[rom] [ics/cm9] Wonderlight +ayar Paketi 3(versiyon 4 + Multimod )

Sponsorlu Bağlantılar

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
emre bu arada bende olan sorunu soöylüyorum. Ses seviyesi takili kaliyor ve teli kapatip acincaya kadar degistiremiyorsun. degistirmis gibi gorunuyor ama degismiyor

Allah allah, bende hiç olmadı romdan olduğunu sanmıyorum bence bir hata yapmış olabilirsin . Adımları en baştan uygulayın :)

serif-23

serif-23

Üye
neyse artik pek bi etkisi olmuyor zaten baska bi sıkınti yok romda eline saglik

• Beğen
Tepkiler: -Emre

fryzby84

Üye
s.a kardesim arka plan resmni degiştiremiyorum nasıl çözeriz

• Beğen
-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
s.a kardesim arka plan resmni degiştiremiyorum nasıl çözeriz

Ayarlar/uygulamalar/tümü(çalışanın yanında) sistem arayuznu bulup durmaya zorla deyin :oke:arkadaşlar bu arada orjinal kernelden asla vazgecmeyin.

Neagf

Üye
Ayarlar/uygulamalar/tümü(çalışanın yanında) sistem arayuznu bulup durmaya zorla deyin :oke:arkadaşlar bu arada orjinal kernelden asla vazgecmeyin.
Neden? Honeyx baya basarili...

nuhababa

nuhababa

Üye
kardeşim v3 te seeder çalışıyodu v4te çalışmıyo. nasıl yapıcaaz :((

ismailkilgoz

ismailkilgoz

Üye
Kullanan arkadaslar hicmi farketmedi telefon pc ye bağlama bölümü yok ayarlarda :D

Neagf

Üye
evet kurdum. kerneli kurmazsam eksilerim ne olur?
Hurtsky's kernelinde frandom olduğu için seeder çalişmiyor. Honeyx kernelini kurabilirsiniz. Frandom yoktur ve seeder çalişiyor. Ve bana göre en stabil,batarya dostu ve performans sağlayan kernel honeyx. Eğer custom kernel kurmazsaniz yani romun içinde gelen orjinal kerneli kullanirsaniz kernele göre değişmekle birlikte genellikle aşşagidaki kayiplar olur.
- Daha düsük ram miktari
-OC imkani
-UV imkani
-Daha düşük batarya süresi
-Daha düşük performans
- Bazı kernellerin sahip olduğu BLX gibi özellikler
Aklima gelen ve önemli olduğunu düşündüklerim bunlar. Tabi arada dağlar kadar fark olmaz. Söylediğim gibi honeyx kernel kurun. En iyisi honeyx. :)

Son düzenleme:
  • Beğen
nuhababa

nuhababa

Üye
Hurtsky's kernelinde frandom olduğu için seeder çalişmiyor. Honeyx kernelini kurabilirsiniz. Frandom yoktur ve seeder çalişiyor. Ve bana göre en stabil,batarya dostu ve performans sağlayan kernel honeyx. Eğer custom kernel kurmazsaniz yani romun içinde gelen orjinal kerneli kullanirsaniz kernele göre değişmekle birlikte genellikle aşşagidaki kayiplar olur.
- Daha düsük ram miktari
-OC imkani
-UV imkani
-Daha düşük batarya süresi
-Daha düşük performans
- Bazı kernellerin sahip olduğu BLX gibi özellikler
Aklima gelen ve önemli olduğunu düşündüklerim bunlar. Tabi arada dağlar kadar fark olmaz. Söylediğim gibi honeyx kernel kurun. En iyisi honeyx. :)
sağol kardeşim. :D orjinali değilde honeyx i kullanırsam daha iyi mi olur yani?

• Beğen
-aLoNeDarK-

-aLoNeDarK-

Üye
romu yukledim hic bir oyun ve program yuklemesim ama bosta ram 116 gosteriyor subway surf.da kasiyor

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
yorumları iyi okuyun arkadaşlar ya.

AlperTunga87

AlperTunga87

Üye
ben yükledim launcherde sürekli bi hata vermeye basladı kilit ekranı sesi geliyo sürekli ekran acıyo telefon

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
işlemleri adım adım uygularsaniz sorun çıkmaz :)

AlperTunga87

AlperTunga87

Üye
rom cok güzel görünüyor ama kullanma fırsatım olmadı neden bende böyle bi hata verdi bilmiyorum ama bildirim bari harikaişlemleri adım adım uyguladım rom yüklemede acemi degilim birkez kurdum o hatayı verdi tekrar ugraşmak istemedim cwm yle alakalı olabilirgüzel olmuş eline saglık

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
sanmam. Ayarlar/uygulama/tümü bölümünden launcher verilerini temizlemeyi deneyin :oke:teşekkür ederim :)eğer launcher çalışıyorsa, masaüstünde secenek tuşuna basıp launcher settingse gelin. Locker bölümünde use mihome locker simgesini deaktif edin sorun çözülür.

ismailkilgoz

ismailkilgoz

Üye
Ben tekrar tekrar tesekkur ediyorum v4 ciktigi gunden beri kullaniyorum cok memnunum eline saglik ama soracagim 2 sey var birincisi most wanted veya herhangi bi oyunda 0 kasma ile oynuyorum fakat minion rush ta kasmaktan oynayamiyorum sebebi ne olabilir :D ikinci sorumda sey olacak lockscreen sesi bi degisti ilk yaptigimda simdi ne yaparsam yapiyim s3 ünkü çıkıyo sebebi ne olabilir ? Simdiden tekrar tesekkur ediyorum :)

Üst Alt