkürler

- - - Eklendi - - -

eren hızır gibi yetiştin valla kardeş, diğer link çok yavaş indiriyodu teşekkürler

legolag

Üye

- - - Eklendi - - -

Google Play bende yüklü gelmedi sende de öyle mi kardeş ?

eren2934

eren2934

Üye
karahun

karahun

Üye
alpha 6 yı nasıl kurmalıyım direk recovery moddan gireym mi wipe ları falan yapmam lazım mı ?

- - - Eklendi - - -

alpha 6 yı nasıl kurmalıyım direk recovery moddan gireym mi wipe ları falan yapmam lazım mı ?

tarık_07

Üye
Şarj süresi nasıl arkadaşlar yükleyenlerden bir değerlendirme alabilrmiyiz??

secan325

Üye
ben slimbean cm10.1 jellybean gapsını kurdum hiç bisorun çıkmadı google play ile alakalı. Şuan kullanmaya başladım. Seeder 2 yükledim. 100de 100 şeffaf durum çubuğunu yükledim samsung stock keyboard yükledim. Üstüne bide 53 uygulamamı titanium la geri yükledim. Gayet iyi bakalım şimdi.

tarık_07

Üye
Stock klavye nasil yuklenior

secan325

Üye
forumda eren arkadaşımızın hazırladığı bi rom var 4.2.2. Orda yorumlarda var linki. Yüklemeden önce mount stroge mount systm ve sonra mount data yap yükle cvmden. Ayarlar
Dil ve girişte çıkıcak yükleyince

bursaprensi

Üye
ben slimbean cm10.1 jellybean gapsını kurdum hiç bisorun çıkmadı google play ile alakalı. Şuan kullanmaya başladım. Seeder 2 yükledim. 100de 100 şeffaf durum çubuğunu yükledim samsung stock keyboard yükledim. Üstüne bide 53 uygulamamı titanium la geri yükledim. Gayet iyi bakalım şimdi.

SU SEFFAF DURUM CUBUGUNU NERDEN YUKLEDIN HOCAM BI LINK VERIR MISIN BENDE ARIYORUM KAC ZAMandır?

secan325

Üye
unavelable rom aroma 4.2.2 yazan konuya gir forumda orda 1. Sayfada hem yüzde80 hem yüzde yüz saydam durum çubuğu var

Meatat

Üye
arkadaşlar dikkat edin ekran parlaklığını Auto ya getirmeyin sakın. Ben getirdim yanlışlıkla ve ekran parlaklığım son seviyeye fırladı ve aşağı indiremedim tekrar wipeları yapmak zorunda kaldım yani telefonu baştan kurdum

• Beğen
Tepkiler: ÇILGINÖMER
Dejavuex

Dejavuex

Üye
beyler kurdum gerçekten stabil yalnız s4'un temalarını vs kurdum kesinlikle kurun öneriyorum .

Üst Alt