Rom [jb][4.2.2] Cyanogenmod 10.1 // 08.09.2013

Sponsorlu Bağlantılar

halilyilmaz

halilyilmaz

Üye
güzel gözüküyor telefonun garantisi bitince ilk işim bu romu yüklemek olacak :)

serihan

serihan

Üye
güzel gözüküyor telefonun garantisi bitince ilk işim bu romu yüklemek olacak :)

o zamana neler çıkar

- - - Eklendi - - -

bu arada 29.08.2013 versionunu deniyorum ve şarj daha uzun dayanıyor nerdeyse stock rom kadar set cpu programını yükleyin ondemand a alın tamam.

- - - Eklendi - - -

bu arada 29.08.2013 versionunu deniyorum ve şarj daha uzun dayanıyor nerdeyse stock rom kadar set cpu programını yükleyin ondemand a alın tamam.

smh60

smh60

Üye
    Konu Sahibi
Bir şey daha var CM 10.1 de kamera kötü gerçekten

theeternal

theeternal

Üye
bunu nası kurcaz

smh60

smh60

Üye
    Konu Sahibi
CWM ile

Samet.25

Yeni romlari fazla takip edemiyorum varmi yeni cikan cm romu yakin zamanda sorunsuz olan sdcard sorunum vardi stock roma donmek zorunda kaldim cm ye gecicem ama en guncel en kalitelisini yukleyim diyorum

by90

Üye
Nasil yuklucez bunu ben anlayamadim su an indiriyorum dogru duzgun izah edebilcek bi kardesim yokmu ?

Samet.25

Nasil yuklucez bunu ben anlayamadim su an indiriyorum dogru duzgun izah edebilcek bi kardesim yokmu ?

Rom inince sd card a at telefonu kapat acarken home tusu ses acma ve power tusuna basili tutarak ac. Wipe data wipe cache wipe dalvik cache yap sonra sd card a gel romu sec

pele34

Üye
arkadaşlar rom çok güzel yapanların elline saglık 1 sorum olucak netten proram indirirken çok yavaş örnek facebook uygulamasını 25 dakikada indirdi başka 1 uygulamayı da16 dk indirdi internet pakaeim limitsiz 3g de gayet iyi çekiyo bu sorun neden kaynaklanır

EMEGE SAYGI

Samet.25

arkadaşlar rom çok güzel yapanların elline saglık 1 sorum olucak netten proram indirirken çok yavaş örnek facebook uygulamasını 25 dakikada indirdi başka 1 uygulamayı da16 dk indirdi internet pakaeim limitsiz 3g de gayet iyi çekiyo bu sorun neden kaynaklanır

EMEGE SAYGI

1. senin internet hizinla ilgili olabilir bunda sorun yoksa...

2.romdan kaynaklaniyodur ama ben bu romda boyle bi sorun ile karsilasmadim

pele34

Üye
kardeş tamam boşka bi sorun olabilir 3g ayarlarını göremedim nerden yapıyoz
bilgi verirsen sevinirm

EMEGE SAYGI

pele34

Üye
kardeş sorun başka nedenden olabilir neyse 1 sorum daha var 3g ayarlarını göremedim nerden yapıyıoz bilgi verirsen sevinirim

EMEGE SAYGI

- - - Eklendi - - -

tamam kardeş saol

EMEGE SAYGI

brzgunay

Üye
Arkadaşlar bişi sormak istiyorum bu romu 3 gun önce telefonuma kurdum.2 gun boyunca hiç sıkıntı yasamadım.Ama dunden itibaren 3 g moda aldıgım zaman gidip geliyor sureklı.Avea hat kullanıcısıyım bu sorunun avea dan mı kaynaklanıyor diye vodafone hat taktım ama yine aynısı böyle bir sorun ile karşılasan varmı acaba.

hbwolf

Üye
Arkadaşlar bişi sormak istiyorum bu romu 3 gun önce telefonuma kurdum.2 gun boyunca hiç sıkıntı yasamadım.Ama dunden itibaren 3 g moda aldıgım zaman gidip geliyor sureklı.Avea hat kullanıcısıyım bu sorunun avea dan mı kaynaklanıyor diye vodafone hat taktım ama yine aynısı böyle bir sorun ile karşılasan varmı acaba.
böyle bir sorunla karşılaşmadım sanırım hattan kaynaklanan bir problem

smh60

smh60

Üye
    Konu Sahibi
Dmod kullanıyorum bu yüzden

Samet.25

Beyler romu silmistim tekrar yukleyim dedim yukledim tel acilinca hata vermeye basladi keyboard hatasiydi sanirim keyboard acilmiyo aokp filan diye bi hata cikiyo daha once yukledigimde bi hata olmamistir nedir ki cozumu bilen varmi veya hatayi alan baska biri ?

best1905

best1905

Üye
Beyler romu silmistim tekrar yukleyim dedim yukledim tel acilinca hata vermeye basladi keyboard hatasiydi sanirim keyboard acilmiyo aokp filan diye bi hata cikiyo daha once yukledigimde bi hata olmamistir nedir ki cozumu bilen varmi veya hatayi alan baska biri ?

Son sürümü mü yukledin 20130904 ?

FeLonieS

FeLonieS

Üye
Ben bu romu kurdum ama oyunları hafıza kartından çalıştırma imkanım var mı acaba?

hbwolf

Üye
arkadaşlar direk sim kartı görebileceğimiz bir yol var mı?

Üst Alt