hocam önce romu ve gapps ı kurdukdan sonra ayar paketini flaşlıyoruz doğrumudur yanlış birşey yapmayalım da![]()
arco da doğru düzgün yapamadı ki hata olur stabil olmaz yani onda da bir şeyler oluyor:-)
Evet önce romu ve Gappsi kuruyoruz. Telefonu açıp kurulumu yaptıktan sonra recovery ile yeniden başlatıp sonra da ayar paketini kuruyoruz. Bu işlemler bitince telefona rom toolbox yukleyip uyarıları uyguluyoruz
- - - Eklendi - - -
Yok adam cm9u süper yaptı bitirdi. Ama cm10 ve 10.1 bitmedi o yüzden stabil değiller
cm9dada 10uygulama 4-5 oyun yükledim mı kasmalar oluyor
uzun süreli kullanacağımız bir rom cikRtamadilar
ya sistemi uzun süre kullanmamak lazım arada bir baştan kurmak iyidir 
Bende 26 uygulama var, kasma sıfırya sistemi uzun süre kullanmamak lazım arada bir baştan kurmak iyidir
![]()
s serisinde de öyle mi s4 u bin oyun yükle 2-3 sene oyna performansı fazla etkilemez

s serisini bilemem. ancak önyargıyla yaklaşmamak gerek .sonuçta s4 de samsung yani orjinal olunca kasmama gibi bir şans yok![]()
ya kardesim sana bisi sormak istiyorum derleme numarasini nasil degistiririz
build.prop uzerinden degisiyor da napacksnz ki ? neyse daha sonra deatyli olarak anlatayim
detayli olarak pm atarsaniz sevinirim
bu arada rom hakkında yorum/istekleri alalım daha da iyi olması için 
Attımbu arada rom hakkında yorum/istekleri alalım daha da iyi olması için
![]()

Hızlı ve stabil kernelde hurtsky v4.1 kullanılabilirdi onun disinda pek bi sorun goremedim bide muzik calar icin walkmanı kullana bilirsin![]()

V4te Hurtsky olabilir
- - - Eklendi - - -
V4 için isim önerisi olan var mı?
Dark rom var malesefbaşka var mı? V4 için istekler neler? Beats audio, xloud, bravia engine 2 ekleyelim mi?