Belli oluyor hocam tüm konulara bakarsanız sadece sizin konuştuğunuz yerlerde kavga çıkıyor gereksizmişim git sor bakayım şu ana kadar yardım ettiğim hangi kişiler mutsuz kalmış senin yüzünden telefonuma şu oldu diye bela okumuş ? Konuştuğunuz laflara dikkat edin görende sanırki büyük geliştirici.
Belli oluyor hocam tüm konulara bakarsanız sadece sizin konuştuğunuz yerlerde kavga çıkıyor gereksizmişim git sor bakayım şu ana kadar yardım ettiğim hangi kişiler mutsuz kalmış senin yüzünden telefonuma şu oldu diye bela okumuş ? Konuştuğunuz laflara dikkat edin görende sanırki büyük geliştirici.
Aha birde savasi benim actigimi idda ediyor senin gibilerde beni delirtiyor direk icinizde bir fesatlik var yardim edersek reklam elestirirsek kiskanma...
Soyledigim gibi:
"Bir isi bilen yapar, bilmeyen elestirir."
Alın ROM unuzu başınıza çalın o zaman kendinizi bilmiş sanıyorsunuz. Neagf hocamın dediği gibi burdaki tek gereksiz kişi sizsiniz. Seviyesiz insanların seviyesinede daha düşülmez neagfy hocam.
Alın ROM unuzu başınıza çalın o zaman kendinizi bilmiş sanıyorsunuz. Neagf hocamın dediği gibi burdaki tek gereksiz kişi sizsiniz. Seviyesiz insanların seviyesinede daha düşülmez neagfy hocam.
Adam romun gorselligini begenmedim dedi yardim ettim alternatif gosterdim bana reklam yapiyor dediniz. Adama da baska alternatof gostermediniz kisacasi yaptiginiz su:
MRhero: ozaman bunu kurbdhaa gorsel
Adamin teki: reklam yapma
Sen: rom boyle kullancaksan kullan kullanmayacansan s*tr git. Mrhero sende reklam yapma.
Katiliyorum. Benim kavga cikarmak gibi bir amacim yok ama hemen kavga cikariyor ve kotu yaklasiyorlar yardimci olmak istiyorum hemen reklsm diyorlar...
O Neagf reklam olarak goruyor. Ben sadece yardim etmek istedim. Reklamlarin bir kazanci olur ben burda ugrasmis cikarsiz rom yapmisim bana reklam diyor.
samsung şuan sadece kamera kodunu paylaşsa o bile yetecek lafta geliştiriciye destekliyorlar hani aq nerede destek aylardır mesaj atıyorum at kafalılara bana 2.3.6 en güncel sürüm deyip kesip atıyolar biz sanki bilmiyoruz en son sürümübir sonraki telefonum ya nokia lumia 520 veyatta alcatel one touch star ( Jelly Bean Var üstelik 512 mb ram var )