[rom] [ics/cm9] Wonderlight +ayar Paketi 3(versiyon 4 + Multimod )

Sponsorlu Bağlantılar

Dejavuex

Dejavuex

Üye
şu rehberi halledersen tekrar kurucam

• Beğen
Tepkiler: -Emre
-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
şu rehberi halledersen tekrar kurucam

Rehberde sorun yok. Orjinal cm9 açın. System /app yolunu izleyin. Exchange apkyi dışarı bir yere çıkarın. Romu açın ve aynı dizine kopyalayın. Bu sekilde duzeltebilirsiniz. Ama bunu sizden başka kullanan yok.

- - - Eklendi - - -

Ben yine de 3 versiyona ekleyeceğim

• Beğen
Tepkiler: rtaymus07 ve Dejavuex
Mücteba

Mücteba

Üye
EMRE kardesim ben tele cwmyi flashlayarak yukledim oldu ama tel rootu gormuyor cwmyi odinle stock rom yükleyerek kaldira bilirmiyim acil yardim

• Beğen
-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
EMRE kardesim ben tele cwmyi flashlayarak yukledim oldu ama tel rootu gormuyor cwmyi odinle stock rom yükleyerek kaldira bilirmiyim acil yardim

evet odinden stock rom yüklerseniz cwm kalkar.

Mücteba

Mücteba

Üye

Saolasın kardedim yanlis cwmyi yuklemistim duzelttim hemen yeni cwmyi yukleyip romu yukleyecegim ve yeni surumu bekliyoruz basarilarin devaminida

- - - Eklendi - - -

Saolasın kardedim yanlis cwmyi yuklemistim duzelttim hemen yeni cwmyi yukleyip romu yukleyecegim ve yeni surumu bekliyoruz basarilarin devaminida

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

Tesekkurler =) her hangi bir sorun olursa burdayım =)

Mücteba

Mücteba

Üye
hocam version3 nezaman gelir

babyshoot

babyshoot

Üye
valla kardeş eline sağlık düzgün bir rom bulamadım. ordan oraya geçtim durdum. senin romundan memnunum. eline sağlık..

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
hocam version3 nezaman gelir

en yakın zamanda gelir umarım daha stabil çalışması için uğraşıyorum :) roma eklenmesini istediğiniz bir şey ya da şu şöyle olsa daha iyi olur dediğiniz bir şey var mı ? bu sadece sizin için değil herkes için geçerli. herkes bu konuda yorum yapabilir :)

- - - Eklendi - - -

valla kardeş eline sağlık düzgün bir rom bulamadım. ordan oraya geçtim durdum. senin romundan memnunum. eline sağlık..

teşekkür ederim 3. versiyonda hiç bir sorun kalmayacak çok daha stabil olacak :ehe

Mücteba

Mücteba

Üye
V3 v3 v3 v3 v3 v3 :d

• Beğen
-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
V3 v3 v3 v3 v3 v3 :d

çok farklı şeyler olacak v3 te :ehe mesela floating apps denen uygulamalar var :) oyun oynarken video izleyebilecek oyunu kapatmadan mesaj yazabileceksiniz :) hatta isterseniz internette bile gezebilirsiniz :) ama o taraycıyı ekleyeceğimden emin değilim..

rtaymus07

rtaymus07

Üye
çok farklı şeyler olacak v3 te :ehe mesela floating apps denen uygulamalar var :) oyun oynarken video izleyebilecek oyunu kapatmadan mesaj yazabileceksiniz :) hatta isterseniz internette bile gezebilirsiniz :) ama o taraycıyı ekleyeceğimden emin değilim..

Merak ettiriyon amaaa :D:D:D:D Ne zaman yayınlayacağını söyle bari :thumbup:

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
buyuksun :)

- - - Eklendi - - -

touchwiz 5 launcher bu v3de olacakmı

Touchwiz kullanmayı düşünmuyorm MIUI çok kaliteli ve hızlı. Mesela oyundan çıktığınz an ana ekrana döner. Ayrıca binlerce teması var :oke:

rtaymus07

rtaymus07

Üye
-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
MIUIya bir alissaniz asla başka launcher kullanmazsiniz =) ama launcher degistirirsek wipe data da yapmanız gerekecek. Söyle de yapabiliriz;

İki tane ayrı sürüm olur biri touchwiz diğeri MIUI =) öyle yapalım mı?

Dejavuex

Dejavuex

Üye
MIUIya bir alissaniz asla başka launcher kullanmazsiniz =) ama launcher degistirirsek wipe data da yapmanız gerekecek. Söyle de yapabiliriz;

İki tane ayrı sürüm olur biri touchwiz diğeri MIUI =) öyle yapalım mı?

alternatif launcher koy ki isteyen istediği gibi düzenlesin :D
kamera ve rehberi yapmayı unutma bu romu bekliyorum haberin olsun.

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
alternatif launcher koy ki isteyen istediği gibi düzenlesin :D
kamera ve rehberi yapmayı unutma bu romu bekliyorum haberin olsun.

O zaman iki launcher kurayım hangisini kullanmak istemiyorsanız kaldırin :pro:

Üst Alt