nicked
Üye
aynen öyle kardeşim aynen oyle oldu bende de arkadaşlar
- - - Eklendi - - -
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
çözüm burada arkadaşlar. arco The kernel now updated to 3.4.45 . kerneli düzeltmiş.
bu kernel arkadaşlar.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Marketten haritalari indirip yukleyebilirsin.
Nove Launcher kullan.Arkadaşlar arkaplan resmini menüde görmek mümkünmü ?
- - - Eklendi - - -
http://www.androidfullapps.com/2013/02/google-maps-v6143-apk-download.html?m=1
Ben dün buradan indirdim sorunsuz kullanıyorum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
buradan indirmeye çalıştığımda "Bu öğe cihazınızın bulunduğu ülkede yüklenemez." yazıyo
Nove Launcher kullan.
mesajlar/ayarlar/titreşim :bi sorum daha olcak. bana mesaj geldiği zaman telefonum titremiyor. nasıl yapcam ayarını?
Nova Launcher da görüntü olarak orjinal CM10.1 launcherı ile aynı. Sadece daha hızlı ve daha fazla kişileştirme seçeneği var. Ama illa orjinal diyorsan şuna bir bak:Ben androidi saf seviyorum launcher olmadan yapma şansımız varsa süper olur
orjinal rom daki muzik,ses kalitesini hala aramaktayim
Nova Launcher da görüntü olarak orjinal CM10.1 launcherı ile aynı. Sadece daha hızlı ve daha fazla kişileştirme seçeneği var. Ama illa orjinal diyorsan şuna bir bak:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sırf bu yüzden orjinal romdayım bence arco 3.4 kernel yerine ufak tefek sorunlarla ilgilense rom dahada güzel olacak
Bir sorum daha olacak.
Bir resimi arkaplan yapmak istiyorum ama üçlü bölme çıkıyor resmin tamamını alamıyorum eskisi gibi tek kare ile seçim yapabiliyormuyuz. Mümkünse programsız
Nova da soruyorsun galeriden değil masaüstünde boş bi alana basılı tutup duvar kağıdı seç ordan galeri seç resme tıkla altta resimi hangi şekilde ayarlamak istersen seçenekler çıkıyor ordan dikey seç
merhaba arkadaşlar ...
bir zamanlar cyanogenmod 9 kurmuştum güzel telefon orjinal haline göre baya iyi çalışıyor ..
şimdi cyanogenmod 10.1 çıkmış yüklesemmi acaba ? ne gibi bir degişiklik var performansta ? yoksa 9damı kalayım yine?
merhaba arkadaşlar ...
bir zamanlar cyanogenmod 9 kurmuştum güzel telefon orjinal haline göre baya iyi çalışıyor ..
şimdi cyanogenmod 10.1 çıkmış yüklesemmi acaba ? ne gibi bir degişiklik var performansta ? yoksa 9damı kalayım yine?
yardımcı olabılıcek kımse yokmu?
- - - Eklendi - - -
yardımcı olabılıcek kımse yokmu?
fazla oyun oynamıyorum çok teşekkür ederim saolPerformans olarak cm9 süper ama fazla oyun oynamıyor san ve görselliğe önem veriyorsan cm10.1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?