Ayarlar-depolama-menu tusu- usb bilgisayar baglantisi-depolama birimini secin.beyler ben tel usb takıyorum uyarı çıkmıyor hafızayı göremiyorumsadece şarj oluyor.
Rica ederimteşekkür ederim saol

@Neagf zip sorununu çözdüm ama artık çok geç :/
guzel çalışma
12 kilit ekranı bu romdan esinlenilmiş sanırım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızlight gappsLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

O sorun benden kaynaklanmiyormus degil mi?evet v5 tamamen Türkçe olacak. Bu versiyon stabil gelmezse size ki gayet hızlı, daha Light versiyon verebilirim@Neagf zip sorununu çözdüm ama artık çok geç :/
Yok o kilit ekrani multimod içinde fakat o romda da multimod var. Benim romumdaki multimod çok daha iyi ve Light sürüm![]()
iHerseyi yedekliyor.bende şu yeni romu denicem fakat v3 var şimdi ve çok mükemmel çalışıyo recover mode dan backup aldığımızda herşeyimi(yani uyg rehber ayarlar vs) yedekliyo yoksa sadece romumu.
eline saglik kardes ama ben launcher i kaldirinca tel acilmiuor. touchwiz nasil acabilirim. rom managerdan siliyorum launcheri.

Öyle bir klavye yok orjinal olarak swiftkey kurucak o zamankardeşim v4 harika ancak rehberdeki yazılar da beyaz arka fon da beyaz yazılar gözükmüyo haberin olsunve kardeşim lütfen orjinal Türkçe Q klavye koy. s3 te var mesela veya ios 7 de de var lütfen Türkçe Q klavye koy. ama orjinali