[rom] [ics/cm9] Wonderlight +ayar Paketi 3(versiyon 4 + Multimod )

Sponsorlu Bağlantılar

en-sel

en-sel

Üye
hocam önce romu ve gapps ı kurdukdan sonra ayar paketini flaşlıyoruz doğrumudur yanlış birşey yapmayalım da :)

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
hocam önce romu ve gapps ı kurdukdan sonra ayar paketini flaşlıyoruz doğrumudur yanlış birşey yapmayalım da :)

Evet önce romu ve Gappsi kuruyoruz. Telefonu açıp kurulumu yaptıktan sonra recovery ile yeniden başlatıp sonra da ayar paketini kuruyoruz. Bu işlemler bitince telefona rom toolbox yukleyip uyarıları uyguluyoruz

- - - Eklendi - - -

arco da doğru düzgün yapamadı ki hata olur stabil olmaz yani onda da bir şeyler oluyor:-)

Yok adam cm9u süper yaptı bitirdi. Ama cm10 ve 10.1 bitmedi o yüzden stabil değiller

nimeemin

Üye

Evet önce romu ve Gappsi kuruyoruz. Telefonu açıp kurulumu yaptıktan sonra recovery ile yeniden başlatıp sonra da ayar paketini kuruyoruz. Bu işlemler bitince telefona rom toolbox yukleyip uyarıları uyguluyoruz

- - - Eklendi - - -

Yok adam cm9u süper yaptı bitirdi. Ama cm10 ve 10.1 bitmedi o yüzden stabil değiller

cm9dada 10uygulama 4-5 oyun yükledim mı kasmalar oluyor
uzun süreli kullanacağımız bir rom cikRtamadilar

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
cm9dada 10uygulama 4-5 oyun yükledim mı kasmalar oluyor
uzun süreli kullanacağımız bir rom cikRtamadilar

Bende 26 uygulama var, kasma sıfır :allalla: ya sistemi uzun süre kullanmamak lazım arada bir baştan kurmak iyidir :oke:

nimeemin

Üye

Bende 26 uygulama var, kasma sıfır :allalla: ya sistemi uzun süre kullanmamak lazım arada bir baştan kurmak iyidir :oke:

s serisinde de öyle mi s4 u bin oyun yükle 2-3 sene oyna performansı fazla etkilemez

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
s serisinde de öyle mi s4 u bin oyun yükle 2-3 sene oyna performansı fazla etkilemez

s serisini bilemem. ancak önyargıyla yaklaşmamak gerek .sonuçta s4 de samsung yani orjinal olunca kasmama gibi bir şans yok :ehe

mürteza16

mürteza16

Üye
ya kardesim sana bisi sormak istiyorum derleme numarasini nasil degistiririz

mürteza16

mürteza16

Üye

Attım :) bu arada rom hakkında yorum/istekleri alalım daha da iyi olması için :ehe

Hızlı ve stabil kernelde hurtsky v4.1 kullanılabilirdi onun disinda pek bi sorun goremedim bide muzik calar icin walkmanı kullana bilirsin :eller:

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Hızlı ve stabil kernelde hurtsky v4.1 kullanılabilirdi onun disinda pek bi sorun goremedim bide muzik calar icin walkmanı kullana bilirsin :eller:

V4te Hurtsky olabilir :ehe

- - - Eklendi - - -

V4 için isim önerisi olan var mı?

mürteza16

mürteza16

Üye
v4 ne zaman gelecek

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Olabilir :hmmm

mürteza16

mürteza16

Üye
Bencede dark rom olabilir

-Emre

-Emre

Üye
    Konu Sahibi
Dark rom var malesef :( başka var mı? V4 için istekler neler? Beats audio, xloud, bravia engine 2 ekleyelim mi?

Mücteba

Mücteba

Üye
Dark rom var malesef :( başka var mı? V4 için istekler neler? Beats audio, xloud, bravia engine 2 ekleyelim mi?

romun ismi alien rom veya metalical rom olabilir bide su linkteki music calara bi bakin

http://www.mediafire.com/?wkha31zkb6fev46

music player

rtaymus07

rtaymus07

Üye
Bence Wonderoid olsun :thumbup::D

Üst Alt