Galaxy S3 i9300 [ROM][CM-12.1][5.1.1_r24][i9300][M440S][E210S/K]Dokdo-Project 7.3.2 [10/12/2015]

Sponsorlu Bağlantılar

ciwano0114

Üye
kendi kernelini kullanıyorum. Resurrection Remix LP 5.5.9
Durum çubuğunda tarihi görüyorum. . Herhangi bir programla değil rom un kendi özelliği ile yaptın değil mi?
Ve şarj konusunda dokdo dan daha mı iyi acaba

mcrsft

mcrsft

Üye
Durum çubuğunda tarihi görüyorum. . Herhangi bir programla değil rom un kendi özelliği ile yaptın değil mi?
Ve şarj konusunda dokdo dan daha mı iyi acaba
5.9.9 u iki gün önce yükledim şarj tüketimi çok fazla. blekota 4.4.4 ile bir günü zorlayan cihazım ve bataryam bununla en fazla 5 saat gidiyrdu ki benim gibi aktif tel kullanıcısı için hiç uygun bir sürüm olmadı. blekota ya geri dönüş yaptım kafa rahat. Dün bu saatte sarj %100 iken şuan %40 varın gerisini siz düşünün.

• Beğen
Tepkiler: mesut0114
onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
kullanmasını bilene kardeşim. yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum günü çıkarıyor.
yaklaşık 3.50-5 saat arası ekran süresi alıyorum.

telefonla sevişmezsen sende günü çıkarırsın

ciwano0114

Üye
5.9.9 u iki gün önce yükledim şarj tüketimi çok fazla. blekota 4.4.4 ile bir günü zorlayan cihazım ve bataryam bununla en fazla 5 saat gidiyrdu ki benim gibi aktif tel kullanıcısı için hiç uygun bir sürüm olmadı. blekota ya geri dönüş yaptım kafa rahat. Dün bu saatte sarj %100 iken şuan %40 varın gerisini siz düşünün.
Blekota v5.2 final sürüm ü kast ediyorsun değil mi

ciwano0114

Üye
Telefon parlaklığını otomatik mi yapıyorsunuz sizde. Otomatik te şarj hızlı gidiyor gibime geldi de

tdd46

tdd46

Üye
root u nasıl aktif ediyoruz ? Ayarlardan açtım ama titanum yetki alınamadı dior
Ayarlar - geliştirici seçenekler-rot erişimi - uygulamalar ve adb yapıyorum. Yine de rot erişimine izin vermiyor. Neden olabilir titanium ile yedekleri almam lazım acilll

tdd46

tdd46

Üye
?

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye

tdd46

tdd46

Üye
bunu yapıyorum fakat birşey değişmiyor. titanıum programını açtığımda Üzgünüm root yetkisi sağlanamadı diye hata veriyor.

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
daha önce reddetmiş olmayasın ayarlarına girip izin ver de

tdd46

tdd46

Üye
cihaz yöneticilerinde uygulama gözükmüyor. Anlamadım olmazsa tekrardan kuracam romu

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye

güzel kardeşim şuraya bak kırmızıysa hata verir onu izin vericeksin işte

birpesimist38

birpesimist38

Üye
tdd46

tdd46

Üye
Süper su yükleniyor ama güncelleme yapmıyor. Hata verip telefonu yeniden başlat diyor. Yeniden başlatıyorum yine aynı hatayı veriyor

morki05

morki05

Üye
Süper su yükleniyor ama güncelleme yapmıyor. Hata verip telefonu yeniden başlat diyor. Yeniden başlatıyorum yine aynı hatayı veriyor
Bence romu baştan kur aynı sorunu bende yaşadım ama çözemedim. Blekoya döndüm

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
supersu zaten yuklu geliyor cihaza ustune bir dahami kuruyorsunuz

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
kardeşim bırakın bu romu resurrection remix yükleyin kafanız rahat etsin.

Üst Alt