Galaxy S3 i9300 [ROM][6.0.1_r10][i9300]RESSURRECTION REMIX M [UBER-GCC 4.9][CM13]

Sponsorlu Bağlantılar

.BrHn

Üye
arkadaslar bende blisspop 3.8 yükeldim gayet stabil ama ses cıkmıyor telefondan mesasları duymuyorum bile doru düzgün sesini yükseltme ihtimali yok mu yada boeffla kernel yükleyemiyor muyuz? cm12 rom larda genelinde ses cok az cıkıyor benim en cok problem yasadıgım konu bu yardımcı olabilir misiniz?
arkadaslar bende blisspop 3.8 yükeldim gayet stabil ama ses cıkmıyor telefondan mesasları duymuyorum bile doru düzgün sesini yükseltme ihtimali yok mu yada boeffla kernel yükleyemiyor muyuz? cm12 rom larda genelinde ses cok az cıkıyor benim en cok problem yasadıgım konu bu yardımcı olabilir misiniz?

H0lligan

Üye
S3üm gitti biseler deneyip cevap yazamicam ama bliss3.9 var test surumu ona bak birde

.BrHn

Üye
hadi yaa :( kardeşim baktım sitesinde 3.9 yazıyor ama indirme yeri yok
cm 12 acayip hosuma gitti ama ses yükseltme ihtimalini bi türlü bulamadım :(

H0lligan

Üye
Viper4 var onunla arttirabilirsin bekle simdi atarim linki

.BrHn

Üye
tamamdır bekliyorumm

H0lligan

Üye
Kendi sitesindeki linkler silinmis baska sitelerde de bulamadim ben sen arastir birde belki bulursun baska sitelerde

.BrHn

Üye
tamamdır!!

• Beğen
Tepkiler: H0lligan

H0lligan

Üye
Ses mi rom mu ?

.BrHn

Üye
yine olmadı anasını satayım ya google playdan yükledim bir türlü artmadı :@

Uchiha İchigo

Uchiha İchigo

Üye
romu güncelleyin lütfen hala 5.5.5 eklenmedi buraya :D

habib_723

habib_723

Üye
Resurrection-Remix-LP-v5.5.5 sürümü çok beğendim daha önce cyagenmod 12.1 kullanıyordum ama bana göre bu daha güzel

w-n0ny

w-n0ny

Üye
Arkadaş konuyu güncelleyene kadar isteyen burdan indirebilir yeni sürümü :)

meyrock

meyrock

Üye
    Konu Sahibi
Konu 5.5.5 version ile günceldir...

yoldash48

yoldash48

Üye
Hangi sürüm daha stabil? kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

meyrock

meyrock

Üye
    Konu Sahibi
V5.5.6 ile konu güncellenmiştir...

bozok_tr

bozok_tr

Üye
Emeğine sağlık güzel çalışma

meyrock

meyrock

Üye
    Konu Sahibi
Alınan hata budur

meyrock

meyrock

Üye
    Konu Sahibi
Sorunumu hallettim ve kullanıyorum
Uzun süreden sonra kendi paylaştığım rom u neden bugüne dek yine kullanmadım diye pişman oldum. Rom harika olmuş. Cm yi defalarca sollayacak derecede akıcı

Son düzenleme:

Üst Alt