[rom][jb][4.2.2][jdq39e] Cyanogenmod 10.1 Beta (Build 2) İON

nicked

Üye

indirdim kurdum sorun duzeldi tesekkurler kardesm

Arkadaşlar arkaplan resmini menüde görmek mümkünmü ?

buradan indirmeye çalıştığımda "Bu öğe cihazınızın bulunduğu ülkede yüklenemez." yazıyo

http://www.androidfullapps.com/2013/02/google-maps-v6143-apk-download.html?m=1

Ben dün buradan indirdim sorunsuz kullanıyorum

- - - Eklendi - - -

Nove Launcher kullan.

Ben androidi saf seviyorum launcher olmadan yapma şansımız varsa süper olur

bi sorum daha olcak. bana mesaj geldiği zaman telefonum titremiyor. nasıl yapcam ayarını?

Ben androidi saf seviyorum launcher olmadan yapma şansımız varsa süper olur
Nova Launcher da görüntü olarak orjinal CM10.1 launcherı ile aynı. Sadece daha hızlı ve daha fazla kişileştirme seçeneği var. Ama illa orjinal diyorsan şuna bir bak:

Dejavuex

Üye
beyler romda sorun yaşayan var mı ? mesela şu sorunu var diyebileceğiniz bişey ? sarj konusunda cm9 ile aynımı yoksa daha mı fazla gidiyo ?

nicked

Üye
orjinal rom daki muzik,ses kalitesini hala aramaktayim

Kullanım sonuçlarım:
- CM9'daki performanstan fazla bir performans göremedim, yani biraz artış var gibi.
- ilk izlenimime göre CM9'dan daha fazla gidiyor şarj, yine de emin değilim bir kaç gün sonra anlarım.
- Henüz bir hatayla karşılaşmadım, yükleyin, ilk 1 saat "lanet olsun nerden yükledim bunu" diyeceksiniz, ama sonra seveceksiniz emin olun

Teşekkür ederim tam istediğim gibi oldu

Bir sorum daha olacak.
Bir resimi arkaplan yapmak istiyorum ama üçlü bölme çıkıyor resmin tamamını alamıyorum eskisi gibi tek kare ile seçim yapabiliyormuyuz. Mümkünse programsız

Bir sorum daha olacak.
Bir resimi arkaplan yapmak istiyorum ama üçlü bölme çıkıyor resmin tamamını alamıyorum eskisi gibi tek kare ile seçim yapabiliyormuyuz. Mümkünse programsız

Nova da soruyorsun galeriden değil masaüstünde boş bi alana basılı tutup duvar kağıdı seç ordan galeri seç resme tıkla altta resimi hangi şekilde ayarlamak istersen seçenekler çıkıyor ordan dikey seç

Nova değil saf cm 10,1 extra program kullanmak istemiyorum. O dikey şekli cm 10,1 de nasıl yapabiliriz

yardımcı olabılıcek kımse yokmu?

- - - Eklendi - - -

yardımcı olabılıcek kımse yokmu?