Romu kurarken yanlis birseymi yapiyorsun ben 3 gundur kullaniyorum sanki nexus 5 kullaniyorum hic problem yokbende kuruyorum bu romu 3 dk sonra kaldırıyorum stabillik filan görmüyorum hayret bişey valla herkes roma hasta
sunu belirteyim arkadasim ben siteye girip 7.3.2 yi yukledim apps 5.1 ide ordan indirdimbende kuruyorum bu romu 3 dk sonra kaldırıyorum stabillik filan görmüyorum hayret bişey valla herkes roma hasta
bende kuruyorum bu romu 3 dk sonra kaldırıyorum stabillik filan görmüyorum hayret bişey valla herkes roma hasta
bende kuruyorum bu romu 3 dk sonra kaldırıyorum stabillik filan görmüyorum hayret bişey valla herkes roma hasta
teşekkürler arkadaşım linkler için bende siteden indirdim kurdum hiç memnun kalmadım şuan cm11 yüklü benim şahsi fikrim dokdo dan iyi ama yinede istediğim Gibi DegilRomu kurarken yanlis birseymi yapiyorsun ben 3 gundur kullaniyorum sanki nexus 5 kullaniyorum hic problem yok
sunu belirteyim arkadasim ben siteye girip 7.3.2 yi yukledim apps 5.1 ide ordan indirdim
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Acaba hucre yayinlarini nasil engelleyecegiz.surekli hucre test yayini geldi diyor.mesajlardan kapamayi denedim ama yine geliyor[/QUOTE
Titanium backup uygulaması ile hücre yayinlarini tamamen telefondan kaldır. Öyle yaptım bende
şuan bildigim kadarıyla bunlar test sürümünde eger geri bildirim yapacaksan düzenleyicilere kullan sorun ları hataları geri bildirim yaparsan güzel olur ha sen sorunsuz düzgün bir rom istiyorsan stalbillik kazanmış romlarddan birini kullanabilirsin biladerROM][6.0.1][i9300][ALPHA] Unofficial CyanogenMod 13 - Build 7 yukleyen varmı arkadaslar
Hangi sürümünü kullanıyorsun. Marshmallow sürümü var onun ama sanırım stabil değil daharesurrection remix varken bu rom arka planda her zaman
ben şuan blekota 4.4.4 kullanıyorum ama cyanogenmod romlarda resurrection remix in üzerine rom yokturHangi sürümünü kullanıyorsun. Marshmallow sürümü var onun ama sanırım stabil değil daha
Farklı kernel kullanmıyor sun değil mi?resurrection remix varken bu romu yüklüyorsunuz ya bir şey demiyorum size..
2 haftadır kullanıyorum en ufak sıkıntı ile karşılaşmadım
3 yıllık dostum ile son maceralarım,kendiside bırak artık beni diyor. bakalım galaxy j7 için takipteyiz
kendi kernelini kullanıyorum. Resurrection Remix LP 5.5.9Farklı kernel kullanmıyor sun değil mi?
Ressuraction 5.5.9 du?