bende bu romu kullanıyorum, güzel begeniyorum. tek sıkıntım ara sıra telefon donuyor ve kapanıp tekrar açılış ekranına geliyor pin istiyor. sizde de durum aynı mı?. romu kurduktan sonra yaptığım tek şey hafızaların yerini değiştirmek başka hiçbir ayarını değiştirmedim.
Bende haftada bir iki kere donyo ama oda cok ısındığı zaman
Chrono kernel r1.2 (3.2.0) yükleyin
Kernel ayarlarını interactive+sioplus yapın sorun çözülür
benim bildiğim sonraydı ama yinede baskasınada sorkardeş ben bu romu xxmh1 romunun üstüne kurcam bi sıkıntı olmaz demi bide chrono kernelin linkini atarsan çok sevinirimkardeş bide bu chrono kerneli liquidsmooth v3.2 romunu kurduktan sonramı kurcaz
banada verirmisin linkini yeter kuracam rom garanti deli edio zaten telefon gb bile donuoCWM gereklimiBende haftada bir iki kere donyo ama oda cok ısındığı zaman
kardeş ben bu romu xxmh1 romunun üstüne kurcam bi sıkıntı olmaz demi bide chrono kernelin linkini atarsan çok sevinirimkardeş bide bu chrono kerneli liquidsmooth v3.2 romunu kurduktan sonramı kurcaz
benim bildiğim sonraydı ama yinede baskasınada sor
banada verirmisin linkini yeter kuracam rom garanti deli edio zaten telefon gb bile donuoCWM gereklimi
doğru kerneli yükledigin surece sifira yakindirkernel yükleyince brick olma riski kaçtır çünkü ilk kez yapacam
kernel yükleyince brick olma riski kaçtır çünkü ilk kez yapacam
doğru kerneli yükledigin surece sifira yakindir
Bende haftada bir iki kere donyo ama oda cok ısındığı zaman
tek sorunu şarj o kadar onun için çözüm varmı
zwliew kerneli deneyebilirsin şarj için biraz daha iyi gibi
hafızayı değistirdim ama telefonda ve hafıza kartında baya yer olmasına ragmen uygulama indirmiyor
Romda bug var siyah ekran oluyor
Telefonda yer var ama playden oyun indirirken yer yok hatasi verio