Galaxy S3 i9300 [ROM][CM-12.1][5.1.1_r24][i9300][M440S][E210S/K]Dokdo-Project 7.3.2 [10/12/2015]

Sponsorlu Bağlantılar

abuzer0006

Üye
ROM][6.0.1][i9300][ALPHA] Unofficial CyanogenMod 13 - Build 7 yukleyen varmı arkadaslar

eiup

eiup

Üye
7.3.2 yi yukledim bir rom bukadar mi stabil calisir helal olsun diger romlarin hepsini denemis biri olarak soyluyorum helal olsun performans super

• Beğen
Tepkiler: revolt25 ve mesut0114
ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
bende kuruyorum bu romu 3 dk sonra kaldırıyorum stabillik filan görmüyorum hayret bişey valla herkes roma hasta

eiup

eiup

Üye
bende kuruyorum bu romu 3 dk sonra kaldırıyorum stabillik filan görmüyorum hayret bişey valla herkes roma hasta
Romu kurarken yanlis birseymi yapiyorsun ben 3 gundur kullaniyorum sanki nexus 5 kullaniyorum hic problem yok
sunu belirteyim arkadasim ben siteye girip 7.3.2 yi yukledim apps 5.1 ide ordan indirdim

ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
Romu kurarken yanlis birseymi yapiyorsun ben 3 gundur kullaniyorum sanki nexus 5 kullaniyorum hic problem yok
sunu belirteyim arkadasim ben siteye girip 7.3.2 yi yukledim apps 5.1 ide ordan indirdim

teşekkürler arkadaşım linkler için bende siteden indirdim kurdum hiç memnun kalmadım şuan cm11 yüklü benim şahsi fikrim dokdo dan iyi ama yinede istediğim Gibi Degil

bedrama

Üye
Acaba hucre yayinlarini nasil engelleyecegiz.surekli hucre test yayini geldi diyor.mesajlardan kapamayi denedim ama yine geliyor

ciwano0114

Üye
Acaba hucre yayinlarini nasil engelleyecegiz.surekli hucre test yayini geldi diyor.mesajlardan kapamayi denedim ama yine geliyor[/QUOTE
Titanium backup uygulaması ile hücre yayinlarini tamamen telefondan kaldır. Öyle yaptım bende

Marco Laren

Marco Laren

Üye
tesekkur

ciwano0114

Üye
Normalde cm tarz rom ları sevmezdim ama note 5 teması ile harika oldu. Her gün yeni bir özelliğini keşfediyorum ☺

-Oruc

-Oruc

Üye
    Konu Sahibi
ROM][6.0.1][i9300][ALPHA] Unofficial CyanogenMod 13 - Build 7 yukleyen varmı arkadaslar
şuan bildigim kadarıyla bunlar test sürümünde eger geri bildirim yapacaksan düzenleyicilere kullan sorun ları hataları geri bildirim yaparsan güzel olur ha sen sorunsuz düzgün bir rom istiyorsan stalbillik kazanmış romlarddan birini kullanabilirsin bilader

• Beğen
Tepkiler: onurcngzhn34
onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
resurrection remix varken bu rom arka planda her zaman

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
Hangi sürümünü kullanıyorsun. Marshmallow sürümü var onun ama sanırım stabil değil daha
ben şuan blekota 4.4.4 kullanıyorum ama cyanogenmod romlarda resurrection remix in üzerine rom yoktur

• Beğen
Tepkiler: mesut0114
ibrahim 42

ibrahim 42

Üye
cm11 cm12 yükledim ama Resurrection
hata veriyor yüklenmiyor

morki05

morki05

Üye
Bende kurdum aslında çok memnun kaldım fakat şarj sorununu çözemedim bi türlü şarj olmadı
Forumda da takip ediyorum benim gibi sorunu olan var fakat henüz çözüm yok burda da pek talibi yok anlaşılan [emoji30]

abuzer0006

Üye
arkadaslar mrb.
şöyle bi sorunum lolipop tabanlı telefonumla şirket içi modeme bağlantı yapamıyorum sertifika hatası veriyor.
kullandığım room dokto 7.3.2
blekota ile bağlantı yapabiliyorum yardımcı olabilecek arkadas varmı ?

ciwano0114

Üye
Telefon boştayken şarj gidiyor??
Problem ne olabilir acaba. Daha önce iyiydi bu dokdo

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
resurrection remix varken bu romu yüklüyorsunuz ya bir şey demiyorum size..

2 haftadır kullanıyorum en ufak sıkıntı ile karşılaşmadım

3 yıllık dostum ile son maceralarım,kendiside bırak artık beni diyor. bakalım galaxy j7 için takipteyiz

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: mesut0114 ve morki05

ciwano0114

Üye
resurrection remix varken bu romu yüklüyorsunuz ya bir şey demiyorum size..

2 haftadır kullanıyorum en ufak sıkıntı ile karşılaşmadım

3 yıllık dostum ile son maceralarım,kendiside bırak artık beni diyor. bakalım galaxy j7 için takipteyiz
Farklı kernel kullanmıyor sun değil mi?
Ressuraction 5.5.9 du?

Üst Alt