Rom [jb][4.2.2] Cyanogenmod 10.1 // 08.09.2013

S3 mini kullanıcısının da bi alternatifi yok artık bayramdan sonraya kaldık belki güzel bi şeyler çıkar :rolleyes:

Yok ya sanmıyorum adamlar hangi birine yetişsin bi torba androd model var dmod la idare edecem yorumlarda 1 kişinin bile kötü demediği bi rom çıkana kadar yoksa s4 miniye kayarım yawaştan

gkhan136

Üye
Yok ya sanmıyorum adamlar hangi birine yetişsin bi torba androd model var dmod la idare edecem yorumlarda 1 kişinin bile kötü demediği bi rom çıkana kadar yoksa s4 miniye kayarım yawaştan

Öyle bir rom baya zor olmadı bi nexus alırız artık ama 4.2 ve ya 4.3 gelirse destek verirler

gkhan136

Üye
Bildiğim kadarıyla gelcek son yazılım 4.2 olcak bi sitede okumuştum .

İnşallah 4.2yle daha güzelleri gelir

Şöyle bir rom olsa
1-dmod v6 gibi arayüz
2-cm gibi bildirim çubuğu yada kilit ekranı
3-halo bildirim sistemi

İnşallah 4.2yle daha güzelleri gelir

Şöyle bir rom olsa
1-dmod v6 gibi arayüz
2-cm gibi bildirim çubuğu yada kilit ekranı
3-halo bildirim sistemi

Aslında zor olmasa gerek yazılım yapmak öğrenecen işin ilmini kendi sistemini kendin özelleştircen

Aynen istediğin gibi yapacaksın ya da Türk olacak istediğin gibi anlaşacaksın

Bu arada bütün maxicep üyelerinin ramazan bayramı mübarek olsun hayırlara vesile olması dileğiyle . . . .

Tepkiler: gkhan136 ve Samet.25

Samet.25

Cm 10.1 Romunun Telefonda Nasil Gorundugunu Ne Gibi Ayarlarin Oldugunu Gostermek Amacli Bi Video Hazirladim Merak Eden Arkadaslar Burdan Bakip İclerine Sinerse Yukleyebilir. Bayraminiz Kutlu Olsun Bu Arada

gkhan136

Üye

Eyvallah hocam ilaç gibi geldi valla Senn de bayramın kutlu olsun

Samet.25

Aynen hocam dikkatimi çekti ilk sayfada ki sslerde menüde file manager var dili türkçe yapsak bile aynı mı oluyor ?

ben cm ile gelen file manageri kullanmiyom markette file manager uygulamasi var onu kullaniyom hem turkce hemde cok kullanisli cm ninki karisik geldi baba sildim onu titanium backup ile markettekini koydum

gkhan136

Üye

ben cm ile gelen file manageri kullanmiyom markette file manager uygulamasi var onu kullaniyom hem turkce hemde cok kullanisli cm ninki karisik geldi baba sildim onu titanium backup ile markettekini koydum

Çok kararsızım beklesem mi bilemedim illusion rom var o da gelişecek dediler bi el atalım ya

Samet.25

Çok kararsızım beklesem mi bilemedim illusion rom var o da gelişecek dediler bi el atalım ya

cm yi yukle kullan bence cm den iyi rom kolay kolay cikmaz ciksada hatali cikiyo hepsi ben cm yi bi yukledim bida kolay kolay birakmam .d sonucta en iyi custom rom her telefon icin bide boyle sorunsuz cm zor bulunur

gkhan136

Üye

cm yi yukle kullan bence cm den iyi rom kolay kolay cikmaz ciksada hatali cikiyo hepsi ben cm yi bi yukledim bida kolay kolay birakmam .d sonucta en iyi custom rom her telefon icin bide boyle sorunsuz cm zor bulunur

Haklısın hocam da bu sefer batarya sorunu ortaya çıktı ?