ikisi de var :D dediğini arastirayim
-Emre Üye Konu Sahibi tamam da, neagf apkları compile yapamayacağını söyledi :/ sadece bildirim barı türkçe ayarlarda bazı yerler ingilizce
tamam da, neagf apkları compile yapamayacağını söyledi :/ sadece bildirim barı türkçe ayarlarda bazı yerler ingilizce
spazmol Üye Bence sıkıntı yok arkadaşlar tarafından da sıkıntısı olan yoktur diye düşünüyorum no porblem reis
serif-23 Üye haydi emre senin şu sıkıntıların olmasaydı v6 bile görürdük de mi unutmadan bir daha teşekkürler
-Emre Üye Konu Sahibi valla napalım o an imkanım yoktu bana kalsa Final bile verirdim bu arada tolga Abi hiç bakmıyor konuya powrampi çözdüm
valla napalım o an imkanım yoktu bana kalsa Final bile verirdim bu arada tolga Abi hiç bakmıyor konuya powrampi çözdüm
Alone_Chief Üye wonder'cılar olarak aramızda para toplıyalımda şu adama bi vınn la saklayabileceği ufak bi leptop alalımda yurdunda devam etsin şu işe
wonder'cılar olarak aramızda para toplıyalımda şu adama bi vınn la saklayabileceği ufak bi leptop alalımda yurdunda devam etsin şu işe
Ali58_58 Üye emre dostum senin adına sevindim 4.3.1 üzerindede yoğunlaşmanı bekliyorum şahsen arsraduda kimmiş al götür sen yaparsın bu işi
emre dostum senin adına sevindim 4.3.1 üzerindede yoğunlaşmanı bekliyorum şahsen arsraduda kimmiş al götür sen yaparsın bu işi
-Emre Üye Konu Sahibi kitkatı portlasınlar hemen zaten WL4 tamam deneyip, wonderpack 3ü hazırlayınca upload ederim
mhmmdbilal Üye -Emre' Alıntı: malesef azcık aksama var hallediyorum da uzun sürüyor biraz Genişletmek için tıkla ... kolay gelsin ozaman
-Emre' Alıntı: malesef azcık aksama var hallediyorum da uzun sürüyor biraz Genişletmek için tıkla ... kolay gelsin ozaman