linkinparkmm
Üye
aynı sorun bende de var sanırım sorun w8 ile alakalı w7 de böyle bi sorun yaşamamıştımSevgili arkadaşlar yeri burası mı bilmiyorum ama benim şöyle bir sorunum var.
Galaxy W telefonumun romunu cm11 den orjinal romuna döndürmek istiyorum fakat telefonu download modunda pcye bağladığımda bu aygıt arızalıdır diye hata alıyorum. 3 farklı pcde denedim sonuç aynı. Telefonu normal açıkken bağladığımda herhangi bir sorun yok içeriğine erişebiliyorum.
Pclerde samsung driverlarıda yüklü.
Bu sorunu nasıl düzeltebilirim?
Download modunda durum böyle:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Normal bağladığımda durum böyle:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
forumdan cok geri kaldim cok iyi romlar ve kerneller cikmis simdi gordum fakat konularda 30 sayfa fln eksigim var cok seyler konusulmus
su an eve gidiyorum ve yeni romlari deniyecegim sizden istedigim ( bilgili kisiler olursa daha iyi olur) 4.4.2, 4.3,4.4.4 romlarindan hangileri daha iyi ? Hangi kerneller en son cikanlar ve sorunlari neler ? Hangi romu kurmaliyim ve ustune neler eklemeliyim bilmiyorum.performans ayarlarinin nasil olacagini bilmiyorum bir kac arkadas aciklayarak yazabilirse super olur cok sevinirim simdiden ellerinize saglik tesekkurler