[ROM][4.4.4][KK][KTU84Q][GCC 4.8]DarkCM-10.08.2014 by LafactoriaL

Sponsorlu Bağlantılar

scandall20

Üye
youtubeda video açamıyorum

T.serdar

Üye
youtubeda video açamıyorum
Wifinin uzerine basili tut agi degistir de daha sonra gelismis seceneklerden Proxy e gel statik yap dns1 i 77.88.8.8 yap dns2 yi ise 77.88.8.1 yap ve kaydet bu ayni zamanda google playde resimlerin gorulmesini sagliyor youtubeyide aciyor :)

bad-code

bad-code

Üye
iyi bi kernel var mı bildiginiz sarj için falan bu rom a uyumlu ??

Ultraslan8

Ultraslan8

Üye
valla ben g-wondere gectim bunda cok sorun yaşadım

• Beğen
Tepkiler: -aLoNeDarK-

scandall20

Üye
Wifinin uzerine basili tut agi degistir de daha sonra gelismis seceneklerden Proxy e gel statik yap dns1 i 77.88.8.8 yap dns2 yi ise 77.88.8.1 yap ve kaydet bu ayni zamanda google playde resimlerin gorulmesini sagliyor youtubeyide aciyor :)
hala aynı sorun oynatma sırasında bir sorun oluştu diyo.twitter daki videolarında açmıyo tahminim kernelden bu 416 lık kerneli kullanyorum esk ihaline dönüp tekrar deniyim bi
hala aynı sorun oynatma sırasında bir sorun oluştu diyo.twitter daki videolarında açmıyo tahminim kernelden bu 416 lık kerneli kullanyorum esk ihaline dönüp tekrar deniyim bi
yok ya romun üzerine aynı romu flaslayıp eski kernele döndüm ama yine olmadı ne kernelden ne de verdiğin ayarlar düzeltti. bu sorunu bir ben mi yoksa baska yasayan var mı

lavasoft95

Üye
Youtube'da bende o sorun olunca genelde telefonu kapatıp açmam yeterli oluyor. Hem mobilden hem wifi'dan deneme imkanın var mı ?

scandall20

Üye
Youtube'da bende o sorun olunca genelde telefonu kapatıp açmam yeterli oluyor. Hem mobilden hem wifi'dan deneme imkanın var mı ?
kapattım açtım olmadı her iki ağda da denedim yine olmadı

lavasoft95

Üye
System etc içindeki hosts dosyasını silip restart atıp tekrar denediniz mi ?

tarık_07

Üye
Arkadaşlar en son sürümü kurdum, mesaj gönderirken çok sayıda mesaj gönderiyor diyor her seferinde kabul et göndermeyi die seçenek çıkıyor. Bunhn bi ayarı var galiba ama bulamadım?

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
güvenlik ayarlarında sms mesaj sınırı ayarlarını varsayılan yap

• Beğen
Tepkiler: Bysalih41

T.serdar

Üye
Arkadaslar paranoid android 4.4 de hafiza degisikligi calismiyordu son guncellemede calisiyormu biliyormusunuz?

murat_3230

murat_3230

Üye
arkadaşlar lafactorial kardeşimiz rom yapımını durdurdu galiba.... güncellemede gelmedi hiç bilginiz varmıdır acaba

fecral

fecral

Üye
zannederim @lafactorial hocam bir baska kisinin romundan portluyor bu romu. o kisi guncellemedigi icin de hakan hocam bir gelistirme/guncelleme yayinlayamiyor. yanlisim varsa duzeltin lutfen.

ama rom bu haliyle de gayet iyi gibi.

• Beğen
Tepkiler: lavasoft95

scandall20

Üye
System etc içindeki hosts dosyasını silip restart atıp tekrar denediniz mi ?
denemedim ama sunu farkettim bu rom 720p kalitesindeki videoları oynatmıyor. youtubeda ise 360 da olan kaliteyi 240 a indirdim açtı bunu nasıl düzeltebiliriz kaliteli video açmak için

lavasoft95

Üye
denemedim ama sunu farkettim bu rom 720p kalitesindeki videoları oynatmıyor. youtubeda ise 360 da olan kaliteyi 240 a indirdim açtı bunu nasıl düzeltebiliriz kaliteli video açmak için
Hangi kerneli kullanıyorsunuz bende hiç bi sıkıntı yok.

T.serdar

Üye
Arkadaslar bana onerebileceginiz screen recoder varmi galaxy w icin :)

cm10q

Üye
Arconun unoffıcal romunu kurdum k^kernel ( 416 396 406 ) her surumde wifi acamiyorum yardim edebilirmisiniz ?

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Hurtsky kernel kullan

gss_adnan

gss_adnan

Üye
sdcard0 telefon hafızası mı hocam ?

Üst Alt