DarkCM geliştiricisi david in telefonu bozuldu dolayısıyla parça temin edene kadar ara verdi. Bende onu bekliyorum güncellemek için.@lafactorial hocam arconun yeni sürümünün çıkmasıyla beraber darkcm de güncelleştirme yapılma ihtimali var mı bu aralar yani v3.2 gibi ?teşekkürler.
bu arada bu linklerçalışmıyor kernel ve gaps yulemeyince noluyorki cokmu cahilim ne yawBu arada greeny kesinlikle kulanın bende 98 tane uygulama yuklu...gurkan553 ustekileri yap rom ve gapps indirdikten sonra ayrıca kernel kurmak istiyorsan onuda indirDarkcm 11 linki :[ROM][4.4.4][KTU84P][GCC 4.8] DCM 4.2 2014/06/21 HOVER-PIE-PEEK-ARCHIDROID OPTIMIZATIONS V3 .1 - xda-developers DevDB
416 kernel :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Gapps Dopyası: pa_gapps-modular-micro-4.4.4-20140620-signed.zip | pa_gapps-modular-micro-4.4.4-20140620-signed.zip | by TKruzze for Generic Device 87Mg
Bunlarda Rom ve gapps vede kernel bunları indir sdcard1 e at
Ne cahilliği kardeşim biz de bir şey bilmiyorduk zamanındabu arada bu linklerçalışmıyor kernel ve gaps yulemeyince noluyorki cokmu cahilim ne yaw
gapps google uygulamalarıdır yani playstore google maps gmail gibi. Yani yüklemek zorundasın. Benim önerim sir mordredin paylaştığı gapps. Sadece playstore var ve 14mb gerçekten çok hafif. Kerneli yüklemesen de olur her romun kendi kerneli vardır zaten. Ama ben kesinlikle başka Kernel kurmanı öneririm çünkü şuanda çok iyi kerneller var piyasada 
geri dönüş için teşekkürler hocam.umarım en yakın zamanda david telefonunu tamir ettirirDarkCM geliştiricisi david in telefonu bozuldu dolayısıyla parça temin edene kadar ara verdi. Bende onu bekliyorum güncellemek için.

teşekkür ederim saolNe cahilliği kardeşim biz de bir şey bilmiyorduk zamanındagapps google uygulamalarıdır yani playstore google maps gmail gibi. Yani yüklemek zorundasın. Benim önerim sir mordredin paylaştığı gapps. Sadece playstore var ve 14mb gerçekten çok hafif. Kerneli yüklemesen de olur her romun kendi kerneli vardır zaten. Ama ben kesinlikle başka Kernel kurmanı öneririm çünkü şuanda çok iyi kerneller var piyasada
![]()
denedim şimdi ama yanlış yaptıgım bişi var telefon cmw modda açılıyor nedense telefonsuz da kaldk installation aborted hatası verdi o nedemek arkadaşlarbirde biz bu romu yüklemeden önce tel yedeği aldıysak bu işlemlerden geri nasıl yüklicez şimdiden tşklerBu kadar yazmışken kurulumuda tekrar yazayım dostlar
Butun indiklerinizi harici sdcart a atınız
1. Cwm recovery açtıktan sonra
Wipe data/ Factory reset
Wipe cache partition
Advanced/wipe dalvik cache
mounts and storage/
Format/boot (cwm 6.0.1.8 den sonrakilerde var sizde yoksa geçin)
format/system
format/cache
format/data
format/storage/sdcard 0 default olarak format atın (aynı sayfakı mount/system/mount/cache vs hepsi mount olacak unmount olan varsa unmount olana bir kere tkla yoksa aborted hatası alabilirsiniz..)
Şimdi Rom yuklemeye geldik
İnstall zip/
Choose zip from/storage/sdcard1 romu flahlayın. aynı şekilde gapps i de flaslayın
sonra geri gelerek
wipe cache partition
advanced/wipe dalvik cache yapınız
İntasll zip
Choose zip from/storage/sdcard1 den 416 mg kerneli flaslayın geri gelin
wipe cache partition
advanced/wipe dalvik cache yapınız..
reboot system now bu kadar
En temiz kurulum bu şeklidedir...
tel açıldıktan sonra yukardaki resimlerdeki ayarları yapınız kolay gelsin arkadaşlar..
---
Bu arada greeny kesinlikle kulanın bende 98 tane uygulama yuklu...gurkan553 ustekileri yap rom ve gapps indirdikten sonra ayrıca kernel kurmak istiyorsan onuda indirDarkcm 11 linki :[ROM][4.4.4][KTU84P][GCC 4.8] DCM 4.2 2014/06/21 HOVER-PIE-PEEK-ARCHIDROID OPTIMIZATIONS V3 .1 - xda-developers DevDB
416 kernel :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Gapps Dopyası: pa_gapps-modular-micro-4.4.4-20140620-signed.zip | pa_gapps-modular-micro-4.4.4-20140620-signed.zip | by TKruzze for Generic Device 87Mg
Bunlarda Rom ve gapps vede kernel bunları indir sdcard1 e at
Google hesabına yedeklearkadaslar numaralari sim karttan ice aktar diyorum numaralar telefona yukleniyor sonradan yeni telefon numarasi ekliyorum format atinca yeni eklediklerim gidiyo bu yeni eklediklerimi nasil sime atarim