Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[ROM][4.4.4][KK][KTU84Q][GCC 4.8]DarkCM-10.08.2014 by LafactoriaL
Wifinin uzerine basili tut agi degistir de daha sonra gelismis seceneklerden Proxy e gel statik yap dns1 i 77.88.8.8 yap dns2 yi ise 77.88.8.1 yap ve kaydet bu ayni zamanda google playde resimlerin gorulmesini sagliyor youtubeyide aciyor
bad-code
Üye
iyi bi kernel var mı bildiginiz sarj için falan bu rom a uyumlu ??
Ultraslan8
Üye
valla ben g-wondere gectim bunda cok sorun yaşadım
Wifinin uzerine basili tut agi degistir de daha sonra gelismis seceneklerden Proxy e gel statik yap dns1 i 77.88.8.8 yap dns2 yi ise 77.88.8.1 yap ve kaydet bu ayni zamanda google playde resimlerin gorulmesini sagliyor youtubeyide aciyor
hala aynı sorun oynatma sırasında bir sorun oluştu diyo.twitter daki videolarında açmıyo tahminim kernelden bu 416 lık kerneli kullanyorum esk ihaline dönüp tekrar deniyim bi
hala aynı sorun oynatma sırasında bir sorun oluştu diyo.twitter daki videolarında açmıyo tahminim kernelden bu 416 lık kerneli kullanyorum esk ihaline dönüp tekrar deniyim bi
yok ya romun üzerine aynı romu flaslayıp eski kernele döndüm ama yine olmadı ne kernelden ne de verdiğin ayarlar düzeltti. bu sorunu bir ben mi yoksa baska yasayan var mı
lavasoft95
Üye
Youtube'da bende o sorun olunca genelde telefonu kapatıp açmam yeterli oluyor. Hem mobilden hem wifi'dan deneme imkanın var mı ?
kapattım açtım olmadı her iki ağda da denedim yine olmadı
lavasoft95
Üye
System etc içindeki hosts dosyasını silip restart atıp tekrar denediniz mi ?
tarık_07
Üye
Arkadaşlar en son sürümü kurdum, mesaj gönderirken çok sayıda mesaj gönderiyor diyor her seferinde kabul et göndermeyi die seçenek çıkıyor. Bunhn bi ayarı var galiba ama bulamadım?
Mehmet
Emekli Yönetici
güvenlik ayarlarında sms mesaj sınırı ayarlarını varsayılan yap
Arkadaslar paranoid android 4.4 de hafiza degisikligi calismiyordu son guncellemede calisiyormu biliyormusunuz?
murat_3230
Üye
arkadaşlar lafactorial kardeşimiz rom yapımını durdurdu galiba.... güncellemede gelmedi hiç bilginiz varmıdır acaba
fecral
Üye
zannederim @lafactorial hocam bir baska kisinin romundan portluyor bu romu. o kisi guncellemedigi icin de hakan hocam bir gelistirme/guncelleme yayinlayamiyor. yanlisim varsa duzeltin lutfen.
denemedim ama sunu farkettim bu rom 720p kalitesindeki videoları oynatmıyor. youtubeda ise 360 da olan kaliteyi 240 a indirdim açtı bunu nasıl düzeltebiliriz kaliteli video açmak için
denemedim ama sunu farkettim bu rom 720p kalitesindeki videoları oynatmıyor. youtubeda ise 360 da olan kaliteyi 240 a indirdim açtı bunu nasıl düzeltebiliriz kaliteli video açmak için