mustafainceli01
Üye
Bunu Kurmayı düşünüyorumda bişey sorucam 1:kullanışlımı 2Sarj 1 gün civarı gidiyor.hafıza değistirme var novathor ayarının icinde.bu rom team canjina nın cm11 inin düzenlenmis ve daha stabil hale gelmis seklidir bunu kullanmanızı tavsiye ederim
@ ByBlaCk4
cm 10.2 için internetsiz fm radyo biliyor musun ?
Bunu Kurmayı düşünüyorumda bişey sorucam 1:kullanışlımı 2ürekli güncelleniyomu bide s4 roma senin dediğin kerneli yükledm kasmaması için hangi ayarları kullanayım tavsiye ver
teşekkür ederim en düşük frekansı kaç yapıyımLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
1.Kullanıslı 2.bu aralar güncelleme gelmiyor 3.ondemand+deadline veya interactive+sioplus 1.2 ghz hız ile akıcı bir performans veriyor
teşekkür ederim en düşük frekansı kaç yapıyım
Stock jb kur sonra bida romu kurben bu romu GBnin üstüne kurdum şebeke gelmiyor ne yapmam gerekli
Stock Jb kurdum bu seferde Hazıfa Kartına attığım .zipleri Recovery modda görmüyor telefonRica ederim
En düşük frekans sana kalmış pil kullanımı icin 100 galan yap performans icin 800 veya 1000
Stock jb kur sonra bida romu kur
Cwm de görmüyomuStock Jb kurdum bu seferde Hazıfa Kartına attığım .zipleri Recovery modda görmüyor telefon
Cwm Kuramadmki Flashlama yapamyrm Recovery modda görünmüyor hafıza kartına attığım dosyalar.Cwm de görmüyomu
Cwm Kuramadmki Flashlama yapamyrm Recovery modda görünmüyor hafıza kartına attığım dosyalar.
Yok iki tarafada attım görmüyor Odinle kurma yolu yokmu bununDahili depolamayı görüyorsa ordan kurmayı dene
MaalesefYok iki tarafada attım görmüyor Odinle kurma yolu yokmu bunun
Ben Bunun Kadar iyi bir rom görmedim ace 2 için ne kadar rom kurduysam hepsi sonradan donuyordu bunda hiç yokMaalesef
beyler Wi-Fi açılmıyor böyle bişey yaşayan ya da çözümü bilen var mı acaba?
Bilmiyorumusta şu her yerde olan menü tuşunu kapatmak için mod falan var mı ?
hangi menü tusundan söz ediyosun ekran görüntüsü atsanabi bilen varsa cevap versin lütfen :-)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?