Galaxy S3 i9300 [ROM][CM-12.1][5.1.1_r24][i9300][M440S][E210S/K]Dokdo-Project 7.3.2 [10/12/2015]

Sponsorlu Bağlantılar

technogamer2345

Üye
Benimde bir roma ihtiyacim var lutfen yardimci olurmusunuz :/

-Oruc

-Oruc

Üye
    Konu Sahibi
imei varmı ? ve başka bir rom yüklediginde şebeke geliyormu

baronsavas

baronsavas

Üye
Dokdo-Project 7.1.0 [29/9/2015] çıkmış

arog1818

arog1818

Üye
imei varmı ? ve başka bir rom yüklediginde şebeke geliyormu

Hocam suan note 5 edition var suan imei sebeke var. S5 yuklemistim ondada vardi hersey normal calisti. Bu romdada imei gozukuyor fakat sebeke yok. Bayadir ugrasiyorum bu konu uzerinde, 10 dan fazla yukledim romu denedim fakat sonuc yok.

-Oruc

-Oruc

Üye
    Konu Sahibi
DOSTUM OKADAR DUAYENİ DEGİLİM İŞİN AMA BU SORUNLAR GERCEKTEN HİÇ KARŞILAŞMADIM BİLMİYORUM ÖZÜR DİLERİM

KAAN METE

KAAN METE

Üye
Markette 505 hatası veriyor bazı uygulamalar yuklenmiyor çözümü nedir

necii

Üye
3g görüntülü konuşması neden olmuyor bu romlarda.3g görüntülü konusmasida olsa super olacak.sirf bu yuzden qs rom kurdum ama oda kasiyor.

pro.engineer

pro.engineer

Üye
7.2 çıkmış

ekshimtrak

Üye
Dokdo-Project 7.2.0

KAAN METE

KAAN METE

Üye
Arkadaşlar bu 505 hatasini nasil duzelticem

pro.engineer

pro.engineer

Üye
temiz kurulum yaptın mı şahsen ben hiç karşılaşmadım.

KAAN METE

KAAN METE

Üye
Evet gayet temiz bir kurulum yaptim

KRALL_

Üye
Romun şuan 7,3,1 versiyonu çıktı ve onu kullanıyorum gayet stabil hatta stock romdan daha stabil bence şuana kadar hiç bir hata ile karşılaşmadım ve şimdiya kadar blispop qs rom blekota note romunu resurrectionremix muiu ve omni rom yükledim ama hiç biri bu rom kadar stabil çalışma arkadaşlar tavsiye ederim.
Sesini yükseltmeye gelince alsamixer programı ile yükseltebilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: revolt25
-Oruc

-Oruc

Üye
    Konu Sahibi
Valla 7,3,1 bende yukledım ama ne bilim stabil gelmedi :S
KONU GÜNCEL TEŞEKKÜRLER...

KRALL_

Üye
Valla 7,3,1 bende yukledım ama ne bilim stabil gelmedi :S
KONU GÜNCEL TEŞEKKÜRLER...

Kullanım farklılıklarından kaynaklanıyor demekki siz benden daha tecrübelisiniz sonucta...
Eksik olan yanlarını paylaşırsanız sevinirim. Ama benim telde bi aksaklık yaşamadım hız geçişler oyunlar kamera internet olsun bir sıkıntı ile karşılaşmadım.

ekshimtrak

Üye
alarm konusu sıkıntı oldu. alarm sesi çıkmıyor titreşim de sert bi zeminde olmadığı zaman bir işe yaramıyor.

-Oruc

-Oruc

Üye
    Konu Sahibi
evet diger romlara göre biraz ses ve titreşim hissi az ayarlar ses bölümünde titreşim yogunlugu var onu yükseltirseniz belki fark olabilir

ekshimtrak

Üye
dokdo 7.3.1 kullanıyorum. Bir sıkıntı yoktu. Fakat 2 gündür facebook, instagram ve işbankası mobil uygulamasını açmaya çalıştığımda hata veriyor. donup kalıyor sonra kendiliğinden kapatıyor. sikil tekrar yüklemeyi denedim ama bir işe yaramadı. yine aynı. çözümünü bilen var mı?

ekshimtrak

Üye

Üst Alt