[rom] [ics/cm9] Wonderlight +ayar Paketi 3(versiyon 4 + Multimod )

Sponsorlu Bağlantılar

Mücteba

Mücteba

Üye
Miuiyi zipleye bilirmisinz

- - - Eklendi - - -

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

evet şuan upload ediyorum fakat ayarlarını kendiniz yapmanız gerekecek :( çok zor değil zaten bir kaç şeyi sürükleyip çöp kutusuna bırakmak bunu yaparsınız :ehe

- - - Eklendi - - -

miui başlatıcı cwmden flashlayın

Mücteba

Mücteba

Üye

evet şuan upload ediyorum fakat ayarlarını kendiniz yapmanız gerekecek :( çok zor değil zaten bir kaç şeyi sürükleyip çöp kutusuna bırakmak bunu yaparsınız :ehe

- - - Eklendi - - -

miui başlatıcı cwmden flashlayın

Tesekkurler hocam :)

furo122

furo122

Üye
wonderlight versiyon 4 ne zaman hazır olur??

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
wonderlight versiyon 4 ne zaman hazır olur??

Henüz belli değil ancak yakında gelir :oke: daha stabil ve hızlı olması için uğraşıyorum. Belki 4. Versiyonda videolu game test de verebilirim. Emin olun galaxy w için en performanslı rom :ehe

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
4. Versiyona eklenmesini istediğiniz bir şey var mı? Ya da cm10 projesi mi yapalım
?

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Pekiya cm10 yokmu 400 mb kernel yoksa
Bence cm10.1re yap :)

- - - Eklendi - - -

Pekiya cm10 yokmu 400 mb kernel yoksa
Bence cm10.1re yap :)

Wonderlight cm9 olunca acayip stabil çalışıyor müzik dinlerken bile most wanted vs 0 kasma ile oynuyorum. Ama artık eskidi cm9 =( 10.1 ile uğraşmayı düşünüyorum :hmmm

Mücteba

Mücteba

Üye

Wonderlight cm9 olunca acayip stabil çalışıyor müzik dinlerken bile most wanted vs 0 kasma ile oynuyorum. Ama artık eskidi cm9 =( 10.1 ile uğraşmayı düşünüyorum :hmmm

Cm10.1 iyi olabilir o 400mb kerneli yapınca
asma yasanmaz diye dusunuyorum

babyshoot

babyshoot

Üye
valla cm10.1 yaparsan süper olur. modern ve kullanışlı bir rom. tel kullanırken şarjı hiçte fena değil. ama tel boştayken derin uykuya geçiyor ama yine de 10 saatte %12-15 şarj yiyo. bu olay halledilse bence gayet süper rom olur. mesela teli bilgisayara takıyorsun. quick panelde direk internet bağlantısı kur çıkıyor tek tuşla internet bağlantısı kuruyosun. çok hoş bir rom. nese lafı uzattım epey. cm10.1 on numara olur. kolay gelsin..

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
valla cm10.1 yaparsan süper olur. modern ve kullanışlı bir rom. tel kullanırken şarjı hiçte fena değil. ama tel boştayken derin uykuya geçiyor ama yine de 10 saatte %12-15 şarj yiyo. bu olay halledilse bence gayet süper rom olur. mesela teli bilgisayara takıyorsun. quick panelde direk internet bağlantısı kur çıkıyor tek tuşla internet bağlantısı kuruyosun. çok hoş bir rom. nese lafı uzattım epey. cm10.1 on numara olur. kolay gelsin..

Bugun çalışacağım üstünde :oke: aslında benim de çok hoşuma gidiyor ama cm9 stabilitesi bir ayrı :ehe

Dejavuex

Dejavuex

Üye
arco bıraktı cm 10.1 şarj sorunu var boşuna uğraşmayın bence şarj sorunu biraz zor giderilir :/

sakuraozgun

Üye
Kardeşim kolay gelsin... Romtooboxu bir türlü kıramıyorum.. Luck partner dahil yapamıyorum... Bi yardımcı olsanızda şu işi halledip. Romu devam ettirebilsem..

Üst Alt