habib_723
Üye
hocam ben epeydir blisspop kullanıyorum. Son sürümünü geçenlerde yükledim, gapps'i de full olarak yükledim. Video kaydı yapamama, ara sıra uygulamaların kapanması, bazen kasma gibi problemler yaşıyorum. Galeri yok. Eskiden biraz daha stabildi sanki.Sorunumu hallettim ve kullanıyorum
Uzun süreden sonra kendi paylaştığım rom u neden bugüne dek yine kullanmadım diye pişman oldum. Rom harika olmuş. Cm yi defalarca sollayacak derecede akıcı
full gaps hata verdi yüklenmediAroma seçenekli mini fu ll normal olarak seçebileceğiniz en güzel gapps paketi linki güncellenmiştir...
her zaman için ben mini ya da aroma seçenekli olanı yüklerim...fu ll gaps hata verdi yüklenmedi
inanın ben blisspop kullanalı belki 6 ay ı geçti. o yüzden herhangi bi bilgilendirme yapamam onun hakkında ama kullandıgım cm tabanlı 5.x romlarda en iyisi resurrection diyebilirim...hocam ben epeydir blisspop kullanıyorum. Son sürümünü geçenlerde yükledim, gapps'i de fu ll olarak yükledim. Video kaydı yapamama, ara sıra uygulamaların kapanması, bazen kasma gibi problemler yaşıyorum. Galeri yok. Eskiden biraz daha stabildi sanki.
Diyeceğim şu, siz blisspop'u denediniz mi? Eğer öyleyse bu mu iyi blisspop mu? Bunun ekstra ne gibi artısı var sizce? Kısaca tavsiyelerinizi alayım,tşk.
minide hata veriyo
sıkıntısız yükledim bunu. arada bir ayarlar durduruldu hatası alıyorum bu neden kaynaklı?birde bunu deneyinLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bu hatayı ilettim geri dönüş yapılmadı bana henüz. Sorun onlardan kaynaklı ise Düzeltirler. Aksi durumda ben halledebilirsem burdan bilgilendirme vereceğimsıkıntısız yükledim bunu. arada bir ayarlar durduruldu hatası alıyorum bu neden kaynaklı?
bendede oyle oldu.tekrar flasladım ama gappsleri yüklemedim.hata gitti.romu da gappside kurdum rebot dedim telefona resurrection remix yazısı gelip durdu sonunda telefon açıldı ama hata verdi şu durduruldu bu durduruldu diyip duruyo dil seçme yerinde kalıyorum
----------------------------
Hallettim philz touchum eskiymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?