[ROM][4.4.4][KK][KTU84Q][GCC 4.8]DarkCM-10.08.2014 by LafactoriaL

Sponsorlu Bağlantılar

1997ahmet31

1997ahmet31

Üye
Arkadaşlar daha önce hiç DarkCM kullanmadım tavsiyeler üzerine bugün geçmeyi düşünüyorum ama önce bana yardım edebilir misiniz?
-Sir Mordred'in 406mb kerneli düzgün çalışır mı?
-Hangi kerneli önerirsiniz?
-Adreno sürücüleri veya başka birşey flaşlamalı mıyım romun yanında daha iyi performans için?

Cevaplarsanız çok sevinirim arkadaşlar.
416 mb kernel calisiyor

Samsungw_53

Samsungw_53

Üye
Arkdaslar yanlis yazdim 462 degil 416 mg yazacktim ozur dilerim yanlis anlasilmadan dolayiGoogle playde resim gozukmeme olayi wifi ile baglantilarda oluyor dns degistirmek soruna cozum degil veri paketi ile girince resimler gozukuyor ama orijinal romlarda bu sorun yok ama

1997ahmet31

1997ahmet31

Üye
Arkdaslar yanlis yazdim 462 degil 416 mg yazacktim ozur dilerim yanlis anlasilmadan dolayiGoogle playde resim gozukmeme olayi wifi ile baglantilarda oluyor dns degistirmek soruna cozum degil veri paketi ile girince resimler gozukuyor ama orijinal romlarda bu sorun yok ama
Kardes dedigin roma sadece kerneli mi flashladin 8300 puan verdi ?

Mücteba

Mücteba

Üye
link?

Samsungw_53

Samsungw_53

Üye
Evet arkadaslar onceki sayfalarda resim var simdi teldeyim resim atamiyorum tekrar soyluyorum
Darkcm 11 21 haziran 4.4.4 rom
416 uv kernel ama en temiz sekilde kurun
Perfirmans ayari smatvs+ noopla aldim 8389 puani

murattopdagi

murattopdagi

Üye
cwm atmaya çalışıyorum da olmuyor. download modunda açıyorum. ses açma tuşuna basınca bir sonraki aşamaya geçmiyor öyle kalıyor. Çözümü bilen var mı
Dostum telefonu tamamen kapat. Ve aynı anda üç tuşa da basarak aç. Yani samsung yazısı çıktıktan sonra değil aynı anda basmalısın. Ses kısma+Orta tuş+güç düğmesi aynı anda basarak aç. Sonraki ekran gelince de devamı gelir. Aynı sorunu ben de yaşamıştım uzun bir süre :)

1997ahmet31

1997ahmet31

Üye
Evet arkadaslar onceki sayfalarda resim var simdi teldeyim resim atamiyorum tekrar soyluyorum
Darkcm 11 21 haziran 4.4.4 rom
416 uv kernel ama en temiz sekilde kurun
Perfirmans ayari smatvs+ noopla aldim 8389 puani
Noop derken işlemci ayarı mi ?

yunus.28.1907

yunus.28.1907

Üye
Dostum telefonu tamamen kapat. Ve aynı anda üç tuşa da basarak aç. Yani samsung yazısı çıktıktan sonra değil aynı anda basmalısın. Ses kısma+Orta tuş+güç düğmesi aynı anda basarak aç. Sonraki ekran gelince de devamı gelir. Aynı sorunu ben de yaşamıştım uzun bir süre :)

üstad download moduna nasıl girildiğini biliyorum da download moduna girip sonrasında devam etmek için ses açma tuşuna basınca öylece kalıyor on defa açtım kapadım olmadı ama sorun değil terminalle yükledim ayrıca bu romu da sorunsuz yükledim. Biraz kasıyor kernel de yüklemeye çalışacağım şimdi

Samsungw_53

Samsungw_53

Üye
Bendeki ayarlar
Gelistirici seneceklerindeki animasyon vs 0,5 olsun ucude birde gpu okusturmayi zorla secili olsun ksm aktif degilden aldim birde teldeyim ama resimleri atacam ayarlarin

1997ahmet31

1997ahmet31

Üye
Bendeki ayarlar
Gelistirici seneceklerindeki animasyon vs 0,5 olsun ucude birde gpu okusturmayi zorla secili olsun ksm aktif degilden aldim birde teldeyim ama resimleri atacam ayarlarin
Linkide atarsan memnun oluruz

