[rom] [ics/cm9] Wonderlight +ayar Paketi 3(versiyon 4 + Multimod )

Sponsorlu Bağlantılar

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
miuiyi de çözdüm :pro:

- - - Eklendi - - -

muzik calar icin ne kullandin

müzik çalar yok. ama gplayer var her şeye yeter yani hem video hem müzik :) ve emin ol bu varken müzik çalara hiç gerek yok :) ama istersen ttpod türkçe kurabilirsin :)

Mücteba

Mücteba

Üye
miuiyi de çözdüm :pro:

- - - Eklendi - - -

müzik çalar yok. ama gplayer var her şeye yeter yani hem video hem müzik :) ve emin ol bu varken müzik çalara hiç gerek yok :) ama istersen ttpod türkçe kurabilirsin :)

teşekkürler

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
upload tamam :oke: iftardan sonra paylaşıyorum :10numara:

Dejavuex

Dejavuex

Üye
link nerde emre hadi ?

Mücteba

Mücteba

Üye
v3 paylasma vakti geldi :)

deadhero

Üye
Şu wonderpack tam olarak ne yapıyor?

Mücteba

Mücteba

Üye
hadi emre linki paylas

- - - Eklendi - - -

hadi emre linki paylas

- - - Eklendi - - -

hocam paylasim nerde kaldi

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Şu wonderpack tam olarak ne yapıyor?

bazı cihaz ve uygulama ayarlarını ayrıca bir kaç uygulamayı içeriyor

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar kusura bakmayın iftardan sonra vaktim olmadı malesef arkadaş baskınına uğradım :( şimdi paylaşmaya çalışayım

- - - Eklendi - - -

Konu hala düzenleme aşamasında.

- - - Eklendi - - -

Touchwiz kullanacaklar şimdilik navigation bari kapatsin yarın fix dosyası yayinlayacagim

Neagf

Üye
Selam son resin miui nin ustundeki touchwiz launcherin kullandigi temanin Adi ne

Mücteba

Mücteba

Üye
tesekkurler guzel ve sorunsuz bi calisma olmus

deadhero

Üye
Hocam cok rom degistiriyorum ve oyunlardaki saveler hep gidiyor okadar emek... Oyunlari ve savelerin yedegini alip tekrar yukleyecek bir uygulama var mi?

Mücteba

Mücteba

Üye
Hocam cok rom degistiriyorum ve oyunlardaki saveler hep gidiyor okadar emek... Oyunlari ve savelerin yedegini alip tekrar yukleyecek bir uygulama var mi?

kadesim oyunlarin bir datasi oluyor onlari bi dosyaya yedekleyip yeni romun dizinine atinca savelerinde kalmis oluyor

deadhero

Üye
Nerede bu dosya detayli anlatir misin? Kolay yoluda var diye biliyorum uygulamalarla ama belki bilen vardir...

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Rom toolboxla yedek alabilirsiniz =)

deadhero

Üye
Saveleride alıyor mu?

deadhero

Üye
Rom yükledikten sonra bazı uygulamaların saveleri kaliyor bazilari gidiyor ilginc...

Üst Alt