[ROM][4.4.4][KK][KTU84Q][GCC 4.8]DarkCM-10.08.2014 by LafactoriaL

Sponsorlu Bağlantılar

clgnkral

clgnkral

Üye
Merhaba arkadaşlar.
DarkCM geliştiricisi davidteri91 in telefonu bozuldu bu yüzden bir süredir güncelleme yapmıyor dolayısıyla bende yapmıyorum. Fakat birkaç gündür kendim üzerinde biraz çalıştım yeni sürüm hazır ama ufak tefek sorunlar var. Mesela durum çubuğunu aşağı çekince hızlı ayarlara falan geçerken simgeler sağa kayıyordu bunu çözmeye çalışıyorum şu anda. Aslında çok önemli birşey değil ama takıntı işte. Bir diğer sıkıntı da sanırım bu simgeleri düzeltmek için yaptığım değişiklik yüzünden SystemUI bazen aşırı şarj tüketiyor. Umarım en yakın zamanda çözüm bulurum. Çalışmalar devam ediyor. Kendimi aştım diyebilirim :)
Kolay gelsin usta. İnş en yakın zaman çözersin sorunları. Merakla bekliyoruz :)

Bysalih41

Bysalih41

Üye
@lafactorial romu nu denedim seninde dedigin gibi system ui ve birkac uygulamanin sarj fazla tuketmesinden dolayi tlfn sarji cabuk bitiyor ve isinma meydana geliyor bu problemi cozersen arconun finalini beklemekten kurtarirsin bizleri onun haricinde gayet iyi rom bence bazi system uygulamalarini cikarip digerlerinide sarj tuketimi hakkinda gozden gecirirsen cok iyi olacagibi dusunuyorum

• Beğen
Tepkiler: bayfeat ve lafactorial
clgnkral

clgnkral

Üye
@Bysalih41 Hocam bende ufak bi sorun var. Cevapsız çağrı olduğunda durum çubuğunu indirip "geri ara" diyorum fakat aramıyor. Yoksa sadece bende mi yapıyor bu sorunu.

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Bende bi problem yok

• Beğen
Tepkiler: clgnkral

scandall20

Üye
Hangi kerneli kullanıyorsunuz bende hiç bi sıkıntı yok.
416 mblik kernel vardı belki ondan da kaynaklanır die romu tekrar üzerine kurup eski kernele döndüm yine aynı hd kalityesindekileri açmıyo yani 720p olanları

lavasoft95

Üye
416 mblik kernel vardı belki ondan da kaynaklanır die romu tekrar üzerine kurup eski kernele döndüm yine aynı hd kalityesindekileri açmıyo yani 720p olanları
Bende 416lik kerneli kullaniyorum ksm kapali degil mi ?

Mücteba

Mücteba

Üye
yeni guncelleme geldi

clgnkral

clgnkral

Üye
Güncel sürümü sükleyen var mı? Son hali nasıl?

Bysalih41

Bysalih41

Üye
buyur link

• Beğen
Tepkiler: lafactorial ve clgnkral
Bysalih41

Bysalih41

Üye

• Beğen
Tepkiler: clgnkral
spazmol

spazmol

Üye
yeni rom çıkmış :D

murat_3230

murat_3230

Üye
arkadaşlar bu sürümde hata alıyorum tel açılıp kapanıyo şarja takarken kilitleniyo böle sorun yaşlayan varmı acaba lütfen yardım.....

clgnkral

clgnkral

Üye
arkadaşlar bu sürümde hata alıyorum tel açılıp kapanıyo şarja takarken kilitleniyo böle sorun yaşlayan varmı acaba lütfen yardım.....
İlk başta bende de oldu fakat şuan gayet stabil. Telefonu yeniden başlatın yada romu tekrardan temiz kurun.

Üst Alt