-Emre
Üye
Hocam rom inmek üzere telefondan direk yükleyebilirim dimi cwm kurup
Tabi ki ama backup almayi unutmayın
Hocam rom inmek üzere telefondan direk yükleyebilirim dimi cwm kurup
şu rehberi halledersen tekrar kurucam
EMRE kardesim ben tele cwmyi flashlayarak yukledim oldu ama tel rootu gormuyor cwmyi odinle stock rom yükleyerek kaldira bilirmiyim acil yardim
evet odinden stock rom yüklerseniz cwm kalkar.
evet odinden stock rom yüklerseniz cwm kalkar.
Saolasın kardedim yanlis cwmyi yuklemistim duzelttim hemen yeni cwmyi yukleyip romu yukleyecegim ve yeni surumu bekliyoruz basarilarin devaminida
- - - Eklendi - - -
Saolasın kardedim yanlis cwmyi yuklemistim duzelttim hemen yeni cwmyi yukleyip romu yukleyecegim ve yeni surumu bekliyoruz basarilarin devaminida
hocam version3 nezaman gelir
roma eklenmesini istediğiniz bir şey ya da şu şöyle olsa daha iyi olur dediğiniz bir şey var mı ? bu sadece sizin için değil herkes için geçerli. herkes bu konuda yorum yapabilir 
valla kardeş eline sağlık düzgün bir rom bulamadım. ordan oraya geçtim durdum. senin romundan memnunum. eline sağlık..

V3 v3 v3 v3 v3 v3 :d
mesela floating apps denen uygulamalar var
oyun oynarken video izleyebilecek oyunu kapatmadan mesaj yazabileceksiniz
hatta isterseniz internette bile gezebilirsiniz
ama o taraycıyı ekleyeceğimden emin değilim..çok farklı şeyler olacak v3 temesela floating apps denen uygulamalar var
oyun oynarken video izleyebilecek oyunu kapatmadan mesaj yazabileceksiniz
hatta isterseniz internette bile gezebilirsiniz
ama o taraycıyı ekleyeceğimden emin değilim..

Ne zaman yayınlayacağını söyle bari Merak ettiriyon amaaaNe zaman yayınlayacağını söyle bari
![]()

Kesin değil ama en gec iki gün![]()

buyuksun
- - - Eklendi - - -
touchwiz 5 launcher bu v3de olacakmı

Touchwiz kullanmayı düşünmuyorm MIUI çok kaliteli ve hızlı. Mesela oyundan çıktığınz an ana ekrana döner. Ayrıca binlerce teması var![]()
MIUIya bir alissaniz asla başka launcher kullanmazsiniz =) ama launcher degistirirsek wipe data da yapmanız gerekecek. Söyle de yapabiliriz;
İki tane ayrı sürüm olur biri touchwiz diğeri MIUI =) öyle yapalım mı?

alternatif launcher koy ki isteyen istediği gibi düzenlesin
kamera ve rehberi yapmayı unutma bu romu bekliyorum haberin olsun.