[rom] [ics/cm9] Wonderlight +ayar Paketi 3(versiyon 4 + Multimod )

Sponsorlu Bağlantılar

seckngl

Üye
Çok teşekkürler :tşk: Bu arada rom çok iyi :evet:

• Beğen
Tepkiler: -Emre

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
iyi kullanımlar :oke: bir sorun olursa bildirin :)

nicked

nicked

Üye
usta son yaptigin guncellemeyi yarin mutlaka indirip deneyecegim yazdigin ozellikler baya hosuma gitti :)
caba harciyorsun emegine Saglik ;)

• Beğen

ismailnayir

Kapalı Hesap
guzel çalışma
12 kilit ekranı bu romdan esinlenilmiş sanırım
light gapps

kral18

kral18

Üye
romu şimdi yükledim. biraz ingilizce inşallah yakında tamamen tr olur.

• Beğen

Neagf

Üye
V5 tamamen Türkçe olacak. Bu versiyon da tamamen Türkçe olacakti fakat benim yüzümden olmadi. Emre tüm dosyalari Türkçeleştirmişti çünkü...

• Beğen
kral18

kral18

Üye
beyler ben tel usb takıyorum uyarı çıkmıyor hafızayı göremiyorumsadece şarj oluyor.

Neagf

Üye
  • Beğen
Tepkiler: kral18
kral18

kral18

Üye
teşekkür ederim saol

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
evet v5 tamamen Türkçe olacak. Bu versiyon stabil gelmezse size ki gayet hızlı, daha Light versiyon verebilirim :oke: @Neagf zip sorununu çözdüm ama artık çok geç :/
guzel çalışma
12 kilit ekranı bu romdan esinlenilmiş sanırım
light gapps

Yok o kilit ekrani multimod içinde fakat o romda da multimod var. Benim romumdaki multimod çok daha iyi ve Light sürüm :D

Neagf

Üye
evet v5 tamamen Türkçe olacak. Bu versiyon stabil gelmezse size ki gayet hızlı, daha Light versiyon verebilirim :oke: @Neagf zip sorununu çözdüm ama artık çok geç :/

Yok o kilit ekrani multimod içinde fakat o romda da multimod var. Benim romumdaki multimod çok daha iyi ve Light sürüm :D
O sorun benden kaynaklanmiyormus degil mi? :D i

• Beğen

idolu

Üye
eline saglik kardes ama ben launcher i kaldirinca tel acilmiuor. touchwiz nasil acabilirim. rom managerdan siliyorum launcheri.

• Beğen
Alone_Chief

Alone_Chief

Üye
bende şu yeni romu denicem fakat v3 var şimdi ve çok mükemmel çalışıyo recover mode dan backup aldığımızda herşeyimi(yani uyg rehber ayarlar vs) yedekliyo yoksa sadece romumu.

Neagf

Üye
bende şu yeni romu denicem fakat v3 var şimdi ve çok mükemmel çalışıyo recover mode dan backup aldığımızda herşeyimi(yani uyg rehber ayarlar vs) yedekliyo yoksa sadece romumu.
Herseyi yedekliyor.

• Beğen
Tepkiler: kral18 ve Alone_Chief
-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
eline saglik kardes ama ben launcher i kaldirinca tel acilmiuor. touchwiz nasil acabilirim. rom managerdan siliyorum launcheri.

Kardeşim Son romda touchwiz kurulu değil gerek yok miui iyidir romu baştan kurun geri gelsin :oke:

serif-23

serif-23

Üye
eline koluna parmaklarina saglik :D ama romu ancak yarin deneyebilirim .vodafone ile 154 mb indirmek biraz zamn alacak :D

• Beğen
nuhababa

nuhababa

Üye
kardeşim v4 harika ancak rehberdeki yazılar da beyaz arka fon da beyaz yazılar gözükmüyo haberin olsun :D ve kardeşim lütfen orjinal Türkçe Q klavye koy. s3 te var mesela veya ios 7 de de var lütfen Türkçe Q klavye koy. ama orjinali

NovaTR14

NovaTR14

Üye
kardeşim v4 harika ancak rehberdeki yazılar da beyaz arka fon da beyaz yazılar gözükmüyo haberin olsun :D ve kardeşim lütfen orjinal Türkçe Q klavye koy. s3 te var mesela veya ios 7 de de var lütfen Türkçe Q klavye koy. ama orjinali
Öyle bir klavye yok orjinal olarak swiftkey kurucak o zaman

ismailkilgoz

ismailkilgoz

Üye
İndirme işlemi tamamlandı ,sıra denemede eline sağlık diyorum :tşk:

Üst Alt