[ROM][4.4.4][KK][KTU84Q][GCC 4.8]DarkCM-10.08.2014 by LafactoriaL

Sponsorlu Bağlantılar

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Telefon

lavasoft95

Üye
Evet kardeşim sdcard0 telefon sdcard1 hafıza kartı

clgnkral

clgnkral

Üye
Beyler bu romda bazı videoları oynatmama sorunu var çözümünü bulan oldu mu?

clgnkral

clgnkral

Üye
Bende hicbir sıkıntı yok stock kerneli kullaniyorum romdaki
Bende herhangi bir kernel kurmadım romun üstüne hocam ama bazı videoları açmıyor. Daha yeni bi uygulamadan mp4 indirdim videoyu açmadı.

T.serdar

Üye
Bende herhangi bir kernel kurmadım romun üstüne hocam ama bazı videoları açmıyor. Daha yeni bi uygulamadan mp4 indirdim videoyu açmadı.
İndirmede hata olabilir kardesim pc den indirip telefona at eger calisiyorsa indirdigin kaynak sıkıntılı yada düzgün inmemis

clgnkral

clgnkral

Üye
İndirmede hata olabilir kardesim pc den indirip telefona at eger calisiyorsa indirdigin kaynak sıkıntılı yada düzgün inmemis
Tubemate adlı uygulamadan indirdim. Dosyayı whatsappdan arkadaşa yolladım herhangi bir sorun olmadan açtı onda.

T.serdar

Üye
Beyler 4.4.4 un yeni surumu cikmis bilginize

murat_3230

murat_3230

Üye
kim çıkarmış kardeş link verebilirmisin sana zahmetolmazsa....

T.serdar

Üye
<br /> * <b>2014-07-13: CM-11.0 20140713-UNOFFICIAL [ ]</b><br />MD5SUM: de485f507c1a4000e269894cc38dd98e<br />
- <br /> * Disabled LPA, again. Causing problems with A2DP etc<br /> * Removed KSM feature. Causing various problems with video/camera<br /> * Kernel 3.4.98<br /><br /><br/>

murat_3230

murat_3230

Üye
sen kullandınmı nası peki stabilmidir şarjı filende iyimi....

clgnkral

clgnkral

Üye
<br /> * <b>2014-07-13: CM-11.0 20140713-UNOFFICIAL [ ]</b><br />MD5SUM: de485f507c1a4000e269894cc38dd98e<br />
- <br /> * Disabled LPA, again. Causing problems with A2DP etc<br /> * Removed KSM feature. Causing various problems with video/camera<br /> * Kernel 3.4.98<br /><br /><br/>
ama bu dark cm değil kardeş cm11 diye biliyorum.

murat_3230

murat_3230

Üye
dark cm 11 güncellemeyi yapmadı daha......

clgnkral

clgnkral

Üye
evet telefonu arızalı en yakın zamanda güncellenir inş.

murat_3230

murat_3230

Üye
bence darkcm yi bekleyin inanın bu en güzel cm11 romu bence.....

clgnkral

clgnkral

Üye
evet şuan en iyi bu bence. bende yeni sürümün çıkmasını bekliyorum.

lafactorial

lafactorial

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba arkadaşlar.
DarkCM geliştiricisi davidteri91 in telefonu bozuldu bu yüzden bir süredir güncelleme yapmıyor dolayısıyla bende yapmıyorum. Fakat birkaç gündür kendim üzerinde biraz çalıştım yeni sürüm hazır ama ufak tefek sorunlar var. Mesela durum çubuğunu aşağı çekince hızlı ayarlara falan geçerken simgeler sağa kayıyordu bunu çözmeye çalışıyorum şu anda. Aslında çok önemli birşey değil ama takıntı işte. Bir diğer sıkıntı da sanırım bu simgeleri düzeltmek için yaptığım değişiklik yüzünden SystemUI bazen aşırı şarj tüketiyor. Umarım en yakın zamanda çözüm bulurum. Çalışmalar devam ediyor. Kendimi aştım diyebilirim :)

• Beğen
Tepkiler: bayfeat, fecral ve Bysalih41

Üst Alt