Dejavuex
Üye
Ram boşta 260 falan oluyor şarjda yeterli arkadaşlar yaptığım ayarlara dokunmayın ayrıca yüklü programlar kalsın hepsi işe yarıyor kuranlar sonucu buraya yazarsa sevinirim her konuda yardımcı olurum elimden geldiğince
deneyip yorum yapıcaminiyo hala çok yavaş iniyo bakalım.
Ben burdayim sizi bekliyorum deneyen olursa yazsin
- - - Eklendi - - -
Yükleyene kadar canım çıktı yüzde kaç oldu?
şuan 219mb indi
Ama ben geçen aynı yöntemle bir başka arkadaşımın wonderina yediğimi yükledim çalıştı sorunsuz
İndiriyorum inşallah beklediğimize değer...:
Zipten çıkartmayı unutma :-) oldumu kurabildinmi n
- - - Eklendi - - -
İnşallah ne yaptın kurduysan yorum yazarmısın?
Çalisip çalışmadığını şimdi yaz merak ettim :-)
Sorun çıkmaz kendi yediğini aldıysan ayrıca yedeği yükledikten sonra wipe cache wipe dalvik cache fix permissions bunları yapıp bir dene
Kendi yediğini başka bir yere al sonra tamamam temizle clockworkmod klasörünü benim yedeği unzip yapıp at tekrar dene bakalım unzip yaptinmi
yaptım yaptım bak şimdi format sdcart dersek telefon hafızasını komple temizlicek benim cm9 da gidicek şimdi senin yedekte sorun çıkarsa ben geri nasıl dönücem ? pc hiç bi şekilde görmüyo odin görmüyo ortaka kalırımbu yüzden telefonda cm9 olması lazım ki her ihtimale karşı kurup pcye bağlayabileyim.
-------
mobildemisin sen şuan?
Evet mobilden bağlanıyorum evde bilgisayar yok ayrıca hafıza kartına al kendi yediğini bilgisayara hafıza kartı ile at kart okuyucun varsa eğer bu arada neyi yaptın :-)
Sinir oldum olmamasına bekliyorum dene uğraş bakalım o kadar emek harcadık boşa gitmez inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?