Samsungw_53

Samsungw_53

Üye
Darkcm 11 linki :
416 kernel :
Gapps Dopyası: 87Mg

Bendeki ayarlar Resimler:

arkadaşlar hem romun hem 416 uv mg kernelin hemde gapss hemde resimleri yukledim artık link falan istemeyin her sayfada rom linki var nerdeyse...Bu arada ben ana ekran sadece nova var novanın hızına çok güvenıyorum

yunus.28.1907

yunus.28.1907

Üye
kernel yüklemeden wipe data wipe dalvik falan yapmamız gerekir mi ? siteleri gezdim kimisinde yapın kimisinde aman ha yapmayın diyo anlamadım

1997ahmet31

1997ahmet31

Üye
Rom boşmuş benim romda performance / sio da 1.8 işlemci ve en az 30 uygulama yüklü ve dahili depolamada boş yer yok 416 mg kernel yüklü 7900 çıktı puan benim rom darkcm

1997ahmet31

1997ahmet31

Üye

1997ahmet31

1997ahmet31

Üye
V3--SupremacyScript Bulup flashlarsaniz telefon uçar :)

Samsungw_53

Samsungw_53

Üye
Bu kadar yazmışken kurulumuda tekrar yazayım dostlar
Butun indiklerinizi harici sdcart a atınız
1. Cwm recovery açtıktan sonra
Wipe data/ Factory reset
Wipe cache partition
Advanced/wipe dalvik cache
mounts and storage/
Format/boot (cwm 6.0.1.8 den sonrakilerde var sizde yoksa geçin)
format/system
format/cache
format/data
format/storage/sdcard 0 default olarak format atın (aynı sayfakı mount/system/mount/cache vs hepsi mount olacak unmount olan varsa unmount olana bir kere tkla yoksa aborted hatası alabilirsiniz..)
Şimdi Rom yuklemeye geldik
İnstall zip/
Choose zip from/storage/sdcard1 romu flahlayın. aynı şekilde gapps i de flaslayın
sonra geri gelerek
wipe cache partition
advanced/wipe dalvik cache yapınız
İntasll zip
Choose zip from/storage/sdcard1 den 416 mg kerneli flaslayın geri gelin

wipe cache partition
advanced/wipe dalvik cache yapınız..
reboot system now bu kadar
En temiz kurulum bu şeklidedir...
tel açıldıktan sonra yukardaki resimlerdeki ayarları yapınız kolay gelsin arkadaşlar..Bu arada greeny kesinlikle kulanın bende 98 tane uygulama yuklu...

1997ahmet31

1997ahmet31

Üye
Bu kadar yazmışken kurulumuda tekrar yazayım dostlar
Butun indiklerinizi harici sdcart a atınız
1. Cwm recovery açtıktan sonra
Wipe data/ Factory reset
Wipe cache partition
Advanced/wipe dalvik cache
mounts and storage/
Format/boot (cwm 6.0.1.8 den sonrakilerde var sizde yoksa geçin)
format/system
format/cache
format/data
format/storage/sdcard 0 default olarak format atın (aynı sayfakı mount/system/mount/cache vs hepsi mount olacak unmount olan varsa unmount olana bir kere tkla yoksa aborted hatası alabilirsiniz..)
Şimdi Rom yuklemeye geldik
İnstall zip/
Choose zip from/storage/sdcard1 romu flahlayın. aynı şekilde gapps i de flaslayın
sonra geri gelerek
wipe cache partition
advanced/wipe dalvik cache yapınız
İntasll zip
Choose zip from/storage/sdcard1 den 416 mg kerneli flaslayın geri gelin

wipe cache partition
advanced/wipe dalvik cache yapınız..
reboot system now bu kadar
En temiz kurulum bu şeklidedir...
tel açıldıktan sonra yukardaki resimlerdeki ayarları yapınız kolay gelsin arkadaşlar..Bu arada greeny kesinlikle kulanın bende 98 tane uygulama yuklu...
Bide üstüne V3--SupremacyScript flashlayın :) telefon uçar :)

Samsungw_53

Samsungw_53

Üye
Bide üstüne V3--SupremacyScript flashlayın :) telefon uçar :)
10 dk once benden link istedin ne ara indirip yukledinde telefonun uçuyor o kadar link bulup ekledim baştan kurulumu yazdım o kadar yardımcı olmak için zaman bizim içinde değerli arkadaşlar lütfen bulduğunuz linkleri tekrar istemeyiniz..

-Oruc

-Oruc

Üye
su tema isini nasil yapiorsunuz anlamadim launcher le arastiriom arastiriom hayret yaa biri cikipta anlatirmii

Samsungw_53

Samsungw_53

Üye
Tema derken Google Play'den Flux temayı uyguladım yazı fontu sistem açılışı ses, yani kısaca herşeyi değiştirene izin veriyor tema seçiciden

Üst Alt