bursaprensi
Üye
AYLARDIR CM9 KULLANIYORDUM ONA GORE HER ANLAMDA MUKEMMEL... KI DAHA YENI OLMASINA RAGMEN.... KESINLIKLE GECILMESINI TAVSIYE EDIYORUM.
BENIM COZEMEDIGIM BI KAC SORUN VAR SIMDI SIZ DEGERLI ARKADASLARDAN BILEN KISILER CEVAPLARSA LUTFEN SEVINIRIM.
1. TRANSPARAN DURUM CUBUGU:
XDA DA KI IKI TANE KONU VAR BUNUNLA ILGILI IKISINI DE YUKLEDIM TELEFON ACILLMADI
DOSYALARDAN BIRI 100.ZIP DIGERIDE 100TRANSPARENTSTATUSBAR.ZIP
DENEYIP BASARABILEN VARSA LUTFEN BIZIMLE BILGILERINI PAYLASIRSA SEVINIRIM.
2. BIRDE SU EXT ALANI KONUSUNDA BEN DAHIL HALA BIR COK KULLANICININ BILGI EKSIKLIGI VAR. HAFIZA KARTINI RAM OLARAK KULLANIYORUZDA NASIL OLUYOR BU IS? TEKNIGI NEDIR BASLANGICI BITISI NEDIR? 8 GB HAFIZA KARTINA NE YAPMALI NASIL YAPMALI? EXT KAC? 2-3-4 ?? VE NASIL OLUSTURULACAK (FORUMLARI OKUDUM KONULAR VAR VE YETERSIZ).
BU SORULARIMI LUTFEN BILGILI ARKADASLARIMIZ CEVAPLARSA VE BIZI AYDINLATIRSA EMINIM HEPIMIZIN ISINE YARAYACAKTIR.
DOGUKAN HOCAMI OZELLIKLE KONUYA ISTIRAKLERINI BEKLIYORUM
SIMDIDENCEVAPLAR ICIN...
Artık arconun romlarini kullanmiyorum sammobile mayis haziran ayinda guncelleme cikacak dedi orta sinif cihazlar icin onu bekliyorum bu gidisle cm10.1 hic stabil olmaz basit sorunlarla ugrasmak varken gelistirucimiz yeni kernel sardi başina kullancaksaniz orjinal rom kullanin
Evet wonder icin cikacak mi bilgisi olan var mi
kesin bir şey yok ama sammobile ne derse çıkıyor yazdıkları haberde orta seviyeli cihazlar için 4.1.2 güncellemesi gelicek
" android 4.1.2 for mid-range devices in May / June"
beklemedeyiz inşallah gelir zaten samsung bu cihaz için gelmicek şeklinde resmi bir açıklama yapmadı bildiğm kadarıyla sadece ics gelmicek dedi
AYLARDIR CM9 KULLANIYORDUM ONA GORE HER ANLAMDA MUKEMMEL... KI DAHA YENI OLMASINA RAGMEN.... KESINLIKLE GECILMESINI TAVSIYE EDIYORUM.
BENIM COZEMEDIGIM BI KAC SORUN VAR SIMDI SIZ DEGERLI ARKADASLARDAN BILEN KISILER CEVAPLARSA LUTFEN SEVINIRIM.
1. TRANSPARAN DURUM CUBUGU:
XDA DA KI IKI TANE KONU VAR BUNUNLA ILGILI IKISINI DE YUKLEDIM TELEFON ACILLMADI
DOSYALARDAN BIRI 100.ZIP DIGERIDE 100TRANSPARENTSTATUSBAR.ZIP
DENEYIP BASARABILEN VARSA LUTFEN BIZIMLE BILGILERINI PAYLASIRSA SEVINIRIM.
2. BIRDE SU EXT ALANI KONUSUNDA BEN DAHIL HALA BIR COK KULLANICININ BILGI EKSIKLIGI VAR. HAFIZA KARTINI RAM OLARAK KULLANIYORUZDA NASIL OLUYOR BU IS? TEKNIGI NEDIR BASLANGICI BITISI NEDIR? 8 GB HAFIZA KARTINA NE YAPMALI NASIL YAPMALI? EXT KAC? 2-3-4 ?? VE NASIL OLUSTURULACAK (FORUMLARI OKUDUM KONULAR VAR VE YETERSIZ).
BU SORULARIMI LUTFEN BILGILI ARKADASLARIMIZ CEVAPLARSA VE BIZI AYDINLATIRSA EMINIM HEPIMIZIN ISINE YARAYACAKTIR.
DOGUKAN HOCAMI OZELLIKLE KONUYA ISTIRAKLERINI BEKLIYORUM
SIMDIDENCEVAPLAR ICIN...
kesin bir şey yok ama sammobile ne derse çıkıyor yazdıkları haberde orta seviyeli cihazlar için 4.1.2 güncellemesi gelicek
" android 4.1.2 for mid-range devices in May / June"
beklemedeyiz inşallah gelir zaten samsung bu cihaz için gelmicek şeklinde resmi bir açıklama yapmadı bildiğm kadarıyla sadece ics gelmicek dedi
"Mid-range" derken Galaxy W ne alaka?
Arkadaşlar benim bir sorum olacak.Şimdi bu build 6 gelse build 5 in üzerine kurulu programları bozmadan kurabiliyormuyuz yoksa illa formatlayıp sıfırdan 6 yı mı kurmamız gerekiyor. yok gerekmiyorsa recoveryden sadece hangi işlemleri yapmamız yeterli olur. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Mid range orta seviye demek ve bu orta seviye cihaxlar arasinda galaxy wonder var
yeni sürüme geçerken sadece rom dosyasını indirip yüklemen yeterlidir. wipe ve format işlemlerini yapmanıza ve gapps dosyasını yüklemenize gerek yoktur. Sadece alpha 6 dosyasını indirip flashlıyorsun başka bişey yapmaya gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?