Galaxy S3 i9300 [ROM][6.0.1_r10][i9300]RESSURRECTION REMIX M [UBER-GCC 4.9][CM13]

Sponsorlu Bağlantılar

skystar18

skystar18

Üye
Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Nextman

meyrock

meyrock

Üye
    Konu Sahibi
Linkler direkt tıklama ile indirilsin diye ayarlanmıştı bende sorun olmuyor ama genel olarak sorun var iletileri aldığımdan ötürü düzenleme yapacağım. Geri bildirimler için teşekkürler.

skystar18

skystar18

Üye
Linkler direkt tıklama ile indirilsin diye ayarlanmıştı bende sorun olmuyor ama genel olarak sorun var iletileri aldığımdan ötürü düzenleme yapacağım. Geri bildirimler için teşekkürler.
lütfen beklemedeyim telefon formatlanmıs bulunmakta suanda.

meyrock

meyrock

Üye
    Konu Sahibi
Rom v5.4.0 stable ve v5.4.1 ile Sorunsuz yüklenen Gapps dosyalarının linkleri düzenlenmiştir...
Renkliliği aslında benim kullandıgım tema sağlıyor :)

Paylaşımda kullandıgım tema linkini de paylaştım. ister sade ister kendinize göre bir tema ile kullanabilirsiniz... Bir çok özelleştirilmiş tema var. forumda da mevcut keyifli kullanımlar ;)

• Beğen
Tepkiler: Nextman
pro.engineer

pro.engineer

Üye
kişileri sim karttan içeri aktar diyince durduruldu hatası alıyorum
tamam sorunu hallettim. cm 12.1 deki contact apk sını alıp yükledim sorun çözüldü.

• Beğen
Tepkiler: meyrock
kingsaban

kingsaban

Üye
rehberde goruntulenecek kişilerde niye sim kartını gostermiyor ?

lemaynak

lemaynak

Üye
Hocam romu xda dan yukledim kullanmaya basladim gayet iyi. Tek bir seyin farkina vardim mailleri acmiyor... Geleni on izleme gosteriyor ama icerigi ac dedigimde ole kaliyor

• Beğen
kingsaban

kingsaban

Üye
onu yapıyorsun ama tele yeni kişi ekle dediğin zmn sim kartına ekle secenegi yok onun dısında 10 numara olmus eline saglık

• Beğen
pro.engineer

pro.engineer

Üye
evet cm tabanlı romlarda öyle

• Beğen
meyrock

meyrock

Üye
    Konu Sahibi
Hocam romu xda dan yukledim kullanmaya basladim gayet iyi. Tek bir seyin farkina vardim mailleri acmiyor... Geleni on izleme gosteriyor ama icerigi ac dedigimde ole kaliyor
Şu ana dek bende oyle bir sıkıntı olmadı. Bir tek rehberde sıkıntı yaşamıştm onuda yeniden rom flaşlama ile gidermiştim.
Mailleri gmail uygulaması ile mi görüntülüyorsunuz yoksa herhangi bir tarayıcı ile mi?

meyrock

meyrock

Üye
    Konu Sahibi
onu yapıyorsun ama tele yeni kişi ekle dediğin zmn sim kartına ekle secenegi yok onun dısında 10 numara olmus eline saglık
Maalesef @pro.engineer in dediği gibi cm lerde sime kaydet yok. Alternatif olarak kayıttan sonra sime aktar yapabilirsiniz.

Eger siminizi başka telefonlara takip kullanan biri değilseniz rehberinizi hafıza kartinda saklamaniz daha sağlıklı olabilir. Şahsen ben böyle yaparım.

abuzer0006

Üye
dostlar mrb bu roomda kernel ve modem olarak hangisini oneriyorsunuz

meyrock

meyrock

Üye
    Konu Sahibi
dostlar mrb bu roomda kernel ve modem olarak hangisini oneriyorsunuz
boeffla cm12.1 icin beta durumda. Isterseniz onuda deneyin ama romla gelen kernel ve modemi Olduğu gibi kullanmanızi öneriyorum.

abuzer0006

Üye
rom dosyası erorr verdi mal gibi kaldık nasıl iş bu aynı sorunla karşılaşan varmı dostlar

meyrock

meyrock

Üye
    Konu Sahibi
rom dosyası erorr verdi mal gibi kaldık nasıl iş bu aynı sorunla karşılaşan varmı dostlar
Indirmede mi flaşlamada mi sıkıntı yaşadınız. Eger flaşlamada ise sorununuz , indirme işlemi hasarlı olmuştur. Yeniden indirmenizde fayda var. Zira kimse flaşlamada sıkıntı yaşamadı.

pro.engineer

pro.engineer

Üye
sorunu daha net olarak ifade edersen yardımcı olabiliriz

abuzer0006

Üye
indirmede sıkıntı olmadı flaslamada sıkıntı yasadım bende cyanogen 5.0.2 kurdum birazda bunu deneyelim ilginiz için tsk

The Arrow

The Arrow

Üye
romu da gappside kurdum rebot dedim telefona resurrection remix yazısı gelip durdu sonunda telefon açıldı ama hata verdi şu durduruldu bu durduruldu diyip duruyo dil seçme yerinde kalıyorum

----------------------------

Hallettim philz touchum eskiymiş

Son düzenleme:

jongass

Üye
5.1 in stabilleşmesi için daha haftalar var, az sonra nasipse weekly 10 u yükleyeceğim telefonuma. Hatalar giderilince resurrectiona geçeceğim :)

Üst Alt