Galaxy S4 Mini İ9190 [ROM] A5 Rom v1.1 (Galaxy S4 Mini) + Fix Dosyaları Eklendi 1.6.2015

oguzxw

Üye
bildirim panelinde dokunma hassasiyeti diye bişi var onu aç belki faydası olur bide güç tasarrufu açık olsun pile çok katkısı oluyor
onun katkısı olmadı hiç denedim önceki romlarda ama tekrar denerim güç tasarufunu gri tonlamadamı kullanıyorsun abi ?

onun katkısı olmadı hiç denedim önceki romlarda ama tekrar denerim güç tasarufunu gri tonlamadamı kullanıyorsun abi ?
Güç tasarrufu gri tonlama hariç herşey tikli katkısı fazla

Tepkiler: Mehmet ve oguzxw

oguzxw

Üye
belki oyunlardan olabilir malum havalarda ısındı sıcaktanda olabilir
abi cm10.1 de olmuyor ama işte bende eskiden öyle şeylerden sanıyordum ama degil artık bu cm10.1 neden o sorunu yapmıyorsa artık...
build kodlarda bişey var bence
ahmet o fix varya sound quality diye onu yapmadan önce şarkı açınca ses cızırtılı oluyor o fixi atıncamı düzeliyor ?

Yok arama esnasındaki sorunu düzeltiyormuş

oguzxw

Üye
herhangi altaki dokunmatik tuşlara bastıgında anında geçiyor sorun
sanki samsung bile bile sabote ediyo
orta tuşundaki lag yani geç tepkiyi kapatmak isterseniz s voiceye girin ayarlarına girin open via the home keydeki tiki kaldırın uygulamayı devre dışı bıraksanızda işe yaramaz ordan kapatcaksınız

Bende sadece son uygulamalar panelinde uygulamalar kaydırılarak zor kapatılıyor

oguzxw

Üye
Onun çözümü var xposed ile ama son uygulamalar paneli kötü olurmu diye düşündüğüm için yapmadım
S5 system uı theme ile çözülüyor sanırım
adam çözer yakında update ile hiç kasmaya gerek yok
bu rom %1 e kadar gidiyor cm de öyle olmuyordu
@baskahmet la saga dogru çekince ugraştırmıyor son uygulamalarda bende öyle saga çekince tesadüfte olabilir

Tepkiler: baskahmet
adam çözer yakında update ile hiç kasmaya gerek yok
bu rom %1 e kadar gidiyor cm de öyle olmuyordu
@baskahmet la saga dogru çekince ugraştırmıyor son uygulamalarda bende öyle saga çekince tesadüfte olabilir
Bende de çok zorlamıyor ama bazen sinir oluyorum

batarya performansı nasıl kullananlar sizce iyimi

Beyler rom nasil bugun kuruluma gecicem onerirmisiniz kuriyimmi memnun kalirmiyim